Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν ερχοτανε ο μαγκας στο καρτερι μου!!Ετσι οπως ειχα γινει μπαρουτι εγω,εκει που θα τον εχωνα θα τον εβρισκαν οι
αρχαιολογοι μετα απο 5000 χρονια!!Καλυτερα οπως γινανε τα πραγματα.Ο μικρος ειναι κορυφη,μα πανω απο ολα ανθρωπος!!

Αν ερχοτανε ο μαγκας στο καρτερι μου!!Ετσι οπως ειχα γινει μπαρουτι εγω,εκει που θα τον εχωνα θα τον εβρισκαν οι
αρχαιολογοι μετα απο 5000 χρονια!!Καλυτερα οπως γινανε τα πραγματα.Ο μικρος ειναι κορυφη,μα πανω απο ολα ανθρωπος!!
Αλέξανδρε θα σου πω την άποψη μου. Φίλε όταν κρατάει όπλο κάποιος το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο ταπεινός γίνεται. Αυτό που έκανε είναι εξοργιστικό αλλά να χαίρεσαι που είσαι καλά! Αυτό έχει σημασία. Μια φορά είχε κάτσει ένας μπροστά μου στα 15 μέτρα και του φώναζα με όλη μου την δύναμη και έκανε πως δεν με άκουγε. Στο τέλος σηκώθηκα και έφυγα και πήγα αλλού για να ευχαριστηθώ το κυνήγι μου. Προσωπικά το έχω ξαναπεί, χωρίς την ασφάλεια δεν ευχαριστιέμαι το κυνήγι. Για τον λόγο αυτό σταμάτησα να πηγαίνω Λαυρεωτική ή πάω σε μακρυνά μέρη για να είμαι ασφαλής και ας μην τουφεκίσω. :)

Φίλε Alex περαστικά και οπωσδήποτε αντιβίωση για 4 μέρες τουλάχιστον κάθε χρόνο τα ίδια στην μανη που πηγαίνω για περασματιαρικα τρυγόνια κάθε χρόνο γίνομαι μάρτυρας τέτοιων περιστατικών ευτυχώς που ήταν νέος ο συνάδερφος και είχε υπομονή αλλιώς αν ήταν μεγαλύτερος θα σε έγραφε στα παπάρια του θα σου έλεγε δεν βγαίνουν και θα στα άφηνε μέσα από βαρεμάρα!!θα μου επιτρέψεις και μια παρατήρηση όμως μην αναφέρεσαι ¨μικρος¨για έναν γιατρό είναι λίγο υποτιμητικό και ακούγεται άσχημα μικρή είναι η κόρη μου όχι ένας ιατρός!!!

Καλησπερα στη παρεα φευγω σημερα για το χωριο Μαγουλα Ηλειας οπου θα κατσω μονο μεχρι την Κυριακη δυστυχως (αυτη η εξεταστικη του Σεπτεμβρη μας εχει φαει) αν ταξιδεψουν πουλια η κακοκαιρια το βραδυ της Τεταρτης θα τα κρατησει κι κατι μπορει να παιξει Πεμπτη πρωι αλλα το βασικο ειναι να ταξιδεψουν... ειναι νωρις ακομα γι αυτο κραταω μικρο καλαθι!!!

Καλησπερα σας...!!!!
φιλε Αλεξ δοξα το θεο εισαι καλα περαστικα......πανω απο ολα η ασφαλεια μας συναδελφοι δεν μπορουμε να κανουμε το βεληγκεκα ουτε το χωροφυλακα στον καθε ανεγκεφαλο , αφου δεν καταλαβαινει φευγουμε μακρια...!!

Status
Not open for further replies.
Back