Μάκης
Banned
Καλησπέρα! Ο Μάκης παιδιά ειναι πιο όμορφος απο της φωτογραφίες, αν έρθει Κρήτη θα έχουμε θέμα με τις γεροντοκόρες.
Καλησπέρα! Ο Μάκης παιδιά ειναι πιο όμορφος απο της φωτογραφίες, αν έρθει Κρήτη θα έχουμε θέμα με τις γεροντοκόρες.
αν η 400 lite ειναι η μαυρη παρτη με κλειστα ματια. αν εισαι αποφασισμενος γι αυτογεμες και μπορεις παρτη. απιστευτο πιστολε τρομερο swing και πολυ ωραιες τουφεκιες. εχει επωμισθει και δοκιμαστει στο σκοπ. ισως η μονη 400 που θα επαιρνα. εξσιρειται η xtrema αλλα αυτη ειναι γι αλλα κολπαΝαι αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου και δεν μπορω να παρω αποφαση.
Εχω καταληξει σε sx4,montefeltro, bellmonte, m2 και πηγα και επωμισα στην Αθηνα a400 lite.......xm.
Εμείς τις φέρνουμε στα μέτρα μας και τις δύοη επιλογη της καραμπινας ειναι σαν αυτη της γυναικας περνουμε αυτη που μας καθεται
Ευριπιδη για την μαυρη συνθετικη μιλαω με το gunpod. Tην ιδια λεμε.Τo πιασιμο ειναι φοβερο. Δεν ειχα θεμα με το μηκος του κοντακιου (ειμαι στα 35.5) κλειδωνε ζυγωματικο και εβλεπα καρφι σκοπευτικο. Δεν το περιμενα με τιποτα.αν η 400 lite ειναι η μαυρη παρτη με κλειστα ματια. αν εισαι αποφασισμενος γι αυτογεμες και μπορεις παρτη. απιστευτο πιστολε τρομερο swing και πολυ ωραιες τουφεκιες. εχει επωμισθει και δολιμαστει στο σκοπ. ισως η μονη 400 που θα επαιρνα. εξσιρειται η xtrema αλλα αυτη ειναι γι αλλα κολπα
Αντε τράβα για νάνι αλλά πρόσεξε μόνο μην έρθει ο μαυροντυμένος και σου πει να πάτε ..."τάτα" .pop.άντε καλό μας νάνι
Άσε καλύτερα Γιάννη μου μη σου σηκωθεί η.......πίεση και πως θα τη......ρίξουμε μετά....Να παρεις εμενα κοντα που ξερω
Επίτηδες το κάνεις??Maxus;
Άσε καλύτερα Γιάννη μου μη σου σηκωθεί η.......πίεση και πως θα τη......ρίξουμε μετά....
Ωπα!!!!!!μεγαλες κουβεντες!!για δωσε μου το τηλεφωνο της Κυρας να την ρωτησω επι του θεματος,προβλεπωΕμείς τις φέρνουμε στα μέτρα μας και τις δύο
Σωπα μωρε !! πφ εμενα με ειδες? αμα ερθω θα γινει χαμος, αλλα θα ριξω και κανενα κοκαλακι σαν την Βασιλειαδου, στον φιλο μου τον Μακη ha haaaΚαλησπέρα! Ο Μάκης παιδιά ειναι πιο όμορφος απο της φωτογραφίες, αν έρθει Κρήτη θα έχουμε θέμα με τις γεροντοκόρες.
Βασιλειάδου;;;;;;......θεάΣωπα μωρε !! πφ εμενα με ειδες? αμα ερθω θα γινει χαμος, αλλα θα ριξω και κανενα κοκαλακι σαν την Βασιλειαδου, στον φιλο μου τον Μακη ha haaa