Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα και από μένα! φαίνεται να καθαρίζει αύριο ο καιρός και το σκεφτόμουνα για μακρινή έξοδο έχοντας στο νου τα γαλάζια κοπάδια, αλλά τελευταία στιγμή μου κάτσε μια δουλεία. Τέλος πάντων ένα κοντινό κυνηγάκι θα το κάνω, και όπως λένε άμα είναι να σου κάτσει...
Το ξυπνητηρι μου σημερα χτυπησε τις 5 το πρωι και εκοψε αγαρμπα τον λιγοστο υπνο μου. Συνηθως γυρναω απο το αλλο πλευρο και κοιμαμαι αλλο λιγο, σημερα ομως πεταχτηκα σαν ελατηριο. Οχι δεν ξυπνησα για κυνηγι. Κουστουμαριστικα και πηγα να επισκεφτω μια φαρμακοβιομηχανια/πελατη μου στην Ελβετια. Ειχα λιγο δυσκολια να συγκεντρωθω ειναι αληθεια, περιμενα πως και πως να τελειωσει. Μετα στο αυτοκινητο, το οποιο και εκανα πυραυλο για να προλαβω την πτηση για Ελλαδα. Απο αυριο τερμα τα κουστουμαρισματα, θα περιμενω στην Κερκυρα τις τσιχλιτσες ντυμενος σε seclusion 3D, και δε θέλω να φορέσω τιποτα άλλο την βδομάδα που μας έρχεται.Να τους εχεις ολους γραμμενους και να κανεις αυτο που αγαπας περισσοτερο, priceless
καλησπέρα απο το αεροδρόμιο της Αθήνας, απο αυριο θα εχει αναφορά απο τους κυνηγοτοπους και απο μενα
Αντε Παύλο καλωσόρισες στη γειτονιά...
Σου εύχομαι να το φχαριστηθείς....hunter.1
Τώρα εκτός από το Γιάννη, θα περιμένω και από σένα φωτορεπορταζ από τα πάτρια εδάφη!

Βροχή όλη μέρα σήμερα και αύριο το ίδιο.Οπότε δεν έχει έξοδο.
Καληνυχτίζω και όσοι μπορέσουν αύριο ναβγουν να μας φέρουν καλά μαντάτα.

Το ξυπνητηρι μου σημερα χτυπησε τις 5 το πρωι και εκοψε αγαρμπα τον λιγοστο υπνο μου. Συνηθως γυρναω απο το αλλο πλευρο και κοιμαμαι αλλο λιγο, σημερα ομως πεταχτηκα σαν ελατηριο. Οχι δεν ξυπνησα για κυνηγι. Κουστουμαριστικα και πηγα να επισκεφτω μια φαρμακοβιομηχανια/πελατη μου στην Ελβετια. Ειχα λιγο δυσκολια να συγκεντρωθω ειναι αληθεια, περιμενα πως και πως να τελειωσει. Μετα στο αυτοκινητο, το οποιο και εκανα πυραυλο για να προλαβω την πτηση για Ελλαδα. Απο αυριο τερμα τα κουστουμαρισματα, θα περιμενω στην Κερκυρα τις τσιχλιτσες ντυμενος σε seclusion 3D, και δε θέλω να φορέσω τιποτα άλλο την βδομάδα που μας έρχεται.Να τους εχεις ολους γραμμενους και να κανεις αυτο που αγαπας περισσοτερο, priceless
καλησπέρα απο το αεροδρόμιο της Αθήνας, απο αυριο θα εχει αναφορά απο τους κυνηγοτοπους και απο μενα

Παύλε Καλώς Ήρθες και καλά να περάσεις!

Καλώς να έρθεις Φώτη, απ'οτι φενεται φέρνεις μαζι σου τους βοριάδες και τις "κοπέλες" .sarcastic..sarcastic.

Καληνύχτα σε όλους
mana_gouroyna.jpg

καλημερα κυριοι.στραβα ξεκινησε το σ/κ με παρα παρα πολυ νερο και η εξοδος αναβληθηκε και αυριο μισερη θα ειναι ελεω δουλειας στις 9.00

Καληνύχτα σε όλους
mana_gouroyna.jpg

Γιάννη βλέποντας αυτή τη φωτογραφία με τα μικρά να βυζαίνουν ,η σκέψη μου πήγε σ αυτά τα καθίκια που στήνουν θηλιές όλο τον χρόνο για αγριογούρουνα,αδιαφορώντας για την τύχη που θα έχουν τα μικρά πιάνοντας την μάνα.Και δυστυχώς αυτό έχει πάρει διαστάσεις σε όλη την Ελλάδα από τους κρεατοφάγους ,απο αυτούς που το έχουν κάνει εμπόριο και τους κομπλεξικούς μικροτσούτσουνους που πιάνοντας ζώα με θηλιές αισθάνονται πιο άντρες.

καλημερα κυριοι.στραβα ξεκινησε το σ/κ με παρα παρα πολυ νερο και η εξοδος αναβληθηκε και αυριο μισερη θα ειναι ελεω δουλειας στις 9.00
Ευριπίδη απ ότι βλέπω και αύριο θα έχετε βροχές στα Χανιά και μάλιστα μπόλικες.Οπότε μην σε απασχολεί που θα δουλεύεις .

δεν ειναι ρε δημητρη το θεμα οτι δουλευω.ειναι οτι παλι ολη τη βδομαδα δουλεια και θα περιμενω παλι το σ/κ αν δεν βρεχει αν δεν εχει δουλεια αν αν αν.αυτο ειναι το θεμα οτι ενα μαμημενο σ/κ περιμενω κι αυτο μαμιεται

δεν ειναι ρε δημητρη το θεμα οτι δουλευω.ειναι οτι παλι ολη τη βδομαδα δουλεια και θα περιμενω παλι το σ/κ αν δεν βρεχει αν δεν εχει δουλεια αν αν αν.αυτο ειναι το θεμα οτι ενα μαμημενο σ/κ περιμενω κι αυτο μαμιεται

Σε καταλαβαίνω πολύ καλά..goodboy.

Status
Not open for further replies.
Back