Σε μαλινοταπο χαρτινο 35γρ εχω σηνταγη ακρηβος ειδια κατανομη αλα με αλη μπαρουτη.οπιος θελη του την δηνο
Στειλε μου σε ΠΜ κουζουλε μου !!!!
Σε μαλινοταπο χαρτινο 35γρ εχω σηνταγη ακρηβος ειδια κατανομη αλα με αλη μπαρουτη.οπιος θελη του την δηνο
Βαρα ανηκτα τα μασουρια δεν τελιονουν ποτε.απο τρακτρουκιες εχω μεχρει νασαΚουζουλε μου....εκτος απο μεγαλος ''μαφιοζος'' της ιδιογομωσης....εισαι και Αρχοντας ρε Κρητικαρε !!!
Για στείλτε σε ΠΜ κυριε Γιαννη!!Σε μαλινοταπο χαρτινο 35γρ εχω σηνταγη ακρηβος ειδια κατανομη αλα με αλη μπαρουτη.οπιος θελη του την δηνο
Να περιμένω πμ για τη συνταγή, Γιάννη ?Σε μαλινοταπο χαρτινο 35γρ εχω σηνταγη ακρηβος ειδια κατανομη αλα με αλη μπαρουτη.οπιος θελη του την δηνο
ΑμεΝα περιμένω πμ για τη συνταγή, Γιάννη ?
Που τα ξέρεις όλα αυτά ρε φίλε ?Το σούπερ φελτ το είχα σε χάρτινο κ 36 γρ.αλατιερανομίζω το σταματησε
Βρε αυτοί ρίχνουν με αυτογεμή ... θα τα σπάσουν όλα χαχαχα
TecnaΞέρει κάποιος τι μπαρούτι έχουν μέσα τα super felt?
Ευχαριστώ Γιάννη μου άρεσε η απάντηση γιατί νόμιζα ότι είχε vectan που δεν θέλω να τη βλέπω ψάχνω τον αντικατάστατη του fantom σε μάλλινη και η tecna μου αρέσει πολύTecna
Τα καινούργια έχουν Α1 Γαλλιας παλιά είχαν τέκνα.....Ξέρει κάποιος τι μπαρούτι έχουν μέσα τα super felt?
Α1 της vectan έχει......Ευχαριστώ Γιάννη μου άρεσε η απάντηση γιατί νόμιζα ότι είχε vectan που δεν θέλω να τη βλέπω ψάχνω τον αντικατάστατη του fantom σε μάλλινη και η tecna μου αρέσει πολύ
Τώωωωωρα τον πηδήξεςΤα καινούργια έχουν Α1 Γαλλιας παλιά είχαν τέκνα.....
Το λαμπρο φελτρο έχει τέκνα αν θες λίγη περιπέτεια...Ξέρει κάποιος τι μπαρούτι έχουν μέσα τα super felt?
Το ξερό το Λάμπρο αλλά είναι πιο χειμωνικο και έχω πει ότι ποτέ δεν θα ξανά χρησιμοποιήσω Λάμπρο φυσίγγιαΤο λαμπρο φελτρο έχει τέκνα αν θες λίγη περιπέτεια...
Είναι πολύ καλό όμως!Το ξερό το Λάμπρο αλλά είναι πιο χειμωνικο και έχω πει ότι ποτέ δεν θα ξανά χρησιμοποιήσω Λάμπρο φυσίγγια