P
PANOUTSOS
Καλό βράδυ σε όλους...
Καλή εβδομάδα να έχουμε...
τελικά για κυνήγι πήγες επάνω η για πεοκρουσία;;Ρε γαμώ το κερατό μου με φτιάξανε βραδιάτικα...
Με πήρανε τηλέφωνο οι άλλοι δυο που πάμε για κανένα γουρούνι και μου λένε .."που είσαι ρε παπάρα και δεν πήρες τηλέφωνο ; σήμερα έγινε της πόπης .Κυνηγούσαμε ένα κοπάδι μέχρι 5 το απόγευμα μεσα στη βροχή."
Τελικά χτύπησαν ένα και τραυμάτισαν δυο μεγάλα απο τα οποία το ένα πρέπει να τέζαρε αλλά δεν προλαβαίναν να ψαξουν γιατί νύχτωσε.
Και εγω ψάχνω τον έρωτα με τις μπλέ που είναι άφαντες.
Καλό βράδυ σε όλους...
όλα του γάμου δύσκολα.........Η βροχή και ο κ$λόβηχας που με τυραννάει με κράτησαν μέσα για ολόκληρο το Σ/Κ... .hit.
Από Τρίτη είμαστε σε κυνηγετικό συναγερμό αλλά σήμερα το πρωί είδα ότι η Λούσυ έχει αίμα (περίοδο)...
Καλησπέρα καρντάσια.![]()
.cool.Καλησπέρα παλικάρια! βλέπω ενεργό το φόρουμ παρότι είχαμε οικογενειακές ημέρες, αυτό δείχνει ότι και εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια κυνηγετική!
Η βροχή και ο κ$λόβηχας που με τυραννάει με κράτησαν μέσα για ολόκληρο το Σ/Κ... .hit.
Από Τρίτη είμαστε σε κυνηγετικό συναγερμό αλλά σήμερα το πρωί είδα ότι η Λούσυ έχει αίμα (περίοδο)...
Καλησπέρα καρντάσια.![]()
Χρηστο με το καιρο που ερχεται και στο μερος που βρισκεσαι θα σου συνιστουσα βαλτο τις επομενες μερες
Καλημέρα,καλή εβδομάδα..
Κατάθεση πινακίδων σήμερα και είμαι έτοιμος να εφαρμόσω νέους,εναλλακτικούς και οικολογικούς τρόπους μετάβασης στον κυνηγότοπο, με το ποδήλατο ή με το αστικό λεωφορείο....kkk.![]()
Καλημέρα,καλή εβδομάδα..
Κατάθεση πινακίδων σήμερα και είμαι έτοιμος να εφαρμόσω νέους,εναλλακτικούς και οικολογικούς τρόπους μετάβασης στον κυνηγότοπο, με το ποδήλατο ή με το αστικό λεωφορείο....kkk.![]()