Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα και καλό βράδυ μάγκες! Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Είμαι τυχερός που είμαι μέλος αυτού του φόρουμ με τόσο εξαιρετικά άτομα που δίχως να με γνωρίζουν μου έστειλαν τόσες ευχές. Πραγματικά εύχομαι να είστε όλοι καλά με υγεία πάντα! :) Δυο μαντινάδες να γράψω, η πρώτη για τον καθένα σας ξεχωριστά και η δεύτερη για τα παλικάρια που με τίμησαν με την φυσική τους παρουσία:

λένε πως όλα στη ζωή δεν γίνεται να τα' χεις,
γι’ αυτό κι εγώ σ’ ευχαριστώ μονάχα που υπάρχεις

ευχαριστώ τσι φίλους μου με όλη την ψυχή μου
απού παρευρεθήκανε εις τη στεφάνωσή μου

Μακη την Τεταρτη ειχε πιτσα σπεσιαλ γιγας, την Πεμπτη Σουβλακια, την παρασκευη Σουβλακια, το Σαββατο σκεπαστη γιγας με σουπερ ντουπερ ολα μεσα ε σήμερα ειμαι πιο κοσμιος...
Ενταξει ξερω πρεπει να παντρευτω αλλα παντα στο 90' την κανω με ελαφρια πηδηματακια.my man.
Παντρευτης δε παντρευτης το ιδιο θα μετανοιωσης.sarcastic.

Καλησπέρα μάγκες μου .
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις ένα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι να ξεκινάει μια καινούργια ζωή.
Ο Βασίλης και η σύζυγος του Εργίνα μας έκαναν την τιμή να μας θέλουν κοντά τους αυτή την ιδιαίτερη στιγμής της ζωής του .
Όλα ήταν υπέροχα και άριστα διοργανωμένα .Στο τραπέζι το γέλιο ήταν άφθονο αφού ήμουν μαζί με τα ρεμάλια Τζίμη , Μάκη , και Βασίλη Πεντζ.
Βασίλη να ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι............... και σύντομα με ένα , δύο , τρία παιδάκια :):)
Τι λες ρε τρελαμενε! παλι καλα που σταματησες στο τρια, γιατι με την φορα που πηρες μας εκοψες τη χολη, ειπαμε καλο το.sex hard.αλλα προσοχη στα σκαγια,αυτα αμα τα ριξεις δεν ξεπουπουλιαζουν ειναι θανατηφορα και γυρισμο δεν εχουν.sarcastic.

Καλημέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα. Αντί να βρίσκομαι στα πυκνά να ψάχνω τις βασίλισσες είμαι στη ΔΕΗ να παιδευομαι για το λογαριασμό που πλήρωσα και δεν τον αφαίρεσαν. Να δω τώρα πότε θα ξεμπλέξω γιατί γίνεται της τρελής εδώ.

Status
Not open for further replies.
Back