Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλήμερα σας κύριοι!Πολύ ωραία βράδια χθες στη μάζωξη με τα πατριωτάκια χάρηκα που βρεθήκαμε με τα παιδιά τα είπαμε, ήπιαμε φάγαμε καλαμπουρίσαμε γνώρισα κ τον Κώστα κ τον Σπύρο τον παλιό,είδα το κ μαστροΧρηστο κ τον αδερφό του το Βασίλη κ τον dymmi που είχα πάρα που καιρό να τους δω κ φυσικά τον Ασπρομάλλη μας dim63 να πεις τα φασσοκυνηγια του να μαθαίνουμε κ εμείς οι νεότεροι αλλα τον ειδα χαρμανιασμενο ελπίζω να ξερχαμανιασει λίγο στα υδρόβια με τα άλλα πατριωτάκια πριν ξαναφύγουν για την πρωτεύουσα!
Αναμένουμε την επόμενη μαζώξει όταν ξανανέβουν εμείς εδώ οι ντόπιοι να τα λέμε πιο συχνά!

Καλημέρα στη παρέα. Βρέχει από το πρωί ασταμάτητα, ωραία βροχή ποτιστικη και ενδιάμεσα ρίχνει και κάτι μπόρες. Έχω γίνει λούτσα μιας και είμαι δρομολόγιο αλλά δεν πειράζει, αρκεί να είναι χορτάτες οι κοπέλες μου........

upload photo

Χαιρετώ την παρέα.

Καλημέρα σας.
Κωνσταντίνε ωραίες φωτογραφίες, πως περνάν τα χρόνια ρε γαμώτο..
Νερό φίλε Μάνο, ειδικά εδώ στην εξορία με την ρουτίνα σπίτι δουλειά περνάει ο καιρός, άντε να περάσει γρήγορα αυτός ο χρόνος να λασκαρω.
Καλημερα σε ολους!:)
Πολυ αέρας το πρωι,τώρα πολύ συννεφιά κ δεν λέει να βρέξει...asking.
Όλο τον Οκτώβρη εδώ στην περιοχή μου πρέπει να έβρεξε 2-3 φορές κ δεν κράτησε ούτε ώρα,έβαλε κ αέρα μετά κ τα στέγνωσε όλα...asking.
Όλο το νερό το πήγε σε άλλες περιοχές..τι να πω..

Μια χαρά φαίνονται οι φώτο Κώστα,Μπράβο ωραίος...well done.
Ο λουτσος πιαστηκε σε minnow??
Για να τσεκάρω την μνήμη σου,φυσίγγια θυμασε??.sarcastic.
Αν θυμάμαι λέει με κάθε λεπτομέρεια .xm.φυσίγγια winchester universal 24γρ no 7,5 και federal πάλι τα ίδια,τα φτηνιαρικα του Walmart. Στην άκρη της ζώνης είναι και τέσσερα φυσίγγια πιο χοντρά φαίνονται που έχουν αρπάξει οι παφυλες,δύο b&p 26γρ με επινικελωμενα νο7 φυσιγγαρες αυτά Τάσο στις πέρδικες ήταν φωτιά, και δύο fiocchi golden pheasant no6 επινικελωμενα.
Ο λουτσος πιάστηκε με χειροποίητο ψαράκι που έφτιαξε φίλος, μάλιστα δεν είχε σωστή πλεύση και το επιδιορθωσε.

Αν θυμάμαι λέει με κάθε λεπτομέρεια .xm.φυσίγγια winchester universal 24γρ no 7,5 και federal πάλι τα ίδια,τα φτηνιαρικα του Walmart. Στην άκρη της ζώνης είναι και τέσσερα φυσίγγια πιο χοντρά φαίνονται που έχουν αρπάξει οι παφυλες,δύο b&p 26γρ με επινικελωμενα νο7 φυσιγγαρες αυτά Τάσο στις πέρδικες ήταν φωτιά, και δύο fiocchi golden pheasant no6 επινικελωμενα.
.well done..well done.
Ο λουτσος πιάστηκε με χειροποίητο ψαράκι που έφτιαξε φίλος, μάλιστα δεν είχε σωστή πλεύση και το επιδιορθωσε.
Αν ποτε μιλήσετε ρωτησε τον αν εχει φωτο.φτιάχνει ακομα?

.well done..well done.

Αν ποτε μιλήσετε ρωτησε τον αν εχει φωτο.φτιάχνει ακομα?
Ναι μιλάμε, απλή κατασκευή φίλε Τάσο, ξύλο δύο σαλαγκιες ένα κομμάτι πλαστικό και βάψιμο με μανο για τα νύχια. Για να περάσει η ώρα το έφτιαξε,ξέρεις πως είναι ο χειμώνας στα νησιά αλλά τελικά αποδείχθηκε σουπερ εργαλείο.

Καλησπέρα αγόρια μου. Σχόλασα, εκαμα ένα καυτό μπάνιο μην αρπάξω κάνα κρύωμα μιας και έγινα παπί από τη συνεχή βροχή και τώρα έχει άραγμα μέχρι το απογευματάκι που θα κατεβάσω τον μικρό στο καράτε γιατί έχει έξτρα προπόνηση για τους αγώνες της Κυριακής.

Επειδή έχω παίξει πολύ μπάσκετ στην ζωή μου ακόμα κ σε επαγγελματικο επίπεδο πάντα οι προπονητές που είχα μου έλεγαν "καλό σουτ" είναι αυτό που μπαίνει;)Ετσι λοιπόν έχω υιοθέτησει το ίδιο μότο κ στο κυνήγι καλή ντουφεκια είναι αυτή που θα μου δώσει το θήραμα χωρίς να με νοιάζει αν την σκότωσα ωραία;)

Status
Not open for further replies.
Back