Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Επέστρεψα και το μόνο σίγουρο που κατάφερα ειναι να γαληνέψει η ψυχή μου λίγες ώρες.
Πολύ ωραίο πρωινό ,δροσερό με βοριαδάκι και συννεφιά.
Τωρα ετοιμάζομαι να φαω τον κούνελο ,οπότε τα λέμε αργότερα.

Δεν μας είπες τελικά,τι έπιασες στο ψάρεμα....yel. .sarcastic.
Καλησπέρα σας κύριοι.
Σκοπευτήριο είχε το πρόγραμμα σήμερα με τον Αποστόλη όπου τα πήγαμε αρκετά καλά και οι δύο.
Έφαγα ένα ξενέρωμα με την κάμερα νόμιζα ότι την είχα φορτίσει αλλά δεν....:D .buy buy. .hit.

Καλησπέρα σας κύριοι.
Σκοπευτήριο είχε το πρόγραμμα σήμερα με τον Αποστόλη όπου τα πήγαμε αρκετά καλά και οι δύο.
Έφαγα ένα ξενέρωμα με την κάμερα νόμιζα ότι την είχα φορτίσει αλλά δεν....:D .buy buy. .hit.
Φιλαρακο για αυτο σου κανω πλατες βιντεοσκοπωνταςχωρις να το ξερεις ;)

Το καπνισματακι φαινεται πολυ καλα! Θελω το κοντακι σου! :)

Καλησπερα

Καλησπέρα σας κύριοι.
Ειπε εχθες το θα επιανε που ειχε καιρο να πιασει....sarcastic.

Χαιρετώ την παρέα.
Επέστρεψα και το μόνο σίγουρο που κατάφερα ειναι να γαληνέψει η ψυχή μου λίγες ώρες.
Πολύ ωραίο πρωινό ,δροσερό με βορια.....

Ειπε εχθες το θα επιανε που ειχε καιρο να πιασει....sarcastic.
γύρω στης 9.00 που τον τηλεφώνησα τα είχε δαγκώσει κιόλας ha haaa

Χαιρετώ την παρέα.
Πολύ ωραίο πρωινό ,δροσερό με βοριαδάκι και συννεφιά.
Τωρα ετοιμάζομαι να φαω τον κούνελο ,οπότε τα λέμε αργότερα.
Τον φραπέ άσπρε;;;

καλησπερα κυριοι.ωραια περασαμε σημερα με τα παιδια.ριξαμε τα φυσιγγακια μας και μετα ειχε κοψιδια με μπυρονια.τωρα εχει παγωμενη φραπεδαρα αντε και στην επομενη με υγεια
wHfYjiB.jpg

καλησπερα κυριοι.ωραια περασαμε σημερα με τα παιδια.ριξαμε τα φυσιγγακια μας και μετα ειχε κοψιδια με μπυρονια.τωρα εχει παγωμενη φραπεδαρα αντε και στην επομενη με υγεια
wHfYjiB.jpg
Ρε ξανακαπνιζεις τσιγαρο;

wHfYjiB.jpg
μπράβο ρε μάγκες πάντα καλά να έχετε :) .congrats.

wHfYjiB.jpg
Μπραβο Αρχοντες παντα τετοια .well done..well done.
Τι μεριδες ειναι αυτες που σερβιρουν εκει κατω ρε Μαγκες .asking..asking. ?
Μου φαινεται το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξω γραμμη πλευσεως .sarcastic..sarcastic.

Μπραβο Αρχοντες παντα τετοια .well done..well done.
Τι μεριδες ειναι αυτες που σερβιρουν εκει κατω ρε Μαγκες .asking..asking. ?
Μου φαινεται το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξω γραμμη πλευσεως .sarcastic..sarcastic.
κωστα η σπαλομπριζολα του βικτωρα και του μυρου απιστευτα μαλακη τεραστιων διαστασεων 8,70 ευρωπαικα.οι κοινες χοιρινες 7,50

wHfYjiB.jpg
Πολυ ωραιοι!
Να ειστε αγαπημενοι να περνατε καλα!

Status
Not open for further replies.
Back