Ρε φίλε σίγουρα θα σε έχω πετύχει κάπου γιατί και εγώ τα απογευματινά για φασσες εκεί πέρα πάω κάθε χρόνο,παντως φέτος τα απογεύματα εκεί βάρεσα αρκετά πουλιά ,ήρθες φέτος καθόλου ;αν εχω φαει ωρες και ωρες για απογευματινο στις ατσαλενιες στις βελανιδιες πανω απο το μιχαλιτσι.....α ρε σμυρτουλα εκει και φετος στα περασματα....
Κανα handmade cartidges παιζει?Οποτε θεληση ο υπολοχαγος κερναμε καφε στο Κ.Ψ.Μ τον αξιοματικων..pop.
Χρηστο σε εκεινο το ωραιο μερος ειναι που πηφαμε ο τυπος...? ha haaaΘα έχει πολλες ατσαλοφτερες εκείνη την μέρα.......
Κυριακη σκοπευτηριο ; εβγαλα σπυρια απι το ζορι!Την καλησπέρα μου στην παρέα.
Οποτε θεληση ο υπολοχαγος κερναμε καφε στο Κ.Ψ.Μ τον αξιοματικων..pop.
Τάσο μου τέτοιο σπέσιαλ καφέ δεν έχω σπίτι, την τελευταία φορά μου κάεται πως μύριζε και λίγο μπαρουτιλα.......τωρα τι κάνει ο Γιώργος εκεί στα ενδότερα δεν ξέρω.. ....Κανα handmade cartidges παιζει?
Καφε εχει κ σπίτι του
Κυριακη σκοπευτηριο ; εβγαλα σπυρια απι το ζορι!
την τελευταία φορά μου κάεται πως μύριζε και λίγο μπαρουτιλα.......τωρα τι κάνει ο Γιώργος εκεί στα ενδότερα δεν ξέρω.. ....
Νίκο πλάκα πλάκα δεν κάνουμε μια συγχώνευση;Καλήμερα σας κύριοι!Χθες είχε βόλτα σκοπευτήριο που αρχίζω κ ξενερώνω για τι βλέπω για άλλη μια φορά ότι είναι μόνο λογία οι διοικούντες
Για αυτο υπαρχουν οι πιρογες...Τι να σου κάνω που μας χωρίζει θάλασσα......
Μήτσο για στείλε τη κοπέλα να της κάνω καμία νυχτερινή...........άσκησηΚαλησπέρα Υπολοχαγέ.
Ναι Αργύρη αυτό το μέρος είναι που πήγαμε......Χρηστο σε εκεινο το ωραιο μερος ειναι που πηφαμε ο τυπος...? ha haaa
Ωραια... να βαλω τηννστολη εξοδου μου.Τάσο μου τέτοιο σπέσιαλ καφέ δεν έχω σπίτι, την τελευταία φορά μου κάεται πως μύριζε και λίγο μπαρουτιλα.......τωρα τι κάνει ο Γιώργος εκεί στα ενδότερα δεν ξέρω.. ....
Γιώργη τρέχω τώρα φίλε αλλά Σάββατο όπως θα γυρίζωθα περάσω για ........επιθεώρησει......