Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Η αναχώρηση αναβλήθηκε για μια βδομάδα πίσω .Ισως και οριστικά.
όπα ρε φίλε κακό αυτό .xm.
εύχομαι να τα καταφέρεις να κάνεις αυτό που γουστάρεις κι αγαπάς :)

Καλημέρα,
Ας μάθουμε να στηριζόμαστε στα χέρια μας και στην αλληλεγγύη των γύρω μας.
Καμιά Διοίκηση δεν θα μας βοηθήσει στοχευμένα, μόνον κατά τύχη....
Καλά ξεμπερδέματα στους παθόντες, κι αν τα πράγματα στριμωχτούν, βάλτε εδώ καμιά ενημέρωση.....μπορεί κάποιος από εμάς να τύχει να μπορεί να εξυπηρετήσει σε δύσκολες στιγμές......

Καλημερα σε ολους τους φιλους, με υπομονη, δυναμη και υγεια. Κουραγιο, και παλι κουραγιο, γιατι ολοι μας χρειαζομαστε ολους μας.

Καλημερα σε ολους,
σημερα με τον καιρο που εχει στα βορια νιωθω οτι ειμαι σε λαθος τοπο... :(
Κ εχω κ μια απορια γιατι ειμαι κ λιγο χαζος.....xm. Αφου ρε ΑΝΙΚΑΝΟΙ κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ κ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ανθρωποι δεν αλλαξατε τιποτα απολυτως στον ΕΝΦΙΑ κ ειναι ακριβως ιδιος με τον περσινο (εκτος φυσικα αυτων που ειχαν μεταβολες) γιατι δεν αναρτουσατε τα εκκαθαριστικα απο τις αρχες του μηνα κ κανετε τον κοσμο να τρεχει τελυταια στιγμη για παρετε τα λεφτουδακια σας μεχρι 30/10?.no.
Αλλα τι λεω τωρα ε???? .buy buy.

Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Η αναχώρηση αναβλήθηκε για μια βδομάδα πίσω .Ισως και οριστικά.
Με την κολοκατασταση που ζούμε υπάρχουν και χειρότερα.
Κρίμα δεν θα δούμε και φρέσκες φωτο.
Πάντως φασσες μπορεί να σου κάτσουν πιο πολλές εδώ γύρω.
Θέμα τύχης είναι.

Καλημερα σε ολους,
Κ εχω κ μια απορια γιατι ειμαι κ λιγο χαζος.....xm. Αφου ρε ΑΝΙΚΑΝΟΙ κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ κ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ανθρωποι δεν αλλαξατε τιποτα απολυτως στον ΕΝΦΙΑ κ ειναι ακριβως ιδιος με τον περσινο (εκτος φυσικα αυτων που ειχαν μεταβολες) γιατι δεν αναρτουσατε τα εκκαθαριστικα απο τις αρχες του μηνα κ κανετε τον κοσμο να τρεχει τελυταια στιγμη για παρετε τα λεφτουδακια σας μεχρι 30/10?.no.
Ναι αλλά τώρα το τρέξιμο έχει αγωνία και το φχαριστιεσαι. .xm.

Καλημερα σε ολους,

Aρη, ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι δεν περιμενουν να εισπραξουν το φορο οπως τον εχουν υπολογισει. Οπως και το να βαζεις εξοντωτικα προστιμα δεξια και αριστερα, εφοσον ξερεις πως δεν θα εισπραχθουν ποτε. Απλα βαζουν τον κοσμο να χρωσταει (ειτε σε τραπεζες-ειτε στο κρατος-ειτε και στους δυο) και να μαζευουν οτι μπορουν απο τα μεγαλα ποσα που εχει πολυς κοσμος στα στρωματα και που δεν προκειται με κανενα τροπο να εμπιστευθουν ξανα σε τραπεζες.

Aρη, ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι δεν περιμενουν να εισπραξουν το φορο οπως τον εχουν υπολογισει. Οπως και το να βαζεις εξοντωτικα προστιμα δεξια και αριστερα, εφοσον ξερεις πως δεν θα εισπραχθουν ποτε.
Βουλιάζουν τα δημόσια έσοδα: Κατά €1,5 δισ. αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα τον Σεπτέμβριο
http://www.protothema.gr/economy/article/519705/ekrixi-lixiprothesmon-ofeilon-ton-septemvrio/

Η πραγματικοτητα ειναι αυτη που λες Βικτωρα, αλλα δυστυχως ειμαστε μεσα σε ενα προγραμμα... Το προγραμμα λεει οτι στο τελος Οκτωβρη πρεπει να εισπραχθει η πρωτη δοση του ΕΝΦΙΑ... Επειδη βεβαια απο δω κ περα ολα αυτα τα εσοδα του "προγραμματος" δεν θα παιστουν ποτε, το προγραμμα ειναι θεμα χρονου να καταρευσει...
Εγω δεν θιγω αυτο το θεμα, αυτο ειναι δεδομενο...
Θιγω την ηλιθιοτητα αυτου του συστηματος...

Mα το συστημα ειναι εξ'αρχης δομημενο πανω σε ηλιθια βαση. Πχ, βαζεις εξοντωτικους φορους σε ακινητα, σε ανθρωπους που εχουν πολλες φορες μηδενικη φοροδοτικη ικανοτητα, βασει μιας θεωρητικης ακινητης περιουσιας. Με την αγορα ακινητων πρακτικα νεκρη. Πως περιμενεις να αποδωσει το οποιοδηποτε μετρο;

Αναρωτιεμαι αν παω πχ στην Εφορια, τους δωσω το ακινητο και ζητησω τη μιση τιμη απο οσο μου το θεωρουν ως αντικειμενικη αξια, και τους πω οτι η διαφορα ειναι υπερ του δημοσιου, θα το δεχτουν; .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back