Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα,
Όπως και να το δεις, ο καιρός είναι γλυκός......παλιά τέτοια εποχή κυκλοφορούσα με και με μπουφανάκι ψηλό...
Ξαναγράφω ότι μου αρέσει πολύ που (τουλάχιστον στα μέρη μου) ο καιρός ξανάγινε όπως παλιά, πριν χρόνια !

Καλησπέρα σας.
Μετά τα τελευταία γεγονότα και το κλίμα που δημιουργήθηκε στο φόρουμ, μόλις δημιούργησα ένα θέμα με μια πρότασή μου για το φόρουμ εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πρόταση-για-το-φόρουμ.1040/
Συμφωνώ με την πρόταση σου Χρήστο και εκτιμώ ότι το φόρουμ θα προχωρήσει όπως ήταν κι όπως πρέπει
Καλώ κι εγώ λοιπόν,όσους θέλουν και μπορούν,να δηλώσουν ενδιαφέρον για την διαχείριση όλα γίνονται και όλα ξεπερνιούνται αν υπάρχει μόνο η αγάπη για το φόρουμ την παρέα την καθημερινή επαφή μας και ότι άλλο θετικό θα μας φέρει πάλι όλους μαζί :)

Χαιρετώ την παρεα!! Ο Ολυμπιακός εκανε το καθήκον του σημερα και νίκησε τον Παναθηναϊκό σε ενα πολυ κακο ματς! Υπαρχει πολλή συνεχεια ακομα βεβαια!!
Βαρετό παιχνίδι. Πάνω κάτω συνέχεια αλλά μεγάλη αστοχία...

Χαιρετώ την παρεα!! Ο Ολυμπιακός εκανε το καθήκον του σημερα και νίκησε τον Παναθηναϊκό σε ενα πολυ κακο ματς! Υπαρχει πολλή συνεχεια ακομα βεβαια!!
Κακό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έχει ψωμί η σειρά κ θεωρώ ότι θα γίνει το break

UQebpNM.jpg
Καληνύχτα σας

Status
Not open for further replies.
Back