Εμενα μου λες φιλε... .xm. Καλως ηρθες στην καθημερινοτητα μου... .banana.Οχι Αρι δεν ειναι ετσι..Δεν πλησιάζω εγω φιλαράκι..μόνες τους έρχονται!!! πωωωωωωωωωωωωωωω τι σου πα!!! .banana.
Εμενα μου λες φιλε... .xm. Καλως ηρθες στην καθημερινοτητα μου... .banana.Οχι Αρι δεν ειναι ετσι..Δεν πλησιάζω εγω φιλαράκι..μόνες τους έρχονται!!! πωωωωωωωωωωωωωωω τι σου πα!!! .banana.
Ωραία φατσουλα.Καλησπέρα σας
Ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένειά μου η σημερινή, καθώς προστέθηκε νέο μέλος. Εγώ και η γυναίκα μου κάναμε μια έκπληξη στις δυο μας κόρες!
Καλησπέρα σας! Σήμερα μετά τη δουλειά συνατήθηκα με τον αδερφό μου και πήγαμε στα γραφεία της MAX GEAR όπου και αγόρασα ένα καινούριο τσοκάκι για την Beretta μου. Πρόκειται για το Muller Waterfowl Passing. Μόλις αρχίσει η κυνηγετική περίοδος θα κάνω τις δοκίμες μου και θα επανέλθω...
Μάνο καλορίζικο και καλά κυνήγια!
Καλορίζικο Μάνο.Καλησπέρα σας! Σήμερα μετά τη δουλειά συνατήθηκα με τον αδερφό μου και πήγαμε στα γραφεία της MAX GEAR όπου και αγόρασα ένα καινούριο τσοκάκι για την Beretta μου. Πρόκειται για το Muller Waterfowl Passing. Μόλις αρχίσει η κυνηγετική περίοδος θα κάνω τις δοκίμες μου και θα επανέλθω...
Χρήστο να μάθεις στα παιδιά ότι το κουτάβι δεν είναι κούκλα, ώστε να μην του βγάλουν κανένα πόδι από αδεξιοτητα. Επίσης να καταλάβουν ότι αν κάνει ζημιά πρέπει να τιμωρηθεί με επιπληξη εκείνη τη στιγμή και όχι μετά, γιατί δεν μπορεί να το συνδέσει στο μυαλό του.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη! Ακόμη και τώρα παρατάνε το παιχνίδι και μας σφιχταγκαλιάζουν λέγοντας ευχαριστώ!