Μάλλινη τάπα

Για εξηγήσου γέροντα, τι καταργείται με αυτό το στήσιμο. Η εμφραξη πάντως όχι, η συμπίεση όχι, τι άλλο κάνει η μάλλινη;
Αφηνει τα σκαγια ακαλυπτα!
Να καταλαβουν ολο τον χωρο του αυλου.
κοντυτερη στηλη σκαγιων σε σχεση με το ιδιο βαρος,ομοιων σκαγιων που θα εμπεριεχονταν σε ποτηρακι κυαθιου.
Να παραμορφωθουν ...ομοιομορφα και να δώσουν ανάλογα,ομοιομορφες κατανομες .
Το ατου της μαλλινοταπας ειναι οι στρωτες κατανομες.
Το σπασιμο του εντονου κεντρου.

Στο μαληνο αν βαλεις και λιγο βρωμαλευρο τοτε να δεις τι κανει δεν υπαρχει καλητερο κοντη ατρακτο κατανομη και φοβερη συγκεντωση με φουλ και εχτρα φουλ
Εχω παρατηρισει οτι στα 30 μετρα ειναι λιγο ποιο ανηχτη απο το πλαστικο κυαθιο αλα στα 50 κραταει πολυ περισοτερη συγκεντωση μηλαω παντα για φουλ

Και μια που τα λέμε στα μικρά διαμετρηματα της τουφεκιες που θα πάρετε με μάλλινη και χωρίς πλαστικό εφρακτηρα δεν θα της πάρετε με κανένα κυαθιο, εκτός απο μια μισοταπα που δίνει καλα αποτελέσματα και σταθερή πιεσει

Στο μαληνο αν βαλεις και λιγο βρωμαλευρο τοτε να δεις τι κανει δεν υπαρχει καλητερο κοντη ατρακτο κατανομη και φοβερη συγκεντωση με φουλ και εχτρα φουλ
Εχω παρατηρισει οτι στα 30 μετρα ειναι λιγο ποιο ανηχτη απο το πλαστικο κυαθιο αλα στα 50 κραταει πολυ περισοτερη συγκεντωση μηλαω παντα για φουλ
Έχεις συνταγή για μάλλινη με αλεύρι βρώμης?

Ω ρε διαολοι..μου κάνατε τα μαλλινοταπα του εμπορίου ιδιογομωση..που γαμω την τύχη μου...hair..yelling..yelling.
Outlander σκέφτομαι να πάρω δάνειο κ να σηκώσω όλα τα 2001 του Δημα...sarcastic..sarcastic.
Για έχε τα μέντε σου(το νου σου δηλαδή,όπως λέμε στα κεφαλονιτικα) μπας κ τα πετύχεις..κ με δυο κιλά σκόνη επάνω δεν πειράζει..σε καλή τιμή να ειναι...sarcastic. .sarcastic.

Ω ρε διαολοι..μου κάνατε τα μαλλινοταπα του εμπορίου ιδιογομωση..που γαμω την τύχη μου...hair..yelling..yelling.
Outlander σκέφτομαι να πάρω δάνειο κ να σηκώσω όλα τα 2001 του Δημα...sarcastic..sarcastic.
Για έχε τα μέντε σου(το νου σου δηλαδή,όπως λέμε στα κεφαλονιτικα) μπας κ τα πετύχεις..κ με δυο κιλά σκόνη επάνω δεν πειράζει..σε καλή τιμή να ειναι...sarcastic. .sarcastic.
.sarcastic.
Τάσο αυτό ήταν το μόνο μαλινοταπο που δεν μ'άρεσε από όσα έχω δοκιμάσει, νομίζω μου ειχαν περισσέψει δύο κουτιά αν υπάρχουν ακόμα είναι δικά σού.

Τάσο αυτό ήταν το μόνο μαλινοταπο που δεν μ'άρεσε από όσα έχω δοκιμάσει,
Τα 32γρ είχες ρίξει?εγω αυτα,απο τα πρώτα με το 8αρι μέταλλο,μετα το έκανε 16 κ δεν ξέρω αν τα άλλαξε..και τα 34γρ..
Τώρα τον μαχαιρωσες στην καρδιά.. .yelling..sarcastic.
Με αποκεφαλισε με κατανα...sarcastic.
Είναι αδερφός όπως και εσύ και δεν παρεξηγείτε :)
.well done.

Τα 32γρ είχες ρίξει?εγω αυτα,απο τα πρώτα με το 8αρι μέταλλο,μετα το έκανε 16 κ δεν ξέρω αν τα άλλαξε..και τα 34γρ..

Με αποκεφαλισε με κατανα...sarcastic.

.well done.
Τα 34γρ είχα πάρει σε νο 7 για την πέρδικα αλλά δεν τα βρήκα μαζί τούς και συνέχισα με τα ιταλικά, νομίζω οχταρι δεν θυμάμαι καλά αγορασμένα το 2002.
Αν δεν τα φουνταραν θα στα στείλω, μαζί πρέπει να είχε μείνει και ένα κουτάκι τέτοια.

Θυμάσαι που σου χα πει γι'αυτά, το καλύτερο( τσιχλοφυσιγγο) που έχω ρίξει.

Θα έρθω Κάσο με βανακι...my man.
Μετά στάση για ληστεία στον Μάρκου...very happy.
Ωραίο κουτί το fiocchi..!!!
.sarcastic.έλα και κανονίζουμε, αν δεν κάνω λάθος στο ίδιο κουτί έβαζε τότε όλα τα φυσίγγια της εδώ, αυτά μου τα χε φέρει ένα φιλαράκι από ένα sport authority που ξεστοκαρε από κυνηγετικά είδη τότε φαντάσου τα fiocchi τα αγόρασε τότε $2,50 το κουτί .hair..

Back