Φίλε Kostas Winchester SX αυτό είχες με αυτό κυνηγούσες. Μαγκιά σου.Μια φωτό που βρήκα στο αρχείο μου τις προάλλες από ένα Setter που δν πρόλαβα να χαρώ....
Η μπέμπα 1 έτους την οποία που είχαν χαρίσει κ η φωτό ήταν από τα πρώτα της ορτύκια....
View attachment 12547
Η φωτό είναι το 2014-15....
Ο Κώστας 22 ετών κ κυνηγούσε τα ορτύκια με ένα ανάλαφρο όπλο των 3.700kg 76cm 1* κ με συγκεντρωτήρα....γέλαγε ο κόσμος...
Βασίλη τότε μόνο αυτό είχα φίλε!!Φίλε Kostas Winchester SX αυτό είχες με αυτό κυνηγούσες. Μαγκιά σου.
Έτσι ακριβώς.Βασίλη τότε μόνο αυτό είχα φίλε!!
Μια χαρά με βόλευε....
Μέχρι κ για μπεκάτσα πήγα με αυτό 1 χρονιά παρέα με ένα φίλο.
Γεμάτη η καραμπίνα με 3 φυσίγγια Μπλε Νavaro 34gr No9 Διασποράς ...
Για τον σωματότυπό σου, μια χαρά σου έπεφτε!Μια φωτό που βρήκα στο αρχείο μου τις προάλλες από ένα Setter που δν πρόλαβα να χαρώ....
Η μπέμπα 1 έτους την οποία που είχαν χαρίσει κ η φωτό ήταν από τα πρώτα της ορτύκια....
View attachment 12547
Η φωτό είναι το 2014-15....
Ο Κώστας 22 ετών κ κυνηγούσε τα ορτύκια με ένα ανάλαφρο όπλο των 3.700kg 76cm 1* κ με συγκεντρωτήρα....γέλαγε ο κόσμος...
Τώρα είμαι λίγο πιο φουσκωμένος η αλήθεια είναι....Για τον σωματότυπό σου, μια χαρά σου έπεφτε!
Ας έχεις νιάτα κι ας είναι και 4 κιλά το τφέκ!
Δεν πειράζει Κωστή τα παχη μου τα καλη μουΤώρα είμαι λίγο πιο φουσκωμένος η αλήθεια είναι....
Ξέρεις τη αγώνα steak έχω ρίξει 28 χρόνια τώρα.......;;;;;Δεν πειράζει Κωστή τα παχη μου τα καλη μου
Τα ίδια τους λέω και γω ξέρεις τι λεφτά έχω επενδύσειΞέρεις τη αγώνα steak έχω ρίξει 28 χρόνια τώρα.......;;;;;
τι την εκανες....Φωτό αρχείου.....
Πάνω σε κυνήγι τρυγονιού στην έναρξη 20 αυγούστου απόγευμα.... πηγαίνοντας να μπάσω 2 τρυγόνια σε ένα θερισμένο ήτην στην άκρη κ κοιμόταν στο προς ήλιο κ εγώ έπεσα απάνω της....ακόμη θυμάμαι την τούμπα που έφερε....το καλό ήταν ότι με την τουφεκιά που της έκανα τα τρυγόνια σηκώθεικαν κ πήρα και 1 στο καπάκι.... αν έχεις τύχη διάβαινε λέει...
View attachment 12664
παντως καλα την εκανες...και εγω το ιδιο θα εκανα..Φωτό αρχείου.....
Πάνω σε κυνήγι τρυγονιού στην έναρξη 20 αυγούστου απόγευμα.... πηγαίνοντας να μπάσω 2 τρυγόνια σε ένα θερισμένο ήτην στην άκρη κ κοιμόταν στο προς ήλιο κ εγώ έπεσα απάνω της....ακόμη θυμάμαι την τούμπα που έφερε....το καλό ήταν ότι με την τουφεκιά που της έκανα τα τρυγόνια σηκώθεικαν κ πήρα και 1 στο καπάκι.... αν έχεις τύχη διάβαινε λέει...
View attachment 12664
Την πήρα στν ώμο σαν αρνί...τι την εκανες....
την κρεμασες και στην μπουρλια...
Εκείνη τη χρονιά (το 2018 μάλλον ήταν) βάρεσα σύνολο 6 αλεπούδες μαζεμένες φίλε........από την έναρξη ως αρχές σεπτέμβρη...όλες πάνω στο κυνήγι τρυγονιού....μάλιστα την μια την πήρα με ένα φυσίγγι Νο2 που είχα στην αρμάθα το οποίο κ την ανατίναξε...παντως καλα την εκανες...και εγω το ιδιο θα εκανα..