καλάΕχε χαρη που δεν είμαι στο σπίτι και γραφω απο κινητό.
Μια χαρα Γερασιμε, εχει γραψει εντυπωσεις στο θεμα με τα μετρα του οπλου...Πως του φάνηκε το κοντάκι?
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα ίδια και χειρότερα πέρασα και εγώμετά απο τον εξαντλητικό δίωρο μεσημεριανό ύπνο.
Πολύ καλησπέρα σε όλοι την παρέα..καλησπέρα κι από μένα
χαχαχαχα το ψάχνω.....γερνάω βλέπεις και παραξενεύωΠολύ καλησπέρα σε όλοι την παρέα..
Πολύ καλησπέρα φίλε Μάκη.Τι θα γίνει θα την τουφεκισουμε εκείνη την ρεμινγκτον η τσάμπα καίει η λάμπα??
Εφοσον δεν έχει να κάνει με Μεξικό..Είναι μια χαρά πιστεύω..Έχω γνωστό ρεμινγκτονακια (3 ρεμι )μόνο και μόνο για την κάννη..Μήπως βάζεις πολύ σάλτσα του λέω..ΟΧΙ μου λέει θα στην δώσω να κυνηγήσεις και θα δεις..Διαβάζοντας και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ στο φόρουμ κατάλαβα ότι είχε δικιο!!!χαχαχαχα το ψάχνω.....γερνάω βλέπεις και παραξενεύω
Καλησπέρα σε όλους! άντε 2 βραδια μείνανε, αν και δε ξέρω ακόμα αν καταφέρω να ξεκλέψω μια-δυο ώρες για την έναρξη.
Για ποιον μιλάς;;;Εχω και αυτόν τον παιλόπουστα τον .....Δήμο που μια μου τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς.
Καλησπερα αρχοντοπουλα
Πηρα τηλ τον ΚΣ Αχαρνων και η αδεια μου ειναι ετοιμη οποτε αυριο θα παω να την παραλαβω
Εριξα και ενα τελευταιο καθαρισμα στην κουκλα μου beretta 302 και μετραω 33 ωρες μεχρι να βρεθω στον κυνηγοτοπο
Ειναι σιγουρο οτι θα μεινω αυπνος αυριο το βραδυ γυριζοντας στο κρεβατι σαν κοντοσουβλι μεχρι να χτυπησει το ξυπνητηρι .goodboy.
Αυτο παθαινω σε καθε εναρξη αλλα χαλαλι
Η κουραση και η αυπνοια φευγουν αμεσως μολις αντικρυσω τις ομορφιες της υπαιθρου
Καλησπερα αρχοντοπουλα
Πηρα τηλ τον ΚΣ Αχαρνων και η αδεια μου ειναι ετοιμη οποτε αυριο θα παω να την παραλαβω
Εριξα και ενα τελευταιο καθαρισμα στην κουκλα μου beretta 302 και μετραω 33 ωρες μεχρι να βρεθω στον κυνηγοτοπο
Ειναι σιγουρο οτι θα μεινω αυπνος αυριο το βραδυ γυριζοντας στο κρεβατι σαν κοντοσουβλι μεχρι να χτυπησει το ξυπνητηρι .goodboy.
Αυτο παθαινω σε καθε εναρξη αλλα χαλαλι
Η κουραση και η αυπνοια φευγουν αμεσως μολις αντικρυσω τις ομορφιες της υπαιθρου
Για ποιον μιλάς;;;
Μπορείς να γινεις πιο σαφής
.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.