Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mιχαλη μεχρι κ πριν 3-4 χρονια φιλε, μπορει να επεφτε πολυ δουλεια αλλα τουλαχιστον κατι χαζοεμενε στο τελος, κ χωρις πολλες υποχρεωσεις, ειχα παρει οπλα η φωτογραφικες η ειχα κανει αγορες που δεν ηταν απαραιτητες αλλα εδιναν χαρα... Δυστυχως τα τελευταια χρονια με την κακοπληρωμη των επιχειρησεων καθολη τη διαρκεια του ετους, τα χρηματα απο τις δηλωσεις δεν γινονται "γουστα" που λεω εγω, αλλα μπαινουν στην ακρη γιατι ο χειμωνας ειναι δυσκολος κ δεν βγαινει αλλιως... Μπαινει κατι στην ακρη να καταλαβεις ωστε να μπορεσω να κανω 1-2 μακρινα κυνηγια που αλλιως δεν θα μπορουσα...
Δεν γ...ται, καλα να ειμαστε κ θα το παλεψουμε... :)
Δυστυχώς για τους περισσότερους ελ. επαγγελματίες όπως ξέρεις καλά και λόγω δουλειάς έτσι είναι. Κι εγώ αναπολώ μεγάλα κυνήγια πολυήμερα και όλα τα "γλέντια" που ακολουθούσαν και καπνίζει η μύτη μου.
Όπως είπες όμως να χουμε την υγεία μας να μπορούμε να παλεύουμε και να βγαίνουμε στο βουνό.

Γεια σου ρε Μιχάλη,Χαθήκαμε.Οσο για τα σχέδια που λες ,να υποψιαστώ οτι ετοιμάζεσαι για πάνω ; ;)
Δημήτρη παίζουν πολλά επάνω θα ανέβω σίγουρα, λεπτομέρειες δεν μπορώ να ξέρω ακόμα . Το καλό είναι ότι δεν θα δουλεύω από 10 έως 30 Αυγούστου.
Έχουμε λίγο καιρό μπροστά μας και θα τα λέμε σίγουρα..well done.

Καλησπερα στην παρεα...!
Γεια σου Μιχαλη καιρο εχουμε να τα πουμε...!!! πικρη κουβεντα πιασατε μας κανταντησαν ζητιανους , !!!
Να δινει ο θεος δυναμη και υγεια σε ολους !!
Αργυρή γεια σου κι εσένα. Χαίρομαι ειλικρινά που τα λέμε και μακάρι να τα πούμε και από κοντά σύντομα.
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις παραπάνω αλλά γενικότερα στις περισσότερες τοποθετήσεις σου.
Να είμαστε καλά ρε φίλε τίποτα άλλο.:):)

Καλησπέρα σας κύριοι.
Πετάχτηκα μια βόλτα στο χωριό και στον δρόμο είδα αρκετά τρυγόνια.
Πολύ ενθαρρυντικό σημάδι.
Καλησπέρα Γιώργο.
Ανάβεις φωτιές Γιώργο, ανάβεις φωτιές νωρίς νωρίς..evil. .
Άντε να δούμε που θα μας βρει το πιο ομοφο πρωινό της έναρξης.
Να σε καλά ρε φίλε.

Καλησπέρα σας κύριοι.
Πετάχτηκα μια βόλτα στο χωριό και στον δρόμο είδα αρκετά τρυγόνια.
Πολύ ενθαρρυντικό σημάδι.
Κοίταξε να δεις που φέτος η Β.Ελλαδα θα γεμίσει με τρυγόνια
και ο Σπριτζης όλη την διαδρομή με διόδια .buy buy..buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back