Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε ολο τον κόσμο.
Τέλος για φέτος.
Πάω να μαζέψω τα κυνηγετικά και το σκυλοκουτο απο το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου , του "χρόνου" πάλι.
Καλημερα Διονυση καλημερα σε ολους. Αν και τελειωνει η σαιζον το πρωι δεν βγηκα. Ειχα πολυ αναγκη για υπνο. Θα παω ομως ενα απογευματινο καπου κοντα και αυριο κανονικα προς το αργος καπου. Δειχνει να κραταει ο καιρος

Καλήμερα σας,κάλο τριήμερο να έχουμε,σήμερα θα πάω το τελευταίο κυνήγι,ειδή έχω αρχίσει να μαζεύω τα πράγματα σιγά σιγά να μπουν στην θέση τους να γίνει ξεκαθάρισμα να είναι έτοιμα για την καινούργια σεζόν.
Συνονόματε φέτος τα 30 τα mezzo τα δούλεψα όλη τι χρονιά στα περπατιτα με το πλάγιο κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος

Kαλημερα σε ολους!
Αερακι με συννεφιά σημερα,Κυνηγι δεν βγηκα(δεν μου κανει και ορεξη με αυτα τα χαλια..)γιατι προέκυψε μαστορεμα,
Αλλαγη αντίστασης στο θερμοσιφωνα μιας κ η παλια τα εφτυσε..Ενάμιση κουβα αλατα πεταξα...asking.
Κατα τα αλλα ολα οκ!!:)

φέτος τα 30 τα mezzo τα δούλεψα όλη τι χρονιά στα περπατιτα με το πλάγιο κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος
Τα πανε παρα πολυ τα baikal αυτο κατάλαβα..και εγω πέρσι που τα εριξα εμεινα πολυ ευχαριστημενος..περπατητο σε κοντινες κ μεσαίες αποστασεις..

Kαλημερα σε ολους!
Αερακι με συννεφιά σημερα,Κυνηγι δεν βγηκα(δεν μου κανει και ορεξη με αυτα τα χαλια..)γιατι προέκυψε μαστορεμα,
Αλλαγη αντίστασης στο θερμοσιφωνα μιας κ η παλια τα εφτυσε..Ενάμιση κουβα αλατα πεταξα...asking.
Κατα τα αλλα ολα οκ!!:)
Τάσο καλή εξαέρωση να κάνεις.Να φύγει τελείως ο αέρας μέσα από τον θερμοσίφωνα.
Αλλιώς μπορεί να μην γεμίσει καλά με νερό,να δουλέψει η αντίσταση εκτός αυτού και να ξανά καεί.

Status
Not open for further replies.
Back