Καλό απόγευμα σε ολους! Θα την πέσω μια-δυο ώρες γιατί είμαι κομμάτια...περαστικά Ευριπιδη! καμία ιωσουλα είναι θα περάσει..
Περαστικά φίλε, μην βγεις το Σάββατο και χειροτερέψεις....Καλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος
Ναι μωρέ Γιάννη μου αρρώστησε στον παιδικό σταθμό ο μπέμπης......θα του κάνουμε και κομπρεσες για το πυρετό......ha haaaΚαλό απόγευμα σε ολους! Θα την πέσω μια-δυο ώρες γιατί είμαι κομμάτια...περαστικά Ευριπιδη! καμία ιωσουλα είναι θα περάσει..
Ετσι είμαι κι εγω Γιούρι πέντε μέρες τώρα.Καλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος
Αχαχα.τι λαλαξ εισαι ρε βουρλισμενε.πανω σουυυυυΝαι μωρέ Γιάννη μου αρρώστησε στον παιδικό σταθμό ο μπέμπης......θα του κάνουμε και κομπρεσες για το πυρετό......ha haaa
Περαστικα σου ρε μουρλαρα!!!Καλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος
Λοιπόν ,φεύγω απο τη Σύρο με τις καλύτερες εντυπώσεις.Ολη η πόλη πεντακάθαρη και με εντυπωσιακά κλασικά κτίρια.Νομίζω οτι αυτή την ομορφιά μπορείς να την χαρείς μόνο μετα την φυγή των παραθεριστών του καλοκαιριού.
Μάνο όπως και νάχει η βοηθειά σου ήταν χρήσιμη.
Καλά ήταν αλλά ήμασταν άτυχοι με το Μήτσο που ήταν κλειστός καποιες μέρες και χθες που πήγαμε δεν ειχαμε επιλογές στα κρέατα.
Εδω κατω τώρα με τα υποβρύχια καλώδια που έπεσαν για διασύνδεση των κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα , ανοίγουν δουλειές για μας ,οπότε θα ξανάρθω
Καλό ταξίδι dim 63, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. η αρχόντισσα μας είναι υπέροχη όλες τις εποχές του χρόνου, φυσικά και δεν είμαστε ο παράδεισος για τους λάτρεις του κρέατος, Εσύ πάλι βρε παιδάκι μου σε νησί ήρθες χάθηκε το ψαράκι? Ελπίζω να είδες και τα μέρη που μας 'έχουν απομείνει για τα κυνήγια μας, από ότι κατάλαβα η εργασία σου έχει σχέση με ρεύμα, πάντως εδώ είμαστε χειμώνα καλοκαίρι..................Χαιρετώ την παρέα.
Εν αναμονή του πλοίου για αναχώρηση για το μεγάλο λιμάνι.
Περαστικά Ευριπιδη!,Συνηθισμένη ίωση της αλλαγής του καιρου..Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα.
Ευτηχως που την θυμηθηκες....buy buy..buy buy.πρέπει να τα ρίξω τώρα .ha ha ha.. Μάλλον ήρθε η ώρα να βγει η 16αρα Ithaca μου.......
Ψαράκι ειχε το πρώτο βράδυ.Καλό ταξίδι dim 63, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. η αρχόντισσα μας είναι υπέροχη όλες τις εποχές του χρόνου, φυσικά και δεν είμαστε ο παράδεισος για τους λάτρεις του κρέατος, Εσύ πάλι βρε παιδάκι μου σε νησί ήρθες χάθηκε το ψαράκι? Ελπίζω να είδες και τα μέρη που μας 'έχουν απομείνει για τα κυνήγια μας, από ότι κατάλαβα η εργασία σου έχει σχέση με ρεύμα, πάντως εδώ είμαστε χειμώνα καλοκαίρι..................
Ναι μωρέ ο πουρογερος θέλει και 16αρεςΚαλησπέρα σε όλους!
Περαστικά Ευριπιδη!,Συνηθισμένη ίωση της αλλαγής του καιρου..
Ευτηχως που την θυμηθηκες....buy buy..buy buy.
Απο την έναρξη στο έλεγα..
16αρα χραπα χρουπα στα μπασίματα τσίχλας ε????.xm.
Φοβερό μου ακούγεται..
Τσιν Τσιν,μπαμ, χραπ χρουπ, μπαμ..
Χωρις πλάκα θα κάνει μεγάλη ζημιά...pop.
Μήπως είναι κ καμιά περίεργη ώρα για τίποτα βιντεακια?![]()
Τώρα μου το χαλάς. Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές και με τον Βασίλη και με τον Κάπτεν νομίζω και με το Μάνο................Ψαράκι ειχε το πρώτο βράδυ.
Δεν ήξερα ότι είσαι στη Σύρο ....
Σε βρήκαν μικρό και σε πειράζουν, άστους ζηλεύουν πάντως περαστικά σου.Ναι μωρέ ο πουρογερος θέλει και 16αρες
![]()
Περαστικά φίλεΚαλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος
Εχεις δίκιο αλλά δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου.Τώρα μου το χαλάς. Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές και με τον Βασίλη και με τον Κάπτεν νομίζω και με το Μάνο................
ζυγούρι ο βασιλιάς του κρέατοςΡε υπάρχει πιο ωραίο κρέας απο το ζυγούρι ;
Οπως λεει και ο φιλος Αλεκος
Αμα δεν ειναι η προβατα μιλφαρα,30 κιλα καθαρη,δεν αξιζει για![]()
τέτοιες προτάσεις γίνονται δεκτές χωρίς συζήτηση Βαγγέλη μουΚαλησπέρα σε όλους!
Μάκη κάπου πρέπει να πάμε να το γευτούμε.
Όμως πρέπει να είναι επιλεγμένο από βουνήσιο ζώο και καλός μάστορας να το ψήσει.