Καλά και ασφαλή γεμισματα,,, να την χαρείς!!!Τεστάρισμα στη μηχανή του καφέ,!!! 68.5 στα 58. Η sipe δώρο για τα καλορίζικα από κολλητό!!!View attachment 61578
Καλά και ασφαλή γεμισματα,,, να την χαρείς!!!Τεστάρισμα στη μηχανή του καφέ,!!! 68.5 στα 58. Η sipe δώρο για τα καλορίζικα από κολλητό!!!View attachment 61578
Καλοριζικη Δημητρη...καλα ρελιασματα...Τεστάρισμα στη μηχανή του καφέ,!!! 68.5 στα 58. Η sipe δώρο για τα καλορίζικα από κολλητό!!!View attachment 61578
Καταλαβαίνω τι θα έχεις πληρώσει.....Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ξανά ποτέ. Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά. Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος.
Επίκουρος, 341-270
Τεστάρισμα στη μηχανή του καφέ,!!! 68.5 στα 58. Η sipe δώρο για τα καλορίζικα από κολλητό!!!View attachment 61578
Καταλαβαίνω τι θα έχεις πληρώσει.....![]()
![]()
Μαζί σου"χέρια,ποδια"!!!!Το χρημα δεν ουτε για τα ''σεντούκια'' ουτε για τις τραπεζες....
Ειναι για να το εχουμε....να το ξεσκιζουμε...και να κανουμε το κεφι μας...
Αυριο δεν ξερουμε εαν θα ζουμε καλέ μου φιλε Γιαννη !!!![]()
Ναι ρε Γιαννη....αλλα δεν μου ελειψαν κιολας.....Μια ζωη στα γκαζαδικα την εφαγα... φτιαχτηκα δεν εχω παραπονο .....Τωρα συνταξιουχος προσπαθω να απολαμβανω ...υγεια να υπαρχει.Καταλαβαίνω τι θα έχεις πληρώσει.....![]()
![]()
Μέχρι να σβήσει τι με κάνεις...Αστο Τασο μου....!!!
Σβησθεισης λυχνιας πασα γυνη ομοια !!!!
Το εχω δει το ''εργο'' φιλε μου !!!!![]()
Πίνεις.... ΧαχαχαχααΜέχρι να σβήσει τι με κάνεις...![]()
Ποιος τις γαμ@ει αυτες......ατιμα πραγματα.....κανονικα επρεπε να γαμιομ@στε μεταξυ μας.....και να τις κραταμε μονο για αναπαραγωγη
Ναι,σωστά....Πίνεις.... Χαχαχαχαα
Μέχρι να σβήσει τι με κάνεις...![]()