Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε γαμώ το κερατό μου με φτιάξανε βραδιάτικα...
Με πήρανε τηλέφωνο οι άλλοι δυο που πάμε για κανένα γουρούνι και μου λένε .."που είσαι ρε παπάρα και δεν πήρες τηλέφωνο ; σήμερα έγινε της πόπης .Κυνηγούσαμε ένα κοπάδι μέχρι 5 το απόγευμα μεσα στη βροχή."
Τελικά χτύπησαν ένα και τραυμάτισαν δυο μεγάλα απο τα οποία το ένα πρέπει να τέζαρε αλλά δεν προλαβαίναν να ψαξουν γιατί νύχτωσε.
Και εγω ψάχνω τον έρωτα με τις μπλέ που είναι άφαντες.
τελικά για κυνήγι πήγες επάνω η για πεοκρουσία;; .yell at.
τσατσάρω ε τσατσάρω .flamenco..flamenco.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ένα όμορφο 3ημερο με το αδερφάκι μου στο χωριό επιστροφή στο χαμαιτυπείον. 3 ημέρες δουλειάς και μετά πάμε πάλι επάνω...Να περνάτε όλοι όμορφα με αυτούς που αγαπάτε! Και προσοχή στους δρόμους μη μας βγει τίποτα ξινό!

Η βροχή και ο κ$λόβηχας που με τυραννάει με κράτησαν μέσα για ολόκληρο το Σ/Κ... .hit.
Από Τρίτη είμαστε σε κυνηγετικό συναγερμό αλλά σήμερα το πρωί είδα ότι η Λούσυ έχει αίμα (περίοδο)... .fiurius.
Καλησπέρα καρντάσια. :)

Η βροχή και ο κ$λόβηχας που με τυραννάει με κράτησαν μέσα για ολόκληρο το Σ/Κ... .hit.
Από Τρίτη είμαστε σε κυνηγετικό συναγερμό αλλά σήμερα το πρωί είδα ότι η Λούσυ έχει αίμα (περίοδο)... .fiurius.
όλα του γάμου δύσκολα......... :)
καλό βράδυ από μένα

Χρηστο με το καιρο που ερχεται και στο μερος που βρισκεσαι θα σου συνιστουσα βαλτο τις επομενες μερες

Χρηστο με το καιρο που ερχεται και στο μερος που βρισκεσαι θα σου συνιστουσα βαλτο τις επομενες μερες

Παύλε έτσι ακριβώς αλλά και καμμιά βόλτα στον κάμπο κοντά στη θάλασσα για μπεκάτσα δεν θα είνα άσχημη...

Καλημέρα,καλή εβδομάδα..
Κατάθεση πινακίδων σήμερα και είμαι έτοιμος να εφαρμόσω νέους,εναλλακτικούς και οικολογικούς τρόπους μετάβασης στον κυνηγότοπο, με το ποδήλατο ή με το αστικό λεωφορείο....kkk..cofee.

Καλημέρα,καλή εβδομάδα..
Κατάθεση πινακίδων σήμερα και είμαι έτοιμος να εφαρμόσω νέους,εναλλακτικούς και οικολογικούς τρόπους μετάβασης στον κυνηγότοπο, με το ποδήλατο ή με το αστικό λεωφορείο....kkk..cofee.
.fff..kkk.

Καλημέρα,καλή εβδομάδα..

.buy buy.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Βασίλη από το μεσημέρι και για όλη την εβδομάδα εδώ θα το δαγκώσουμε! .hunter. .hunter.1 .shoot. .bbq. .beer. .sex hard. .sex. .sleepy. .count sheep. .cofee. .hunter. .hunter.1 .shoot....

Status
Not open for further replies.
Back