Λάδια καθαρισμού και συντήρησης

κοίτα με το που ψεκάζεις βρωμάει ,μετά έχει πιο ήπια μυρωδιά σαν να γλυκαίνει λίγο...το άλλο ,πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα browning :) θα το δοκιμάσω στον επόμενο καθαρισμό,σαν υφή καλό φαίνεται!

brunox turbo θα πάρω με το που τελειώσει το αντίστοιχο της G96 που έχω

προσέξτε λίγο τα προιόντα που έχω σε κόκκινο πλαίσιο !

View attachment 41551
View attachment 41553
View attachment 41554
Κ γιατί να μην αγοράσεις κανονικό λινέλαιο κάπου στα 8€❓‼️
Το κερί άλλη φάση‼️σε στεγνό...όπλο το κάνεις αδιάβροχο Σιν τη γυαλαδα‼️το ballistol ψεκάσει το στο ξύλο.... καλύτερο από λινέλαιο ‼️
Έχω ψεκάσει με αυτό κ την πλαστική θήκη της Μπράουν....μπιμπελό‼️

έχω χρησιμοποιήσει διπλοβρασμένο,έχω δοκιμάσει της liberon λινέλαιο και tung oil ,έχω πάρει χύμα από φίλο μαραγκό αλλά αυτό δεν ξέρω τι σκατά έχει μου αρέσει περισσότερο και σαν υφή και σαν αποτέλεσμα,,επίσης το κερί της εταιρείας είναι φανταστικό !

άλλο ήθελα να τονίσω όμως ,,πώς ενώ πρόκειται για ίδια εταιρεία στην ουσία ,το ένα μαγαζί τα έχει πιο ακριβά από το άλλο !

Οτιδήποτε μη τοξικό‼️το θέμα είναι ότι ενώ στο σάιτ το εχει...δεν το έχει ,το περιμένει‼️
Φιλε δεν ξερω να σου πω εαν ειναι τοξικο
Δεν το χω ψαξει ποτε η αληθεια!

Δεν ειμουν ευχαριστημενος απο το ναπιερ που δουλευα και πηγα σε αυτο, πρεπει να εχει γυρω στην δεκαετια αν δεν απατομαι

Κ γιατί να μην αγοράσεις κανονικό λινέλαιο κάπου στα 8€❓‼️
Το κερί άλλη φάση‼️σε στεγνό...όπλο το κάνεις αδιάβροχο Σιν τη γυαλαδα‼️το ballistol ψεκάσει το στο ξύλο.... καλύτερο από λινέλαιο ‼️
Έχω ψεκάσει με αυτό κ την πλαστική θήκη της Μπράουν....μπιμπελό‼️
Ballistol: έχω δει χονδρέμπορο χημικών να τηγανίζει μπριζόλα σε Ballistol Universal (γενικής χρήσεως) και μετά να κάθεται και να την τρώει!

Ballistol: έχω δει χονδρέμπορο χημικών να τηγανίζει μπριζόλα σε Ballistol Universal (γενικής χρήσεως) και μετά να κάθεται και να την τρώει!
Η δόση κάνει το δηλητήριο.

Ας μη ξεχνάμε επίσης, ότι το ηλιέλαιο στο οποίο τηγανίζονται τα πάντα στην εποχή μας, στην Αμερική ονομάζεται canola oil, διότι αρχικά παρασκευαζόταν από την εταιρεία Canada Oil ως λάδι μηχανής. Μετά που είδαν ότι ήταν ακατάλληλο για μηχανές, το έδωσαν στον άνθρωπο να το φάει.

Σήμερα πήρα ένα rem oil.. είχα παλαιότερα ένα..δεν θυμάμαι εάν μυρίζει η όχι..θα φανεί..
Το πήρα 15 ευρώ. View attachment 40860
Έχει οσμή,αλλά όχι πολυ έντονη, θα σου είναι ανεκτο πιστευω.......
Και θα μείνεις ευχαριστημένος, την κάνει καλά την δουλειά του.....

Εμένα δεν με ενοχλουν οι μυρωδιές από τα σπρέι....
Αλλά αυτό G96 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μου έρχεται να τρέξω στο περιπτερο για.....bubbaloo.......
Είναι αρώματα αυτά για κυνηγούς???
Σε λίγο που μου τελειώνει το str8 θα βάλω από αυτό ααααααααχαχαχαχαχα

Αλλά αυτό G96 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μου έρχεται να τρέξω στο περιπτερο για.....bubbaloo.......
Εμενα που θυμίζει κανελα

To χειρότερο από όσα δοκίμασα είναι το beretta σε μπλε χρώμα σπρει...μιλάμε...ανυπόφορη μυρωδιά...

Επισης
ballistol
napier
g96
browning legia
brunox gun care και lub&cor
singer
rem oil
Το singer, το brunox lub&cor και το rem oil δεν τα εχω δοκιμασει. Τα αλλα τα προτεινω
ΥΓ Το hoppe's 9 που ειχες ειναι εξαιρετικο

(οποιδηποτε λαδακι sae10w δε θα κανει και ζημια)

Last edited:
Επισης
ballistol
napier
g96
browning legia
brunox gun care και lub&cor
singer
rem oil
Το singer, το brunox lub&cor και το rem oil δεν τα εχω δοκιμασει. Τα αλλα τα προτεινω
ΥΓ Το hoppe's 9 που ειχες ειναι εξαιρετικο

(οποιδηποτε λαδακι sae10w δε θα κανει και ζημια)
Γι αυτό θέλω να πάρω από το ίδιο, επειδή είναι εξαιρετικό!. Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα ήταν το μακρυνό1980 όταν το είχα αγοράσει στην Βοστώνη, και από τότε βάζω το ίδιο το οποίο το αγόραζα από την Αθήνα, και σήμερα που πήγα να βάλω είδα ότι είχε λίγο και δεν έφτασε!.

Back