Είσαι τρελός ρε φίλε. Σε ζηλεύω όμως για την όρεξη που έχεις!!Ολο ξαφνικά μου είσαι .........
Εγω θα ειμαι στις 5 σε κατι πλαγιές στο γαλάτσι.
Αλέξανδρε θα σου πω την άποψη μου. Φίλε όταν κρατάει όπλο κάποιος το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο ταπεινός γίνεται. Αυτό που έκανε είναι εξοργιστικό αλλά να χαίρεσαι που είσαι καλά! Αυτό έχει σημασία. Μια φορά είχε κάτσει ένας μπροστά μου στα 15 μέτρα και του φώναζα με όλη μου την δύναμη και έκανε πως δεν με άκουγε. Στο τέλος σηκώθηκα και έφυγα και πήγα αλλού για να ευχαριστηθώ το κυνήγι μου. Προσωπικά το έχω ξαναπεί, χωρίς την ασφάλεια δεν ευχαριστιέμαι το κυνήγι. Για τον λόγο αυτό σταμάτησα να πηγαίνω Λαυρεωτική ή πάω σε μακρυνά μέρη για να είμαι ασφαλής και ας μην τουφεκίσω.Αν ερχοτανε ο μαγκας στο καρτερι μου!!Ετσι οπως ειχα γινει μπαρουτι εγω,εκει που θα τον εχωνα θα τον εβρισκαν οι
αρχαιολογοι μετα απο 5000 χρονια!!Καλυτερα οπως γινανε τα πραγματα.Ο μικρος ειναι κορυφη,μα πανω απο ολα ανθρωπος!!
Αυτό γίνεται 4 με 5 φορές τη βδομάδα. Αλλη φάση μιλάμε.Είσαι τρελός ρε φίλε. Σε ζηλεύω όμως για την όρεξη που έχεις!!