Κυνηγώντας...

Λες κ είσαι στην Ρωσία με τα χιόνια κ το baikal,
Ο γούνινος σκούφος σου λείπει..:)
Ο οπινελ στην ζώνη όλα τα λεφτά...well done. Είναι η αδυναμία μου βλέπεις..

Τασο σε λιγο θα μας πεις και τι μαρκα φυσιγγια εχει στη φυσιγγιοθηκη... .sarcastic.

Ιανουάριος 2016. Τελικά το μόνο που χαλάει τη φωτο ....ειμαι εγω!.sarcastic..sarcastic.
JaAITVl.jpg
Οπωσς καταλαβες ο Τασος σε περασε ακτινογραφια...........asking..asking..asking..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ο οπινελ στην ζώνη όλα τα λεφτά..
Ανοιξα τρύπα Και πέρασα κορδονάκι .Βολεύει να τον έχεις ανοιχτό και στον καρπό, αλλα τελευταία περνάω το κορδόνι απο το ναυτικό της πουλιάστρας...Τασο δεν πιστεύω να σου ξέφυγε η πουλιάστρα ?.sarcastic..congrats.

Φυσιγγογραφια όμως δεν κατάφερα να κάνω..
Rc4 #5. Εξαιρετικά και κάτω απο αυτές τις συνθήκες. Στην άκρη 1 μονόβολο, 1δραμιάρα, 2 mythos valle special. A! kai sporting φυσικά μιας και οι τσιχλες ήταν παρούσες.

Ανοιξα τρύπα Και πέρασα κορδονάκι .Βολεύει να τον έχεις ανοιχτό και στον καρπό, αλλα τελευταία περνάω το κορδόνι απο το ναυτικό της πουλιάστρας...Τασο δεν πιστεύω να σου ξέφυγε η πουλιάστρα ?
Χα Χα Χα όχι την πουλιαστρα δεν την πρόσεξα..
Οι μόνοι οπινελ που έχουν τρύπα κ κορδονακι είναι η χρωματιστή (μπλε λαχανί κλπ)..Όλοι οι άλλοι τύποι δεν έχουν κ πρεπει να τους ανοίξεις ο ίδιος..πάλι καλά που είναι πανεύκολο.
Εγώ βρηκα κλιπς στο εμποριο κ τα πέρασα στην φυσιγγιοθηκη κ τον κρεμαω απο κει αλλα δεν μου εχει χρειαστεί ποτέ στο κυνήγι ως τωρα...what..asking.

Γιωργη ο λαγος ηταν 3.200γρ......ξεντεριασμενος!!!Υπολογιζω 3500-3600 στο συνολο....Με φερμα μας βγηκαν 2 σχεδον ταυτοχρονα...!!
.... .very shoked..... .bravo. .... πες μου ότι ήσουν με τον Γιάννη και πήρατε από έναν ... :)

n2a1CAd.jpg

Αύγουστος.Πρώτες μέρες κυνηγός. Το πρώτο τρυγόνι.Εκείνη τη χαρά δεν την αλλάζω με τίποτα.Καταλαβαίνεις ότι δε σε νοιάζει ο αριθμός.Για αυτό άλλωστε επιλέγω μέρη με λίγα πουλιά αρκεί να ξέρω ότι δεν θα έχει πολυκοσμία και θα το ευχαριστηθώ.

Back