Και μια που το έφερε ο λόγος:
http://www.ingossip.gr/paraxena/132225-ta-epta-semadia-poy-deichnoyn-oti-ta-niata-teleiosan?ref=yfp
http://www.ingossip.gr/paraxena/132225-ta-epta-semadia-poy-deichnoyn-oti-ta-niata-teleiosan?ref=yfp
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.Kαλημερα. Και επειδη σιγα μην παει κατι σωστα, σημερα το πρωι ειδα μια μικρουλα πληγη στο πισω ποδι της σκυλιτσας, με αποτελεσμα να μη το παταει σωστα και να κουτσαινει. Λογικα δεν ειναι τιποτα, θα παει στο γιατρο ομως το απογευμα.
Καλημερα σε ολη την παρεα...
Εχθες ειχαμε παει σκποευτηριο κ μετα για ουζα με τα ψηλα παιδακια... Στα ουζα καλα "στεκοντουσαν" αλλα στο σκοπευτηριο προβληματιστηκαν... Ο ενας αρχισε να λεει...εεεεε εγω τελικα θα βγαλω την καραμπινα γιατι το δικαννο δεν το εχω συνηθισει ακομα... ο αλλος.... εγω θα βαλω επανω το Skeet που κανει τουφεκια "τηγανια" για να διορθωνει... κτλ κτλ...μπλα μπλα μπλα...
Ειναι να μην αρχισω να παιζω τους ντουμπλεδες ανοποδα μου φαινεται...
σε εμας παντως σημερα σε αναγνωριστικη θελεις μπουφανακι το πρωι γιατι δεν παλευεται...........Ο καιρός για την πρώτη μέρα τις ώρες του πρωινού κυνηγίου λέει 26oC-31oC θερμοκρασία και 75%-85% υγρασία... θα λιώσουμε... hot sun1.goodboy.
γεια σου αλεπουδιαρη με το τζουμερκιοτικο τουφεκι!!!!!Χαιρετώ την παρέα.
Χα χα ....κανονικά πρεπει να μου το κάνουν δώρο.γεια σου αλεπουδιαρη με το τζουμερκιοτικο τουφεκι!!!!!
κανονικα και με τον νομο...με τετοιες ωραιες φωτο απο τζουμερκα....να το ακουνε σιγα σιγα οι υπολοιποι....με 10 ευρω εκαστως ειμαστε ετοιμοι για αγορα....μονο 190 ευρωπουλα το τουφεκι και δωρο τα κυαλια....Χα χα ....κανονικά πρεπει να μου το κάνουν δώρο.
καλύτερα να μαζέψουμε τα λεφτά και να πάει σ ένα δάσκαλο να μάθει πως βαρούνε φάσσες .goodboy.κανονικα και με τον νομο...με τετοιες ωραιες φωτο απο τζουμερκα....να το ακουνε σιγα σιγα οι υπολοιποι....με 10 ευρω εκαστως ειμαστε ετοιμοι για αγορα....μονο 190 ευρωπουλα το τουφεκι και δωρο τα κυαλια....
Μόλις βρήκες ευκαιρία βγήκεςς απο το καβούκι σου να πεις την μ........σουκαλύτερα να μαζέψουμε τα λεφτά και να πάει σ ένα δάσκαλο να μάθει πως βαρούνε φάσσες .goodboy.
ραντεβού τον Νοέμβρη με αληθινές μ...ιεςΜόλις βρήκες ευκαιρία βγήκεςς απο το καβούκι σου να πεις την μ........σου