Καλησπέρα μάγκες, επιστροφή από το νησί σήμερα και τις διακοπές μου! Δεν έγραψα και πολλά τις τελευταίες μέρες καθότι αγνάντευα κωλαράκια αλλά προετοιμάστηκα ψυχολογικά για την έναρξη.
.asking..asking..vah.
πονηρη αλεπου.asking..asking..vah.
μανο ρωτησε τον για το καινουργιο οπλο που του προταθηκε....χαχαχαχαχαΜη ζηλεύεις, να αφήσεις τα βουνά και να πας σε καμία παραλία κι εσύ...
Αυριο Γιαννη θα την παραλαβω απο τον ΚΣ ΑχαρνωνΓια τις άδειες τίποτα νεότερο;
Στο κυνηγομαγαζο που πλήρωσα μας έδωσαν αποδείξεις του συλλόγου.
Κατάφερε κανεις να πάρει υπογεγραμμενη άδεια;
πονηρη αλεπου
μανο ρωτησε τον για το καινουργιο οπλο που του προταθηκε....χαχαχαχαχα
Τι έχω χάσει;;;
χααχχαχαχαχααχχαχα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΜπρ εσύ απο τη Βοιωτία που φωλιάζεις μέσα στις κουφάλες των πλατάνων το είδες αυτό ; .banana..banana..banana.
http://www.terramare-hunting.gr/epanaliptiki-karabina-recta-tzoumerca.html
.shoot.Δεν ταμαθες ρε τα νέα ;
Βγήκε καραμπίνα για πάρτι μου .....
Για τις άδειες τίποτα νεότερο;
Στο κυνηγομαγαζο που πλήρωσα μας έδωσαν αποδείξεις του συλλόγου.
Κατάφερε κανεις να πάρει υπογεγραμμενη άδεια;
δεν θα το αγορασει....θα του το κανουμε δωρο και μαζι με το οπλο δινονται και κυαλια για να χαζευεις τις τουφεκιες που βγαζει.........guitar.Το αγόρασες ή όχι ακόμη; Καλά που τους ήρθε το όνομα; Να πω ότι πιάνει τπτ πουλιά εκεί πάνω...
Το αγόρασες ή όχι ακόμη; Καλά που τους ήρθε το όνομα; Να πω ότι πιάνει τπτ πουλιά εκεί πάνω...
δεν θα το αγορασει....θα του το κανουμε δωρο και μαζι με το οπλο δινονται και κυαλια για να χαζευεις τις τουφεκιες που βγαζει.........guitar.
lazer point.........................αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα..........Μυρίζομαι έρανο, στα συν πάντως ότι έχει αχρωμίωτη κάνη. Αυτό το κοκκινάκι τι έχει;;
Ναι.Στον πολυχρονη;
Γεια σας παιχται
Μυρίζομαι έρανο, στα συν πάντως ότι έχει αχρωμίωτη κάνη. Αυτό το κοκκινάκι τι έχει;;
ίσα ρε με την μουστόγριαΈκλεισα για την έναρξη.
Θα πάω για φάσσες .