Καλησπέρα σε όλη την παρέα ... Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ από το χωριό ... Διαβάζω διάφορα ευχάριστα πράματα, και χαίρομαι ...
Εγώ χθες έκοψα πάλι κάμποσα ξύλα και τα έβαλα μέσα. Έτσι τώρα πλέον έχω γεμίσει όσο χώρο είχα μέσα, και είμαι κομπλέ για το χειμώνα, όση βαρυχειμωνιά και να κάμει δεν προλαβαίνουμε να τα κάψουμε ... Πάντως με αυτό το μικρό Echo που πήρα φέτος σώθηκα !!! Φοβερό εργαλείο, έχει βγάλει απίστευτη δουλειά και είναι σκυλί, και παιχνιδάκι στη χρήση ... Japan = Εγγύηση !!! ... Τόσα χρόνια πέφτανε τα χέρια και η μέση μου με το μεγάλο το Husqvarna, άσε που μου είχε βγάλει την πίστη με ζημιές και προβλήματα ...
... είχε ετοιμάσει και γεμιστά η μάνα μου, οπότε μια χαρά τη βγάλαμε σήμερα ...
Γιάννη, καλά τα γεμιστά ;;;
Και η δική μου τα έφτιαξε σήμερα, για την ακρίβεια ντολμαδάκια με κολοκυθοανθούς και με αμπελόφυλλα, τα τίμησα δεόντως και πήρα κι ένα μπωλ και θα φάω άλλες 2-3 φορές ... .eat.
Θα σας καληνυχτίσω τώρα ... κέρδισε κι Παναθηναϊκός και θα κοιμηθώ ήσυχος κι ευχαριστημένος !!!
Να βάλω και δυο τραγουδάκια από το χθεσινό "Στην υγειά μας ρε παιδιά" ... Αφιερωμένα - ειδικά το δεύτερο - στα "ώριμα" (από 50+) παλληκάρια του φόρουμ ...