Εσωτερικα 19,70 mmΤι διάμετρο εχει;
Εσωτερικα 19,70 mmΤι διάμετρο εχει;
Για το IOD δεν γνωριζω.. το IOS πουΓια τους φίλους που το χρησιμοποιούν το στροφείο I0S/I0D για στρογγυλό , τι βάθος ρελιού και τι φάρδος κάνει;
Σ' ευχαριστώ πολύ...Για το IOD δεν γνωριζω.. το IOS που
χρησιμοποιω μετρησα...
Βαθος:2.9 mm
Παχος:2.3 mm
Οσον αφορα την αντισταση ξερελιασματος...παιζει ρολο και το προφιλ του στροφειου......δηλαδη ψιλοπραγματα και μη μετρησιμα απο εμας.Σ' ευχαριστώ πολύ...
2,7-2,8 κάνει το OMV-OTP το χάλκινο Cal.16 με το ίδιο φάρδος...δεν ειναι τρομερή η διαφορά...νομίζω...
...για αυτο ρώτησα βασικά , γιατί το ΙΟS ειναι πολυδιαφημιζόμενο , αν και να σου πω την αμαρτία μου , σκοπεύω να παραγγείλω ένα CNC για στρογγυλό ρέλι αργότερα , το μαχαιράκι του για αστέρι ηταν πολυ καλό....Οσον αφορα την αντισταση ξερελιασματος...παιζει ρολο και το προφιλ του στροφειου......δηλαδη ψιλοπραγματα και μη μετρησιμα απο εμας.
Θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα....απλα το IOS αν εχει την θερμικη κατεργασια για την οποια διαφιμηζεται...ειναι πρακτικα αθανατο....για αυτο ρώτησα βασικά , γιατί το ΙΟS ειναι πολυδιαφημιζόμενο , αν και να σου πω την αμαρτία μου , σκοπεύω να παραγγείλω ένα CNC για στρογγυλό ρέλι αργότερα , το μαχαιράκι του για αστέρι ηταν πολυ καλό....
Καλημέρα Γιάννη. Που το βρήκες;;;
Πολύ ωραίο κλείσιμο. Καλορίζικη και καλά γεμίσματα.Τεστάρισμα στη μηχανή του καφέ,!!! 68.5 στα 58. Η sipe δώρο για τα καλορίζικα από κολλητό!!!View attachment 61578
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Αλήθεια είμαι πολύ ικανοποιημένος!Πολύ ωραίο κλείσιμο. Καλορίζικη και καλά γεμίσματα.
Εύχομαι να την ευχαριστηθείς φίλε!Ευχαριστώ πολύ φίλε! Αλήθεια είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Καλη αρχη με Υγεια και ασφαλη γεμισματα!! Ποιο μαχαιρι εχεις?Τεστάρισμα στη μηχανή του καφέ,!!! 68.5 στα 58. Η sipe δώρο για τα καλορίζικα από κολλητό!!!View attachment 61578
Ότι φοράει είναι Λαναρα "μαμά"Καλη αρχη με Υγεια και ασφαλη γεμισματα!! Ποιο μαχαιρι εχεις?
Οκ...ευχαριστωΌτι φοράει είναι Λαναρα "μαμά"
Καλά και ασφαλη γεμίσματα!Τεστάρισμα στη μηχανή του καφέ,!!! 68.5 στα 58. Η sipe δώρο για τα καλορίζικα από κολλητό!!!View attachment 61578