Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα. :)

Ο καιρός είναι ότι πρέπει για ποτά σε παραθαλάσσια μπαράκια το βράδυ .cool.

• Like
Reactions: DrV
Εξεταστική....buy buy.

Βασίλη εγώ θέλω 3 ακόμα μαθήματα για πτυχίο, οπότε το διάβασμα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι, ασχολούμαι πιο πολύ με την πτυχιακή όπου με κρατάει καθημερινά ώρες στα εργαστήρια της σχολής. Σου είπα ποιο είναι το μυστικό. Διαβάζεις καθημερινά, και όταν έρθει η εξεταστική κάνεις χαλαρά επαναλήψεις.

• Like
Reactions: DrV
καλησπερα σας.sarcastic.
10411010_831649193570989_4429359902362289686_n.jpg

Βασίλη εγώ θέλω 3 ακόμα μαθήματα για πτυχίο, οπότε το διάβασμα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι, ασχολούμαι πιο πολύ με την πτυχιακή όπου με κρατάει καθημερινά ώρες στα εργαστήρια της σχολής. Σου είπα ποιο είναι το μυστικό. Διαβάζεις καθημερινά, και όταν έρθει η εξεταστική κάνεις χαλαρά επαναλήψεις.
Δεν είναι μόνο το διάβασμα, πάντα σε περίοδο εξετάσεων κλείνομαι μέσα, για να είμαι και στην κατάλληλη διάθεση για διάβασμα και να είμαι συγκεντρωμένος...
Στην Ιατρική το μόνο δύσκολο είναι το διάβασμα, γιατί είναι πραγματικά πολύ... Και η αλήθεια είναι ότι στη διάρκεια του εξαμήνου δεν κάθομαι καθημερινά όπως τώρα για διάβασμα... Λίγο να πας κάνα καφέ, λίγο τα εργαστήρια, πότε θα έχει αγώνα, πότε θα χαζεύουμε περνάνε κάποιες μέρες ανεκμετάλλευτες. Και το κυριότερο είναι πως το διάβασμα είναι διακεκομμένο και δεν νιώθω να μου αποδίδει. Τώρα πχ και με το συνέδριο στην Αθήνα έχασα μια βδομάδα από την όλη υπόθεση (βέβαια κέρδισα άλλες εμπειρίες)...
Πάντως στην πρώτη εξεταστική μου είχα 3/5, απλά θέλω τώρα να περάσω όσα περισσότερα από τα 8 που έχω σ' αυτό το εξάμηνο, για να μην είμαι πιεσμένος το καλοκαίρι...

εγώ έχω κολλήσει και το ψάχνω 2 μήνες γλυκό κουταλιού κάστανο :)
Δεν είμαι φαν των γλυκών του κουταλιού, όταν μου προσφέρουν βέβαια το τιμάω πάντα, τώρα που το είπαμε κάνα περγαμόντο ή κάνα συκαλάκι το χτύπαγα...
Μιας και πιάσαμε τα γλυκά τώρα που καλοκαιριάζει παγωτάκι με κανταΐφι ffffffff

Ξεφεύγουμε όμως από το βασικό θέμα συζήτησης. Τις προβατίνες τα γουρούνια και τις σούβλες. .crying smile.
Αυτές προηγούνται των προαναφερθέντων εδεσμάτων.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back