Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι χθεσινοβραδινές προβλέψεις με τα 7 μποφορ Β.ανέμους γαι το μέρος που ήθελα να παω για αγριοπερίστερα ,σήμερα έγιναν 1 μποφορ για τώρα και 3 για αργότερα .
.pop.Εχω αρχίσει τα καντήλια πρωινιάτικα,όπως το συνηθίζω άλλωστε το τελευταίο διάστημα .
Είναι ντροπή αυτό που γίνεται .Το έχουμε ξαναπεί αλλά δυστυχώς .

Μια γρήγορη Καλημέρα σε όλους, γιατί γίνεται τση που#@νας πάλι στο γραφείο με τα κ@λόχαρτα !!! Κατά τ' άλλα ... καταπολεμούν λέει τη γραφειοκρατία και ... απλουστεύουν τις διαδικασίες ... .buy buy.... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;;;;; .sarcastic.
.hair. .hair. .no.

Μια γρήγορη Καλημέρα σε όλους, γιατί γίνεται τση που#@νας πάλι στο γραφείο με τα κ@λόχαρτα !!! Κατά τ' άλλα ... καταπολεμούν λέει τη γραφειοκρατία και ... απλουστεύουν τις διαδικασίες ... .buy buy.... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;;;;; .sarcastic.
.hair. .hair. .no.
Υπομονη Στελιο ερχεται η αναπτυξη.yelling..hair..asking..ha ha ha.

.hair. .hair. .no.
Αστο να πάει στο διάολο ρε Στέλιο.
Απο παιδάκι ακούω για κατάργηση της γραφειοκρατίας και ενα σωρό άλλες τέτοιες μαλακίες..Στη δουλειά μου η γραφειοκρατία έχει αυξηθεί κατακόρυφα από όταν έπιασα δουλειά και κάθε χρόνο και χειρότερα.Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά και παραδίνομαι στην ηλιθιότητα που ρέει άφθονη σε τούτη τη χώρα.
Δεν ελπίζω σε τίποτα και αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι οι παρακλήσεις των κάθε λογής πολιτικάντηδων ,οι οποίοι εκλιπαρούν τους νέους να μην φύγουν για το εξωτερικό ,αλλά να παραμείνουν εδω να προσφέρουν για το καλό της χώρας .Για να φτιάξουν και άλλες γενιές γιουσουφάκιδων που θα μαθουν να δίνουν κώλο ,να λαδώνουν και λαδώνονται ,να παίρνουν τρεις κ'εξ'ηντα και να λένε ευχαριστώ
.Ξεχνάνε, η μάλλον κάνουν οτι ξεχνάνε , ότι οποίοι διακεκριμένοι Έλληνες του εξωτερικού έκαναν το λάθος να γυρίσουν πίσω, τους φάγανε τα κυκλώματα και ξανά έφυγαν για έξω τρέχοντας.Και είναι παλιά ιστορία αυτή .Ας θυμηθούμε την εποχή του παγκοσμίως αναγνωρισμένου γιατρού Παπανικολάου,που του έταξαν ερευνητικά κεντρα κλπ .Ηρθε ο άνθρωπος γιατί αγαπούσε την πατρίδα .Προσπάθησε αλλά απεναντί του έβρισκε τοιχους .Ετσι αφού εξάντλησε κάθε προσπάθεια έφυγε απογοητευμένος.
Κατά τ'άλλα ζήτω ο ήλιος ,η θάλασσα,η ελληνική μαγκιά και η μαλακία που μας δέρνει.Γιατί μας δέρνει όλους.Δεν φταίνε μόνο 300 σε αυτή τη χώρα .
Αυτά και ας γίνομαι κακός .

καλησπέρα σας παληκάρια......πάει ο χειμώνας :)
Καλησπέρα μάγκες μου!!!
Ετσι νομίζω και εγώ , μάλλον ξεφούσκωσε ο Χειμώνας ο οποίος ήταν πολύ ζόρικος .....να δούμε αν θα έχουμε και ανάλογο καλοκαίρι.llk..llk.
Αυτο θα το επιβεβαιώσουν οι μετερεολωγοι του φορουμ.;)
Επισης Μαρτης γδαρτης και κακος παλουκοκαυτης. Και... Αν Φλεβισει κι αν Μαρτηση καλοκαιρι θα μυρισει.xm.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα μάγκες μου!!!
Ετσι νομίζω και εγώ , μάλλον ξεφούσκωσε ο Χειμώνας ο οποίος ήταν πολύ ζόρικος .....να δούμε αν θα έχουμε και ανάλογο καλοκαίρι.llk..llk.
Καλησπερα κι απομενα. Διονυση μηπως ομως θελουμε ζορικους χειμωνες για να βλεπουμε πουλακια? Γιατι αν το καλοσκεφτεις τα τελευταια χρονια με πιο ηπιους χειμωνες δεν ειδαμε τα φετεινα πουλια.

Status
Not open for further replies.
Back