Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχε πέσει ένας πράσινος ζωντανός στο νερό και επειδή ήταν πολύ ρηχά και δεν μπορούσε να βουτήξει, είχε βάλει την προπέλα στο φούλ και τράβαγε για το γκιάρ ( μετάφραση: το νεροφάγωμα που δημιουργείται από τον κυματισμό της λίμνης στην άκρη με την στεριά). Αν έφτανε στο γκιάρ, λοιπόν, χαιρετίσματα στους δικούς μας. Το πουλί τράβαγε προς τον Αντωνάκο ο οποίος είχε σηκωθεί από τον γκιουμέ του και το ντουφέκαγε στα 60-70 μέτρα, κάνοντάς του αέρα. Είχε κάνα 6άκι βοριά και του βάζω μια φωνή, βγες ρε Αντώνη στο νερό και πάτα του μια τουφεκιά γιατί θα το χάσουμε.

Μετά λοιπόν που συζητάγαμε τα τεκταινόμενα, μου λέει στην καλύβα, ε Γιώργο γιατί μου φώναξες κάπως επιθετικά εκεί με τον πράσινο; .hit.
Τι επιθετικά, ρε τρίχα, σου φώναξα δυνατά γιατί με τον αέρα δεν ακούμε τίποτα και επειδή τουφέκαγες το πουλί από τα 60-70 στο νερό, που δεν το πιάνουν τα σκάγια με τίποτα, αφού το σώμα του είναι κάτω από το νερό.
Και παίρνω την θεική απάντηση από τον μικρό θεούλη, Αντωνάκο. :eek: :eek: :eek:
Όχι Γιώργο ήταν επιθετική η φωνή σου, εσύ όταν απλά φωνάζεις δυνατά κάνεις σαν τηλεβόας, τώρα ήταν διαφορετικά ... .llk. .llk. .llk.
.very happy. Δηλαδή ψάρωσε ο στρατηγός ; Σας φαντάζομαι και γελάω .
 
.big smile..big smile..big smile. Αφιερωμένο στον Πανούτσο .... αούύύα... κιαν είναι λαγός .... άι ντάν νταν αι ..... τσαν κτάουν ... .very funny..very funny..very funny.... έχω λιώσει λέμε .... αφού είναι ανώμαλο το παιδάκι, δεν είσαι ανώμαλο ρε παιδάκι; .very funny.

Τι μλκς αντρας είσαι... αχαχαχαχαχαχαχα
έτσι θα σε λέω τώρα πάαααντα δεύτερος έρχεσαι μουμια... αχαχαχαχαχα ντααν
 
Καλημέρα σε όλη την ομάδα από άκρη σε άκρη..
Κωλοκαιρος σήμερα,πάνε οι καλές μέρες..Για να δούμε θα έχουμε βαρυ χειμώνα και μπόλικες τσιχλες:)
 
τι αλλο θα δουμε ρε παιδια.asking.
12241759_953014371403183_347379563763950589_n.jpg
 
Καλημέρα με βρωμονοτιαδουρα. Και εγώ δεν πήγα πουθενά.
Καιρός για αυτοσυγκεντρωση και μπινελίκια. .fiurius.
Μόνο για σπινινγκ κάνει αν ήμασταν κοντά σε καλό τόπο.
Με πήρε και ο φίλος από το νησί και βαρεσε δύο περδικες
πρωινιατικα. Είχε πάει λέει μακριά αυτή τη φορά, μισή ώρα από το σπίτι του .llk..
Πουτ@ν@ Αθήνα!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top