Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σου τρελοκομειο.....σαλονικα mamounia live γιωργος γιασεμης χριστινα κολετσα;)
Τρελιαρη Τζιμάρα οργανωσε κατασταση. Εισαι παντα μπροστα στη σημαια και υπολοιποι ακολουθουμε...my man..sarcastic..congrats.
Τα σωστα μπαρμανια παντα δινουν ετοιμη, μασημενη τροφή απο αγριογατες...shake..sex hard.

Τρελιαρη Τζιμάρα οργανωσε κατασταση. Εισαι παντα μπροστα στη σημαια και υπολοιποι ακολουθουμε...my man..sarcastic..congrats.
Τα σωστα μπαρμανια παντα δινουν ετοιμη, μασημενη τροφή απο αγριογατες...shake..sex hard.
Φιλαρακι τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι στραβωσαν τα κουταλια....κανα κοκκαλακι μονο να γλειφουμε γιατι κ η δικη μου η αγριογατα εινσι πολυ αγρια.very funny.

καλησπερα στη παρέα. Επειδή γιορτάζει σχεδόν όλο το φορουμ σήμερα ειπα να βάλω μία αγριογατα...
kastoras, freeman, τζιμαρα μπαρμανι παμε caramelo live clubbing σαλονικαρα για τρελες καταστασεις......(ειχα ανεβει Γεναρη πάνω σαλονικα και καθε βραδυ εκει ημουν καταστροφααα.yelling..sex hard..sex hard.)

Παναγιώτη τρέλανε μας.....RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT.
Caramelo και τα μυαλά στα κάγκελα.
Έλα επάνω φίλε να γυρίσουμε όλη την Σαλόνικα με τον άλλο τον Καστοριανό....pop.

Παναγιώτη τρέλανε μας.....RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT.
Caramelo και τα μυαλά στα κάγκελα.
Έλα επάνω φίλε να γυρίσουμε όλη την Σαλόνικα με τον άλλο τον Καστοριανό....pop.
Ο τολης που ειναι????βλεπω τον καστοριανο να χουφτωνει την bellmοnte για το επομενο τριμηνο μεχρι να ανοιξει το κυνηγιha haaa.sarcastic.

Τζιμη το σχήμα του είναι περίπου σαν σαργο αλλά το δέρμα του είναι πολυ σκληρό θέλει γδαρσιμο για να το φας, εμένα πάντως μια φορά που δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου.....
Τον τηγανιζεις οπως ειναι κ μετα με το πειρουνι φευγει πανευκολα ολο το δερμα..
Εχω δοκιμασει κ εγω,δεν τρελαθηκα..

Τελειώσαμε με τη γιορτή της συζύγου, Πριν λίγο έφυγαν και οι τελευταίοι φίλοι μας. Η πιο συγκινητικη στιγμή της ημέρας ο ερχομός της κουνιαδας μου όπου ήταν εκτός νησιού για ένα θέμα υγείας της. Η γυναίκα μου δεν το ήξερε πως θα έρθει , με την πρόφαση πως πάω να φέρω τσιγάρα και αναψυκτικά την έφερα από το αεροδρόμιο, μολις την είδε το δάκρυ κορομηλο, άσε που μας πήραν όλους τα ζουμιά.. ........μακάρι ο Θεός να ειναι κοντά της να της δώσει δύναμη.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα για όλους με υγεία, ότι πιο πολύτιμο έχουμε.....

Τελειώσαμε με τη γιορτή της συζύγου, Πριν λίγο έφυγαν και οι τελευταίοι φίλοι μας. Η πιο συγκινητικη στιγμή της ημέρας ο ερχομός της κουνιαδας μου όπου ήταν εκτός νησιού για ένα θέμα υγείας της. Η γυναίκα μου δεν το ήξερε πως θα έρθει , με την πρόφαση πως πάω να φέρω τσιγάρα και αναψυκτικά την έφερα από το αεροδρόμιο, μολις την είδε το δάκρυ κορομηλο, άσε που μας πήραν όλους τα ζουμιά.. ........μακάρι ο Θεός να ειναι κοντά της να της δώσει δύναμη.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα για όλους με υγεία, ότι πιο πολύτιμο έχουμε.....
Χρόνια πολλά στη σύζυγο Γιάννη να τη χαίρεσαι, περαστικά στην κουνιαδα ο Θεός είναι μεγάλος. Αυτό αδερφέ υγεία πάνω από όλα.

γιανναρε να τους χαιρεσε ολους και παντα υγεια

Ευριπίδη, Γιάννη να τις χαίρεστε τις συζύγους και όλους του δικούς σας!

Ευριπιδη να χαιρεσε την συζυγο αδερφι:)
Γιαννη λεβεντοπαιδο να χαιρεσε την συζυγο συγγενεις κ φιλους:)
Και ολοι οι φιλοι οσους εχετε

Καλησπέρα σε ολους!
Ευριπιδη,Γιαννη,Μακη,Μυρο να χαίρεστε της γυναικες σας,Πολυχρονες!!

Χρόνια πολλά στη σύζυγο Γιάννη να τη χαίρεσαι, περαστικά στην κουνιαδα ο Θεός είναι μεγάλος. Αυτό αδερφέ υγεία πάνω από όλα.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά, να χερεσται τους αγαπημένους σας.

Καλησπέρα στην παρέα... Μετά από από πολύ φαί το μεσημέρι λόγω ότι γιόρταζε ο αδερφός μου η γυναίκα του αδερφού μου και η άλλη γυναίκα του αδερφού μου(ειμαστε και τρία αδερφια)εγινε χαμός από τους μεζέδες και την προβατίνα,τωρα δεν έχω όρεξη να πάω να πιάσω φρισα για να έχω για δόλωμα για το πρωί.....
Χρήστο να τους χαίρεσαι όλους, Πολύχρονοι με υγεία.

καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλη την ομάδα :)

και του χρόνου φίλε να είστε καλά με πιο συγκινητικές στιγμές.....ότι καλύτερο στην κουνιάδα σου .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back