D
dionisis
Καλημέρα σε ολο τον κόσμο.
Όταν μας χτυπούν συμφορές να παρακαλάτε να ειναι υλικές ζημιές .
Όλα φτιάχνονται......
Όταν μας χτυπούν συμφορές να παρακαλάτε να ειναι υλικές ζημιές .
Όλα φτιάχνονται......
όπα ρε φίλε κακό αυτό .xm.Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Η αναχώρηση αναβλήθηκε για μια βδομάδα πίσω .Ισως και οριστικά.
Εύχομαι Δημήτρη τελικά να το καταφερεις το ταξίδι.Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Με την κολοκατασταση που ζούμε υπάρχουν και χειρότερα.Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Ναι αλλά τώρα το τρέξιμο έχει αγωνία και το φχαριστιεσαι. .xm.Καλημερα σε ολους,
σημερα με τον καιρο που εχει στα βορια νιωθω οτι ειμαι σε λαθος τοπο...
Κ εχω κ μια απορια γιατι ειμαι κ λιγο χαζος.....xm. Αφου ρε ΑΝΙΚΑΝΟΙ κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ κ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ανθρωποι δεν αλλαξατε τιποτα απολυτως στον ΕΝΦΙΑ κ ειναι ακριβως ιδιος με τον περσινο (εκτος φυσικα αυτων που ειχαν μεταβολες) γιατι δεν αναρτουσατε τα εκκαθαριστικα απο τις αρχες του μηνα κ κανετε τον κοσμο να τρεχει τελυταια στιγμη για παρετε τα λεφτουδακια σας μεχρι 30/10?
Αλλα τι λεω τωρα ε???? .buy buy.
Καλημερα σε ολους,
σημερα με τον καιρο που εχει στα βορια νιωθω οτι ειμαι σε λαθος τοπο...
Κ εχω κ μια απορια γιατι ειμαι κ λιγο χαζος.....xm. Αφου ρε ΑΝΙΚΑΝΟΙ κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ κ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ανθρωποι δεν αλλαξατε τιποτα απολυτως στον ΕΝΦΙΑ κ ειναι ακριβως ιδιος με τον περσινο (εκτος φυσικα αυτων που ειχαν μεταβολες) γιατι δεν αναρτουσατε τα εκκαθαριστικα απο τις αρχες του μηνα κ κανετε τον κοσμο να τρεχει τελυταια στιγμη για παρετε τα λεφτουδακια σας μεχρι 30/10?
Αλλα τι λεω τωρα ε???? .buy buy.
Βουλιάζουν τα δημόσια έσοδα: Κατά €1,5 δισ. αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα τον ΣεπτέμβριοAρη, ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι δεν περιμενουν να εισπραξουν το φορο οπως τον εχουν υπολογισει. Οπως και το να βαζεις εξοντωτικα προστιμα δεξια και αριστερα, εφοσον ξερεις πως δεν θα εισπραχθουν ποτε.
Δεν αργεί η ώρα των κατασχέσεων είτε σε μισθούς-συντάξεις, είτε σε καταθέσεις κτλ κτλ.Βουλιάζουν τα δημόσια έσοδα: Κατά €1,5 δισ. αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα τον Σεπτέμβριο
http://www.protothema.gr/economy/article/519705/ekrixi-lixiprothesmon-ofeilon-ton-septemvrio/
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣΔεν αργεί η ώρα των κατασχέσεων είτε σε μισθούς-συντάξεις, είτε σε καταθέσεις κτλ κτλ.