Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα απο τα φθινοπορινα Χανια τσι Κρητης με τα αφαντα τσιχλονια.
Μαλλον απο 28η Οκτ θα παμε στα χαρακωματα...shoot..shoot.
καλο μεσημερι! πριν λιγο γυρισα απο κυνηγομαγαζο για καφε και επωμιση δικανων..επωμισα διαδοχικα blaser F16 (3100 ευρω),beretta 686 sporting (1700 ευρω ελαφρος μεταχειρισμενο),franchi sporting (1650 ευρω),caesar querini summit (2100 ευρω)..τελικα μαλλον θα καταληξω στο ata sporter (800 ευρω),λογω οτι ειναι φτηνο και λογω οτι δεν θελω να σκοτωσω την beretta a304..
Γιαννη ο 24ωρες εχει τοσα πολλα οπλα για χουφτωμα;; γιατι οι αλλοι στο κεντρο εχουν αδειασει τους οπλοβαστους...
Fabarm h38 εχει για χουφτωμα;;

Καλησπέρα στην παρέα!

Στο έχουν τάξει τα τσιχλάκια;;.my man. Πες μου και για την Παρασκευή γέροντα μήπως χτυπήσω αδειούλα...
Έχω τις πληροφορίες μου.sarcastic. Για Παρασκευή δεν νομίζω πάντως Μάνο.:)
Σιγά το νέο...... χαχαχαχαχ

.sarcastic. .yelling.

Ειμαι στο λιμάνι και ενώ βγαζουμε τα εισιτήρια στην Hellenic seaways θυμαμαι οτι εκει δουλευει ο Κυριάκος ο enduras.Κοιταζω στο κινητό αλλά δεν ειχα το τηλεφωνότου.Φευγοντας και ενω ειμαι στο αμάξι περιμένοντας να μπουμε στο πλοίο ,βλέπω μια φιγούρα να πςρνάει διπλα μου......Κυριάκοοοο,.yelling. του φωνάζω και το.λαμόγιο ήταν αυτός .Βαρυστομαχιασμένος απο την μάσα που εκανε χθες στον Γκμόχ όπως μου είπε ,δυσκολευόταν να αρθρώσει λέξη......
.yell at.
Στα μέζεα μας... ερωτήθεις 30φιλε;;;
Καλησπέρα παίχται....

Αντε. Κοντεύουμε......και ανυπομονώ για το ουζερί

Ποιο απ'όλα;; Έχε το νου σου γτ εκεί που πας έχει πολλά αγριογατάκια που μένουν μόνα τους και ψάχνουν τη συντρόφια ώριμων αλεπούδων...

Στα μέζεα μας... ερωτήθεις 30φιλε;;;
Καλησπέρα παίχται....
Στα μέζεας μας .very funny..very funny.
Είχα να το ακούσω χρόνια .buy. ένας Μπάρμπας μπογιατζής το έλεγε στον βοηθό του όταν αργούσε να έρθει το πρωί στην οικοδομή και έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες .sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Γιάννη γιατί τόσο φθηνό το guerini?το ata το έχεις επωμισει;
Καλησπέρα σε ολους!
Τώρα είδα την ερώτηση σου για το ata..όχι Ηλία δεν το έχω επωμισει δυστηχως..που να το βρω Ελλάδα..λίγο δύσκολο..σήμερα μίλησα με dispan..σύντομα θα δώσουν παραγγελίες μου είπε..αρα περιμένω τηλ τους και βλέπουμε..παντως είναι με ρυθμιζόμενο κοντάκι το ata sporter και φαίνεται να έχει μεγάλο πιστολε οπως το θέλω..

Καλησπερα στην παρεα απο τα φθινοπορινα Χανια τσι Κρητης με τα αφαντα τσιχλονια.
Μαλλον απο 28η Οκτ θα παμε στα χαρακωματα...shoot..shoot.

Γιαννη ο 24ωρες εχει τοσα πολλα οπλα για χουφτωμα;; γιατι οι αλλοι στο κεντρο εχουν αδειασει τους οπλοβαστους...
Fabarm h38 εχει για χουφτωμα;;
Έχει πολλά Παναγο! Έχει και fabarm h 38..

Αντε. Κοντεύουμε......και ανυπομονώ για το ουζερί

Ποιο απ'όλα;; Έχε το νου σου γτ εκεί που πας έχει πολλά αγριογατάκια που μένουν μόνα τους και ψάχνουν τη συντρόφια ώριμων αλεπούδων...
Τσάμπα τα λες
για να κτυπήσει γκόμενα ο Ζολώ πρέπει να είναι παρτούζα με ελεύθερη είσοδο ha haaa

Καλησπέρα σε ολους!
Τώρα είδα την ερώτηση σου για το ata..όχι Ηλία δεν το έχω επωμισει δυστηχως..που να το βρω Ελλάδα..λίγο δύσκολο..σήμερα μίλησα με dispan..σύντομα θα δώσουν παραγγελίες μου είπε..αρα περιμένω τηλ τους και βλέπουμε..παντως είναι με ρυθμιζόμενο κοντάκι το ata sporter και φαίνεται να έχει μεγάλο πιστολε οπως το θέλω..
Το είδα από κοντά 2 φορές στην έκθεση την άνοιξη. είναι πιστό αντίγραφο Beretta και το μόνο που έχει διαφορά σε σχέση με τις γνωστές μάρκες είναι οτι η εφαρμογή των κανών στην βάση είναι λίγο άνετη, δεν έχει εκείνο το ζόρι του καινούργιου.

Έχει πολλά Παναγο! Έχει και fabarm h 38..
Ευχαριστω Γιαννη παω για μπαλαμουτι και τιμες

Τσάμπα τα λες
για να κτυπήσει γκόμενα ο Ζολώ πρέπει να είναι παρτούζα με ελεύθερη είσοδο ha haaa
Γαμω τις ατακες Μακη εχω λιωσει
.vert funny..vert funny..very happy..very happy.

Status
Not open for further replies.
Back