Καλησπερα πες για τος δοκιμες. Κενταυρος νουμερο τσοκ αποσταση κλπκαλησπερα κυριοι
Καλησπερα πες για τος δοκιμες. Κενταυρος νουμερο τσοκ αποσταση κλπκαλησπερα κυριοι
Καλησπέρα παιδιά
Για γιλέκο ψάχνω και σκέφτομαι το Columbia Grouse X Comford το γνωρίζετε ;
Νικολη παρε γιλεκο με τιραντες και θα με θυμηθεις... ΠΟλυ πιο ξεκουραστο στον ωμο, πολυ πιο βολικο για μενα τουλαχιστον... Τα κλασσικα οταν ηταν φορτωμενα φυσιγγια μου αφηναν μια δυσφορια στο σβερκο, αυτα με τις τιραντες καμια...
Δεν ξερω ποιες εταιριες εχουν αυτη τη στιγμη γιλεκα με τιραντες στην Ελλαδα, σιγουρα συναδελφοι που εχουν ψαξει προσφατα θα γνωριζουν... Το μονο που θα προσεξεις ειναι να ειναι "φλατ", λεπτες δηλαδη οι τιραντες για να μην σε ενοχλουν στην επωμιση...
Θες να αγοράσεις καραμπίνα;ανευ αποφασης για επιλογη αυτογεμους....
Ναι αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου και δεν μπορω να παρω αποφαση.Θες να αγοράσεις καραμπίνα;
Να σε φωτισει ο Θεος να διαλεξεις αυτη που ειναι για σενα. Επωμισε κοιτατη και θα καταλαβεις ποια...Ναι αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου και δεν μπορω να παρω αποφαση.
Εχω καταληξει σε sx4,montefeltro, bellmonte, m2 και πηγα και επωμισα στην Αθηνα a400 lite.......xm.
Γεια σου ρε Τάσο.φιλε παραγάδι δεν έχω ρίξει ακόμα μέχρι στιγμής μόνο συρτη κάνω, τώρα από ψάρια είναι μέτρια η χρονιά δεν πάει τόσο καλά όσο ήθελα αλλά το παλεύουμε......Γεια σου Χρηστο τι λεει?
Καλαρισες κανα παραγαδι?
Εδω οι επαγγελματιες λίγα πραγματα..
Οχι αυτες οι 5 αρκουν.hit.Maxus;
SX4 τότε.Οχι αυτες οι 5 αρκουν.hit.
Να παρεις εμενα κοντα που ξερωΚαλησπέρα στη παρέα. Θα την πέσω μία ωρίτσα γιατί το βράδυ έχουμε εξόδου.
Δεν τα ξέρει γιατί δε μπαίνει στο hunterslife ( τουλάχιστον έτσι ξέρω .xm.)
Και να φανταστητε ότι αυτή ήταν από τις πιο ντυμένες, τι είδα παρακάτω άστε καλύτερα. Η φώτο θα έβγαζα ή θα τελείωνα το δρομολόγιο. για σήμερα επέλεξα το δεύτερο, την επόμενη ποιός ξέρει.. .....
η επιλογη της καραμπινας ειναι σαν αυτη της γυναικας περνουμε αυτη που μας καθεταιΝαι αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου και δεν μπορω να παρω αποφαση.
Εχω καταληξει σε sx4,montefeltro, bellmonte, m2 και πηγα και επωμισα στην Αθηνα a400 lite.......xm.
καλησπέρα σας
όμορφο απόγευμα και μας πήρε το βραδάκι με καφέ και συζήτηση παρέα με τον Νικολή