Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα εντάξει.Συνεννοηθήκαμε ρε φίλε.
.buy.
μου οφείλεις μια απάντηση δεν τελειώσαμε
όταν περνάς από Αλίαρτο γιατι τα παίρνεις με τα κιλά τα κρέατα;;;; ε;;;;; ε;;;;; :mad:

μου οφείλεις μια απάντηση δεν τελειώσαμε
όταν περνάς από Αλίαρτο γιατι τα παίρνεις με τα κιλά τα κρέατα;;;; ε;;;;; ε;;;;; :mad:

Ακριβώς γι αυτό που εσύ ανέφερες ποιο πάνω
Γιατί είναι άπαχα ! .banana..banana.

μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο φίλος μας από Κομοτηνή Χρήστος
τέλος καλό όλα καλά όμως
θα σας τα πεί ο ίδιος σε λίγο :)

Ζολώ ξέρεις ότι το χειμώνα να μαστε καλά θα κάνω περπατητό με Διονύση και Τζίμη στην Βοιωτία
θα ξεκινάμε όλοι παρέα με σας(λονδρέζα,χουντάλα,λόλο κ.λ.π.)
εμείς όμως θα συνεχίζουμε μέχρι το χωριό μου στο περιβόλι του θειού μου και στο παλιό μοναστήρι που είναι δίπλα
εκεί το περπατητό είναι πανεύκολο.....ξέρεις γιατί;;;;;; .fff.

μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο φίλος μας από Κομοτηνή Χρήστος
τέλος καλό όλα καλά όμως
θα σας τα πεί ο ίδιος σε λίγο :)

Εσυ τι είσαι το κέντρο ελέγχου ,διαχείρισης και καθοδήγησης έκτακτων περιστατικών ;

Ζολώ ξέρεις ότι το χειμώνα να μαστε καλά θα κάνω περπατητό με Διονύση και Τζίμη στην Βοιωτία
θα ξεκινάμε όλοι παρέα με σας(λονδρέζα,χουντάλα,λόλο κ.λ.π.)
εμείς όμως θα συνεχίζουμε μέχρι το χωριό μου στο περιβόλι του θειού μου και στο παλιό μοναστήρι που είναι δίπλα
εκεί το περπατητό είναι πανεύκολο.....ξέρεις γιατί;;;;;; .fff.

μη με κρατάς σε αγωνία .......

E , να βάλεις και λίγο λιπαρό στην μπριζόλα .Τι διάολο έτσι στεγνή θα τη φας την χοιρινή ;.yelling.
Εγώ νόμιζα πως εννοεί ότι θέλει να φτιάξει παστό από χοιρινές λαιμού, όχι ότι θέλει να μαγειρέψει μπριζόλες με 10 ειδών παστά μαζί .... .very shoked.

οι τσίχλες εκεί είναι παχιές και δεν πετάνε μακρυά.....από κλαρί σε κλαρί πάνε :p
Γενικα οι τσίχλες στην γυρω περιοχη είναι θρεμενες .victory..victory.
Καλησπέρα σε όλα τα παλικαρια :D:D

Εγώ νόμιζα πως εννοεί ότι θέλει να φτιάξει παστό από χοιρινές λαιμού, όχι ότι θέλει να μαγειρέψει μπριζόλες με 10 ειδών παστά μαζί .... .very shoked.
χαχαχαχαχ
τελικά απλή την έφιαξα στο κεραμικό τηγάνι και ήταν νοστιμότατη :)

καλησπερα...καμια καλη ταβερνα εχει στο χωριο σου μακη?α ξεχασα εκει ειναι το στεκι του μαστακουνα....big smile..big smile.καλο παιδι...νοικοκυραιος.big smile.

καλησπερα...καμια καλη ταβερνα εχει στο χωριο σου μακη?α ξεχασα εκει ειναι το στεκι του μαστακουνα....big smile..big smile.καλο παιδι...νοικοκυραιος.big smile.
καλάααααα κοίτα να σε φάει το χιλιόμετρο :p
ταβέρνα <<ο Γκανάς>> σπέσιαλ 14 ευρώ η προβατίνα 6 η χοιρινή

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back