Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
Να ζήσετε να τη θυμάστε Νίκο. Καλό της ταξίδι.

Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την αιφνίδια απώλεια της θείας σου Νικόλα.

Κόσμημα. Ευριπίδη πάντα γεμάτη να είναι είτε με θηράματα είτε με........κολατσιό .sarcastic.
Μετά έχει σειρά το δερμάτινο γιλέκο; .sarcastic.

.sarcastic.Γιάννη τι λες για το καλοκαιρινό; ή καλύτερα το χειμωνίατικο; .sarcastic..sarcastic.
1455294751156128673.jpg

Νικολα συλληπητηρια φιλε
Να ζησετε να την θυμαστε

Ο φιλος που χει επετειο να ζησουν αγαπημενοι και μονιασμενοι για παντα με την γυναικα του

Αποστολη συγχαρητηρια κ καλη σταδιοδρομια φιλε

Μακη σοφη η συμβουλη σου φιλε μου

Εγώ τον Ευριπίδη το συμπαθώ και τον κάνω παρέα έτσι όπως είναι. .well done.
Οπως ειναι .....
Δηλαδη καρδια μαλαμα λεβεντης οικογενειαρχης χωρις ζηλοφθονιες κ που τα λεει ισια τα πραματα;

Ε και γω γιαυτο το .love. το ρεμαλι οπως ειναι .cool.

Οπως ειναι .....
Δηλαδη καρδια μαλαμα λεβεντης οικογενειαρχης χωρις ζηλοφθονιες κ που τα λεει ισια τα πραματα;

Ειναι καλο κοπελι .congrats..shake hands..well done.αλλα δεν αυξανει τη συλλογη με τα baikal και με στεναχωρει.hunter.

Οπως ειναι .....

επειδη με το νικολη εχουμε πιει αρκετες φορες κι εχουμε συμφαγει αρκετες φορες και θα βρεθουμε ακομα περισσοτερες εσενα λαμογιο κυπριο να δω που και ποτε θα σε πετυχω να σε ποτισω τσικουδιες η και το αντιστροφον

Status
Not open for further replies.
Back