Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στέλιο κι εγώ την ίδια απορία έχω για την κάτω Ελλάδα..sarcastic. Προβατίνα λέμε κι εδώ ακριβώς όπως κι εσείς το θηλυκό ενήλικο Αν είναι μεγαλύτερο του ενός έτους και δεν έχει γεννήσει λέμε ζυγούρι. Εδώ συνήθως τρώμε αρνάκι ή κατσικάκι πάντως και σπάνια ζυγούρι...
Χρησταρα μην μας μπερδευης γενημενο-ξεγενητο γκαστρομενο αγκαστροτο θα του αλαξουμε τα φωτα.sarcastic.ha haaa

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει καλά, με τη λέξη "προβατίνα" στην πάνω Ελλάδα εννοείτε γενικά τα αρνιά και τα πρόβατα ;;; Γιατί εμείς εδώ "προβατίνα" λέμε το θηλυκό ενήλικο πρόβατο ... .xm.
Ακριβώς αυτο που εννοείτε και σεις ωρέ.
Στέλιο κι εγώ την ίδια απορία έχω για την κάτω Ελλάδα..sarcastic. Προβατίνα λέμε κι εδώ ακριβώς όπως κι εσείς το θηλυκό ενήλικο Αν είναι μεγαλύτερο του ενός έτους και δεν έχει γεννήσει λέμε ζυγούρι. Εδώ συνήθως τρώμε αρνάκι ή κατσικάκι πάντως και σπάνια ζυγούρι...

Καλύτερα να μην τα τρώτε μυρίζουν απαίσια........Να τρώτε μόνο μοσχάρια..buy.
Αφήστετα να τα τρώμε εμείς.
Ρε υπάρχει πιο ωραίο κρέας απο το ζυγούρι ;

Πώς περάσατε Δημήτρη; Έδωσα καμιά χρήσιμη συμβουλή ή χάλια ήταν όπου πήγατε;

Λοιπόν ,φεύγω απο τη Σύρο με τις καλύτερες εντυπώσεις.Ολη η πόλη πεντακάθαρη και με εντυπωσιακά κλασικά κτίρια.Νομίζω οτι αυτή την ομορφιά μπορείς να την χαρείς μόνο μετα την φυγή των παραθεριστών του καλοκαιριού.

Μάνο όπως και νάχει η βοηθειά σου ήταν χρήσιμη.
Καλά ήταν αλλά ήμασταν άτυχοι με το Μήτσο που ήταν κλειστός καποιες μέρες και χθες που πήγαμε δεν ειχαμε επιλογές στα κρέατα.
Εδω κατω τώρα με τα υποβρύχια καλώδια που έπεσαν για διασύνδεση των κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα , ανοίγουν δουλειές για μας ,οπότε θα ξανάρθω

Καλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος

Καλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος
Τίγκαρε στην βιταμίνη C και πρόσεχε με τα ρεύματα για να μην γίνεις χειρότερα...ίσως είναι κρύωμα!

Καλησπέρα στη παρέα. Σήμερα το πρωί που σουλουπωσε την αποθήκη η σύζυγος βρήκε τρία κουτιά 16αρια (2 κουτιά Gm3 και 1 κουτί Ζωχιος) τα είχα χρόνια εκεί και ήταν ξεχασμένα. Άλλο θέμα μου προέκυψε .xm., πρέπει να τα ρίξω τώρα .ha ha ha.. Μάλλον ήρθε η ώρα να βγει η 16αρα Ithaca μου........exciting..exciting..exciting.

Status
Not open for further replies.
Back