Δουλευω cheddite fiem nobel maxam fiocci με αυτη την κοντρα bobina που εβαλα εδω και 3 περιπου χρονια δεν ξαναειχα τετοιο θεμα.Και ρελιαζω με το i2s
Που το πήρες και πόσο κοστίζει? ευχαριστώΦουσκωμα σε καλυκες cheditte ειχα και εγω.Πηρα αυτο εδω και ησυχασαView attachment 8405
Απο τιμη δεν θυμαμαι..Το πηρα απ των Fantom.Παρε τηλ να σου πηΠ
Που το πήρες και πόσο κοστίζει? ευχαριστώ
[/QU
υπάρχει τρόπος να προσαρμόσω (όχι σε μόνιμη βάση) σε τέτοια ρελιαστρα ένα δράπανο κρουστικό Bosch?Με αυτή την παλιά ρελιάστρα ... (αλλά με σύγχρονο στροφείο).
View attachment 8679
Θέλει άλλο (πιο μακρύ) αξονάκι που βιδώνει το στροφείο, γιατί αυτό που έχει, αν πεις ότι θα βγάλεις τη μανιβέλα, δεν προεξέχει αρκετά για να το πιάσει το τσοκ του δράπανου να σφίξει.υπάρχει τρόπος να προσαρμόσω (όχι σε μόνιμη βάση) σε τέτοια ρελιαστρα ένα δράπανο κρουστικό Bosch?
Μπορώ να κρατήσω το μαμά στροφείο ή θα τα παίξει στις στροφές του δραπανου;Θέλει άλλο (πιο μακρύ) αξονάκι που βιδώνει το στροφείο, γιατί αυτό που έχει, αν πεις ότι θα βγάλεις τη μανιβέλα, δεν προεξέχει αρκετά για να το πιάσει το τσοκ του δράπανου να σφίξει.
Και γιατι δεν περνεις μια βαση δραπανου να το προσαρμοσεις πανω..βαζεις μια πατουρα για τον καλυκα και ενα στροφειο του Λαναρα για παραδειγμα και κανεις μια χαρα δουλειαυπάρχει τρόπος να προσαρμόσω (όχι σε μόνιμη βάση) σε τέτοια ρελιαστρα ένα δράπανο κρουστικό Bosch?
Βρε μιλτο λες κ δεν τα καναμε. Η βαση εχει 50€ που στον μήνα επανω θα αρχησει να ψάχνεται για κολονατο δραπανο κ θα κλαίει τα 50€ εκτος αν παει για κλεισημο αστέρι μετα κ στην βαση προσαρμοσει τα σταδιαΚαι γιατι δεν περνεις μια βαση δραπανου να το προσαρμοσεις πανω..βαζεις μια πατουρα για τον καλυκα και ενα στροφειο του Λαναρα για παραδειγμα και κανεις μια χαρα δουλεια
Δεν εισαι ο μονος...Εγώ φέτος την πάτησα με cheditte t2 διαφανους....φούσκωνε ο παφυλας στο γέμισμα....
Εγω τα ξερω Γιαννη και ξερεις και την γνωμη μου..σαν μια σχετικα πιο ποιοτικη λυση το προτεινα..γιατι αν παει να κανει ο Βασιλης μοντιφιες στην ρελιαστρα θα πρεπει να βαλει και στοπ πανω στον μοχλογια να κλεινει περιπου το ιδιοΒρε μιλτο λες κ δεν τα καναμε. Η βαση εχει 50€ που στον μήνα επανω θα αρχησει να ψάχνεται για κολονατο δραπανο κ θα κλαίει τα 50€ εκτος αν παει για κλεισημο αστέρι μετα κ στην βαση προσαρμοσει τα σταδια
Βαλε βγαλε ροδελες, χοντρες ψιλέςΕγω τα ξερω Γιαννη και ξερεις και την γνωμη μου..σαν μια σχετικα πιο ποιοτικη λυση το προτεινα..γιατι αν παει να κανει ο Βασιλης μοντιφιες στην ρελιαστρα θα πρεπει να βαλει και στοπ πανω στον μοχλογια να κλεινει περιπου το ιδιο
Ετσι ειναι..αν δεν ταλαιπωρηθεις δεν εχει γλυκα..ακομα και τωρα ποσα πραγματα κανουμε αρκετα χρονοβορα μονο και μονο για να ειμαστε μεσ τα μπαρουτοσκαγα λιγο παραπανω;Βαλε βγαλε ροδελες, χοντρες ψιλέςτι μου θυμησες τώρα
![]()
Αυτο ξαναπεστοΕτσι ειναι..αν δεν ταλαιπωρηθεις δεν εχει γλυκα..ακομα και τωρα ποσα πραγματα κανουμε αρκετα χρονοβορα μονο και μονο για να ειμαστε μεσ τα μπαρουτοσκαγα λιγο παραπανω;
Δουλεύεις την εν λογο κυρία;;;Φαντομ sp3 με 58 ευρο το κιλο, και στην Αθήνα την βρίσκεις 80ευρω.