Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θες να κανουμε μια κουβεντα;
Γιατι λοιπον δεν μπορεις να την βαλεις
Μονιμα στην ζωη σου;
Δεν μικαω για γυμναστηρια
Μιλαω για 10 λεπτα την μερα μετρημενα γυμναστικης!!!
Ότι και να σου πω δικαιολογία θα είναι. Απλά κάθε φορά το κάνω για λίγο καιρό και μετά τα παρατάω γτ βαριέμαι. Δεν βρίσκω τον τρόπο να με γεμίσει όπως πχ το κυνήγι και το ψάρεμα.

Ότι και να σου πω δικαιολογία θα είναι. Απλά κάθε φορά το κάνω για λίγο καιρό και μετά τα παρατάω γτ βαριέμαι. Δεν βρίσκω τον τρόπο να με γεμίσει όπως πχ το κυνήγι και το ψάρεμα.
Να κυνηγάς μόνο με Λάμπρο euromix τότε και να γράφεις 30km τρέξιμο σε κάθε έξοδο από τις ζωντανές.

Καλησπέρα κυριοι. Ένα ωραίο Σαββατο πέρασε με 13 ώρες στην δουλεια. Μας έφαγε η πούδρα σημερα. Πάλι καλά που είχε δροσουλα. 25 βαθμούς 11 Ιουνίου το μεσημέρι απλά ηδονικο!!! Τώρα τελικός στο μπασκετ.....

Επίσης να πω ότι κατά τις 1 θα την κάνω για ψάρεμα και θα καθίσω μέχρι το πρωί για κοκκαλια και σαφριδια. Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω να βρέχει και οι κλαρινογυφτοι θα ξεσαλωσουν αποψε...

Επίσης να πω ότι κατά τις 1 θα την κάνω για ψάρεμα και θα καθίσω μέχρι το πρωί για κοκκαλια και σαφριδια. Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω να βρέχει και οι κλαρινογυφτοι θα ξεσαλωσουν αποψε...
Μου έχει λείψει ένα βραδινό lrf. Καλά να περάσεις Δημήτρη και στείλε καμία φωτογραφία ότι πιάσεις.

Μου έχει λείψει ένα βραδινό lrf. Καλά να περάσεις Δημήτρη και στείλε καμία φωτογραφία ότι πιάσεις.
Στόχος την νύχτα θα είναι μουρμουρια και τσιπούρες αν και βλέπω τους σπαρους να με λιανιζουν. Με το που θα πάει να χαράξει θα πιάσω να πλανακια μου.

Kαλησπερίζω την παρέα.
Τωρα που λετε για ψάρεμα , μέχρι πριν λιγα χρόνια πηγαινα σχεδόν καθε ΣΚ ειτε ολοήμερο είτε βραδυνο.Ειχε ομως και ενδιαφέρον . Τωρα ειναι ζήτημα αν παω 3 φορές.
Το σύνηθες είναι μια τηγανιά χοντρά σπαρια. Βάρκες ρίχνουν δυχτια στα 30 μέτρα από την ακτή και Βούλγαροι και Αλβανοί με γρυπους σαρώνουν τα παντα στα 10-15 μέτρα από το κυμα. Αν δεν πάρεις κάτι αξιόλογο στον αφρο.....

Status
Not open for further replies.
Back