Κυνηγώντας...

img20180404s.jpg

Μια φωτό που βρήκα στο αρχείο μου τις προάλλες από ένα Setter που δν πρόλαβα να χαρώ....:confused:
Η μπέμπα 1 έτους την οποία που είχαν χαρίσει κ η φωτό ήταν από τα πρώτα της ορτύκια....

Photo0003.jpg

Η φωτό είναι το 2014-15....
Ο Κώστας 22 ετών κ κυνηγούσε τα ορτύκια με ένα ανάλαφρο όπλο των 3.700kg 76cm 1* κ με συγκεντρωτήρα....γέλαγε ο κόσμος... .sarcastic. .sarcastic.

Μια φωτό που βρήκα στο αρχείο μου τις προάλλες από ένα Setter που δν πρόλαβα να χαρώ....:confused:
Η μπέμπα 1 έτους την οποία που είχαν χαρίσει κ η φωτό ήταν από τα πρώτα της ορτύκια....

View attachment 12547

Ο Κώστας 22 ετών κ κυνηγούσε τα ορτύκια με ένα ανάλαφρο όπλο των 3.700kg 76cm 1* κ με συγκεντρωτήρα....γέλαγε ο κόσμος... .sarcastic. .sarcastic.
Φίλε Kostas Winchester SX αυτό είχες με αυτό κυνηγούσες. Μαγκιά σου.

Φίλε Kostas Winchester SX αυτό είχες με αυτό κυνηγούσες. Μαγκιά σου.
Βασίλη τότε μόνο αυτό είχα φίλε!!
Μια χαρά με βόλευε....;) .sarcastic.
Μέχρι κ για μπεκάτσα πήγα με αυτό 1 χρονιά παρέα με ένα φίλο.
Γεμάτη η καραμπίνα με 3 φυσίγγια Μπλε Νavaro 34gr No9 Διασποράς ....sarcastic..sarcastic.

View attachment 12547

Για τον σωματότυπό σου, μια χαρά σου έπεφτε!
Ας έχεις νιάτα κι ας είναι και 4 κιλά το τφέκ!

AAB84362-A231-487E-A74B-082C10494446.jpegΆλλο ένα πρωινό με
Κυνηγετική δραστηριότητα τελείωσε . Μπορεί να μην είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά τουλάχιστον εμφανίστηκε μια γαλοπούλα και ακούσαμε πολλές ακόμα μέσα στο δάσος .

Και ενώ η ώρα έχει πάει πριν τις εννιά το πρωί και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα εμφανιστεί τίποτα , κάθομαι αναπαυτικά στην καρεκλα μέσα στο σκηνακι και ψιλό γλαρώνω ....και ξαφνικά κοιτάω αριστερά και βλέπω την κυρία να περνάει κουναμενη λιγαμενη ! ! !

https://streamable.com/nd4i7b

Τι να σε κάνω Μανδαμ ήσουν τυχερή σήμερα ! .hair. ( στο κυνήγι άγριας γαλοπούλας την άνοιξη επιτρέπεται μόνο έως δυο αρσενικά πουλιά λόγο περιόδου αναπαραγωγής )

Φωτό αρχείου.....
Πάνω σε κυνήγι τρυγονιού στην έναρξη 20 αυγούστου απόγευμα..(2018)... πηγαίνοντας να μπάσω 2 τρυγόνια σε ένα θερισμένο ήτην στην άκρη κ κοιμόταν στο προς ήλιο κ εγώ έπεσα απάνω της....ακόμη θυμάμαι την τούμπα που έφερε....το καλό ήταν ότι με την τουφεκιά που της έκανα τα τρυγόνια σηκώθεικαν κ πήρα και 1 στο καπάκι.... .sarcastic. αν έχεις τύχη διάβαινε λέει....sarcastic.
01) Αλεπού.jpg

Last edited:
Φωτό αρχείου.....
Πάνω σε κυνήγι τρυγονιού στην έναρξη 20 αυγούστου απόγευμα.... πηγαίνοντας να μπάσω 2 τρυγόνια σε ένα θερισμένο ήτην στην άκρη κ κοιμόταν στο προς ήλιο κ εγώ έπεσα απάνω της....ακόμη θυμάμαι την τούμπα που έφερε....το καλό ήταν ότι με την τουφεκιά που της έκανα τα τρυγόνια σηκώθεικαν κ πήρα και 1 στο καπάκι.... .sarcastic. αν έχεις τύχη διάβαινε λέει....sarcastic.
View attachment 12664
τι την εκανες....
την κρεμασες και στην μπουρλια...
.yel.

Φωτό αρχείου.....
Πάνω σε κυνήγι τρυγονιού στην έναρξη 20 αυγούστου απόγευμα.... πηγαίνοντας να μπάσω 2 τρυγόνια σε ένα θερισμένο ήτην στην άκρη κ κοιμόταν στο προς ήλιο κ εγώ έπεσα απάνω της....ακόμη θυμάμαι την τούμπα που έφερε....το καλό ήταν ότι με την τουφεκιά που της έκανα τα τρυγόνια σηκώθεικαν κ πήρα και 1 στο καπάκι.... .sarcastic. αν έχεις τύχη διάβαινε λέει....sarcastic.
View attachment 12664
παντως καλα την εκανες...και εγω το ιδιο θα εκανα..
.shake hands..shake hands.

τι την εκανες....
την κρεμασες και στην μπουρλια...
.yel.
Την πήρα στν ώμο σαν αρνί... .yel.
παντως καλα την εκανες...και εγω το ιδιο θα εκανα..
.shake hands..shake hands.
Εκείνη τη χρονιά (το 2018 μάλλον ήταν) βάρεσα σύνολο 6 αλεπούδες μαζεμένες φίλε........από την έναρξη ως αρχές σεπτέμβρη...όλες πάνω στο κυνήγι τρυγονιού....μάλιστα την μια την πήρα με ένα φυσίγγι Νο2 που είχα στην αρμάθα το οποίο κ την ανατίναξε....sarcastic.

Back