Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθές πήγαμε και φάγαμε οικογενειακώς στο μαγαζί του μανου στην νέα Υόρκη δυστυχώς ο φίλος Κωνσταντίνος είχε δουλειά και δεν μπόρεσε να έρθει,τρομερό φαγητό απίστευτα φιλικό περιβάλλον και ρε παιδιά με πόνεσαν οι μασέλες από τα γέλια από τα πειράγματα και τα αστεία του μανου ,απίστευτη αίσθηση του χιούμορ,τρομερός τύπος πραγματικός ελληναρας,τον ευχαριστω άλλη μια φορά για το τρομερό μεσημεροαπογευμαβραδακι!!!!(αρμενικό χαχα) που περάσαμε εχθές την καλησπέρα μου σε όλο το φορουμ
.well done.

Εχθές πήγαμε και φάγαμε οικογενειακώς στο μαγαζί του μανου στην νέα Υόρκη δυστυχώς ο φίλος Κωνσταντίνος είχε δουλειά και δεν μπόρεσε να έρθει,τρομερό φαγητό απίστευτα φιλικό περιβάλλον και ρε παιδιά με πόνεσαν οι μασέλες από τα γέλια από τα πειράγματα και τα αστεία του μανου ,απίστευτη αίσθηση του χιούμορ,τρομερός τύπος πραγματικός ελληναρας,τον ευχαριστω άλλη μια φορά για το τρομερό μεσημεροαπογευμαβραδακι!!!!(αρμενικό χαχα) που περάσαμε εχθές την καλησπέρα μου σε όλο το φορουμ
Δυστυχώς φίλε δεν μπορούσα να έρθω, αλλά αν πάνε όλα καλά την Τετάρτη θα φάμε χάμπουργκερ με εξωτικά κρεατικα, ο Μάνος είναι αφασία αν δεν ήταν και αυτός δεν την πάλευα με τίποτα εδώ στις μπερδεμένες πολιτείες.

Καλησπέρα σας....πάει κι αυτό το καλοκαίρι... Σκ έφυγαν απο το νησί 6000 άτομα κ 1700ιχ...τελευταία εβδομάδα δουλειάς για εμένα κ η κούραση μεγάλη σερί απο τις 30 Ιουνίου

Καλησπέρα παιχταρά μου, άντε να γυρίσεις να σε δούμε και λίγο! Έρεψες πάλι;

Καλησπέρα σας....πάει κι αυτό το καλοκαίρι... Σκ έφυγαν απο το νησί 6000 άτομα κ 1700ιχ...τελευταία εβδομάδα δουλειάς για εμένα κ η κούραση μεγάλη σερί απο τις 30 Ιουνίου
Αντε ρε Μητσαρα ελα με το καλο μαζι με το μπακετο ε???????.yelling.

Καλησπέρα στη παρέα από το ψάρεμα. Ήθελε ο μικρός να βγούμε και παρόλη τη κούραση δε του χάλασα χατήρι. Καμιά ώρα τώρα ελάχιστα τσιμπήματα, έπιασε και ένα μικρό μελανουρακι και το ρίξαμε πάλι μέσα. Καμιά ωρίτσα θα κάτσω ακόμα και μετά θα πάμε σπίτι, άστε που δεν έχει και φρέσκο σήμερα.

Λοιπον πουτσουληδες εδω ειμαστε!!!οτι δωσατε το καλοκαιρι δωσατε τωρα ετοιμαστειτε να παρετε.sex hard..sarcastic..big smile..big smile.
Με μεγαλη λυπη μου διεπιστωσα την μεγαλη ριξη μεταξυ οπτικου νευρου και του κυριαρχου κεφαλιου, ρε αμαν,ρε καλε μου, ρε χρυσε μου,τιποτα ρε δες τι βλεπουν τα ματακια,ρε κανε μια κινηση τιποτα,παει ψοφησε:( οπως πηγε ηρθε,λετε να επαθε καταθλιψη? αλλα βεβαια και στην Τηνο δεν ειχαμε και τιποτα το ιδιαιτερο, βολτα στην παραλια εκανες,και απο τα πολλα ΚΑΠΗ που εβλεπες νομιζες οτι ησουν σε γηροκομειο,ολοι εκει, για να ζητησουν χαρη φτου! και ξανα φτου! του χρονου να ειμαστε καλα και Τσιπρα θελωντος δεν την ξαναπαταω,ΜΥΚΟΝΟΣ λεμεεεεεεεε ha haaa.ha ha ha..ha ha ha. εκει βλεπεις καλαααααααα.terror..big smile..big smile.

Καλησπέρα ... Σκοπευτήριο σήμερα το απόγευμα, παγωμένη φραπεδιά, αρκετά μεγάλη παρέα ... αλλά χωρίς τα υπόλοιπα ρεμάλια του HL !!! Έριξα και 2 πούλες ...
Σήμερα έφερε ένας φίλος να δοκιμάσει μια Franchi Affinity Sporting ... Αν και δεν τρελαίνομαι για καραμπίνες, μου φάνηκε συμπαθητικό τουφέκι, αρκετά καλό για τα λεφτά του. Έριξε 2 πούλες χωρίς πρόβλημα. Δεν το τουφέκισα, αλλά το έπιασα κι έκανα 2-3 επωμίσεις και μου φάνηκε ότι μου κάθεται αρκετά καλά ... Δυο χαρακτηριστικά του: ότι είναι αδρανείας, και ότι έχει το ελατήριο επανάταξης μπροστά γύρω από την αποθήκη, μου αρέσουν ιδιαίτερα ... Για ευνόητους λόγους ... ;)

Status
Not open for further replies.
Back