Καλημερα σας φιλοι
Μετά το καφεδάκι που απολαύσαμε στο σπίτι του, η συνέχεια στον Πάνδροσο για μεζεκλίκια και πιώματα σε μια απο τις καλύτερες ταβέρνες της Ελλάδας χωρίς υπερβολή.
Κρατάτε γερά αδέρφια !!!!Συνεχίζουμε να δινουμε την μάχη με τα κατσίκια και τα χοιρινά στην γάστρα με τα κοκοκορέτσια και με τους καβουρμάδες.Πίνοντας ουζο ντόπιο..
Κρατάτε γερά αδέρφια !!!!
Συνεχίζουμε να δινουμε την μάχη με τα κατσίκια και τα χοιρινά στην γάστρα με τα κοκοκορέτσια και με τους καβουρμάδες.Πίνοντας ουζο ντόπιο..
Και μετά λέτε για μένα ότι γράφω συνέχεια για φαγητό.
Καλημερίζω την παρέα απο Κομοτηνή.
Η σημερινή μερσ με βρήκε με τον φίλο χρήστο να κυνηγάμε ορτύκια.
Μετά το καφεδάκι που απολαύσαμε στο σπίτι του, η συνέχεια στον Πάνδροσο για μεζεκλίκια και πιώματα σε μια απο τις καλύτερες ταβέρνες της Ελλάδας χωρίς υπερβολή.
Καλημερίζω την παρέα απο Κομοτηνή.
Η σημερινή μερσ με βρήκε με τον φίλο χρήστο να κυνηγάμε ορτύκια.
Συνεχίζουμε να δινουμε την μάχη με τα κατσίκια και τα χοιρινά στην γάστρα με τα κοκοκορέτσια και με τους καβουρμάδες.Πίνοντας ουζο ντόπιο..
Σύντροφε Διονύση κρατάμε τα μετόπισθεν .Μετά τα ούζα ήρθαν και οι μπύρες magnum !!!!!
Επιστροφή στο γυναικοχώρι.
Θελω να ευχαριστήσω και μέσα απο δω τον φίλο Χρήστο για το κυνήγι που κάναμε, για την φιλοξενεία και το κέρασμα στην ατελείωτη μάσα μετά πιώματος.Χάρηκα επίσης που γνώρισα το φιλαράκι του χρήστου και συνκυνηγό του τον Γιώργο.Ενα καταπληκτικό παιδί.Οι Θρακιώτες ειναι άλλη πάσττα ανθρώπων και εξακολουθούν να το δείχνουν.
Χρηστάρα ειμαι πολύ χαρούμενος που σε γνώρισα και σε ευχαριστώ για όλα.
Η βραδιά θα κλείσει χαλαρά σε ρυθμό προπόνησης με τρυγόνια ορτύκια και.....μπεκάτσες.
Αυριο εχω δύσκολη μέρα αφού πρέπει να ψήσω για 30 άτομα γι αυτό απόψε εχω χαλαρή προπόνηση.