Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αυτος εισαι. παντα ευτυχισμενοι να ειστε. ειδικα σημερα που τα πραγματα ειναι δυσκολα ειναι υποθεση για ενα ζευγαρι ν αντεχει. κι εδω εχω την απορια πως με αντεχει 17 χρονια τωρα. μεχρι και η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα
ha haaa
Γιαυτο πας για κυνηγι εσυ. Μολις δεις τα δυσκολα την κοπανας απο το στρατουλακι να αποφυγεις το τσοκαρο

Χαιρετώ την παρέα.
Καλημέρα και καλή συνέχεια ........

Πολύ θα ήθελα κι εγώ να ξαναρίξω σκητ !!! Έχω χρόνια να ρίξω, γιατί αφενός η παρέα ρίχνει σπόρτινγκ και ακολουθώ, και αφετέρου το σκητ το έχουν συνήθως "καπαρωμένο" οι σκοπευτές και προπονούνται ... Δε λέω ότι δεν μου αρέσει και το σπόρτινγκ με την μεγάλη ποικιλία διαφορετικών βολών και βαθμού δυσκολίας, αλλά ... η "πρώτη αγάπη" δεν ξεπερνιέται ποτέ !!! ;) .yel.
Κωνσταντίνε, τι εννοείς είχαν παραπάνω πυρίτιδα; Ήταν πολύ δυνατά ;;; Και που το είδε, πως το κατάλαβε αυτός ;;; Μήπως από αυτό το "DRAM EQUIVALENT" που αναγράφουν στο κουτί συνήθως τα αμερικανικά φυσίγγια;
Βρήκα αυτό εδώ http://www.nssfblog.com/firstshotsnews/whats-dram-equivalent-mean/ και κάτι αναφέρει ότι επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 3 DR.EQ. Έτσι είναι πράγματι; Εσείς τι φυσίγγια είχατε; Πόσα DR.EQ. ήταν ;;; .xm.Και πόσα γραμ. σκάγια ;;;
Γεια σου Στέλιο, ακριβώς αυτό φίλε μας υποδειξε ένα μικροσκοπικό χαρτάκι κολλημένο πάνω στην ταμειακη χειρογραφο max 3drams πυρίτιδα και 1 1/8 σε σκάγια, αυτά που ριχναμε ήταν 3 1/4 σε πυρίτιδα και 1 ounce σε σκάγια (τα Ισπανικά φυσσιγγαρες). Η δικαιολογία του ήταν ο θόρυβος και η απόσταση, όπως επίσης και η δύναμη των φυσιγγίων δηλαδή μπούρδες είναι απλά ένα γρήγορο φυσίγγι sporting ,μπορεί να το κάνει και για να πουλάει τα δικά του.

Βλέπεις τον ψηλό και γουστάρεις ετςι τζιμακο;; σημερα έβαλα μια guiness, ωραια μπυρα αλλα οχι για πολλή κατανάλωση!
ΤΗΝ guiness να την σηνοδευεις με σφινακι καλουα η τια μαρια. Μην την πηνεις ξεροσφιρι..sarcastic.;)

Τι υποβρύχιο ειναι αυτο;; πρωτη φορα το ακούω, θα το δοκιμάσω την επόμενη φορα, αρκει να ειμαι μονος μου μην εχουμε παρατράγουδα .pop.
ΕΤΣΙ την πινουν παραδοσιακα στην Ιρλανδια. Οτι πρεπει μετα για ψυλομενους φασινους..hunter.1

Χαιρετω την παρεα !!
Δυσκολη και αναποδη μερα , απ'αυτες που τρεχεις ολη μερα χωρις ουσια ...βγηκε δεν βγηκε ο επειουσιος !!
Χωρια που σημερα ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα και δεν πλακωσα μια ηλικιωμενη Γερμανιδα που πηγα για μια επισκευη στο κολονακι ,μιλουσε με εναν μηχανικο στο τηλ και να δειτε τι εσουρνε για τους ελληνες..weather1 δεν συνεχιζω συνχηστηκα...fiurius.

ΕΤΣΙ την πινουν παραδοσιακα στην Ιρλανδια. Οτι πρεπει μετα για ψυλομενους φασινους..hunter.1

Και μετα τους πετυχαίνουν; ε ρε κατι κυνήγια που κανεις ετςι! Θυμάμαι περισυ που πηγαμε ενα κυνήγι με τον Φιλίππα και τον τζιμακο και ειχε φέρει ο Φίλιππας ενα τσαι με ρακι, παρα πολυ ωραιο!! Κάναμε ενα πολυ ωραιο κυνήγι μετα!

Χαιρετω την παρεα !!
Δυσκολη και αναποδη μερα , απ'αυτες που τρεχεις ολη μερα χωρις ουσια ...βγηκε δεν βγηκε ο επειουσιος !!
Χωρια που σημερα ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα και δεν πλακωσα μια ηλικιωμενη Γερμανιδα που πηγα για μια επισκευη στο κολονακι ,μιλουσε με εναν μηχανικο στο τηλ και να δειτε τι εσουρνε για τους ελληνες..weather1 δεν συνεχιζω συνχηστηκα...fiurius.

Της έλειπαν οι ναζι φαινεται της κωλογριας Αργυρη!

Χαιρετω την παρεα !!
Αργυρη επρεπε να της δωσεις καμια ξυνισμενη μπυρα να την κοψει τσιρλιο
να δεις πως στρωνει χαρακτηρα
Παντως προχθες που μιλαγα με εναν δικηγορο
μου ελεγε οτι στην Μανη στην Μεσσηνια στην Σικινο Σεριφο και Ναξο κτλ
αγοραζουν αβερτα παραθαλασσια ακινητα κοψοχρονια και σε λιγο θα μεταμορφωθουν σε Γερμανοχωρια
Καλησπερα Αρχοντες

Αργυρη επρεπε να της δωσεις καμια ξυνισμενη μπυρα να την κοψει τσιρλιο
να δεις πως στρωνει χαρακτηρα
Παντως προχθες που μιλαγα με εναν δικηγορο
μου ελεγε οτι στην Μανη στην Μεσσηνια στην Σικινο Σεριφο και Ναξο κτλ
αγοραζουν αβερτα παραθαλασσια ακινητα κοψοχρονια και σε λιγο θα μεταμορφωθουν σε Γερμανοχωρια
Καλησπερα Αρχοντες
Γαμω τα νησιά η Σίκινος.cool. Καλησπέρα σε όλους

Status
Not open for further replies.
Back