ειναι πανακριβα εχουν 15 ευρω το κουτι των 100 , βαλε και τα μεταφορικα , και δεν τα βρισκεις ευκολα, οποτε καλυτερα τρυπα στον καλυκα , και βαζεις οτι καψουλι βρεις με 5 ευρω τα 100
Εγω τρυπησα 50 και εβαλα 615 .Παλια εβαζα 5,45ειναι πανακριβα εχουν 15 ευρω το κουτι των 100 , βαλε και τα μεταφορικα , και δεν τα βρισκεις ευκολα, οποτε καλυτερα τρυπα στον καλυκα , και βαζεις οτι καψουλι βρεις με 5 ευρω τα 100
τα 5,45 μπορεις να τα βαλεις και σε συχρονους καλυκεςΕγω τρυπησα 50 και εβαλα 615 .Παλια εβαζα 5,45
Εγω τρυπησα 50 και εβαλα 615 .Παλια εβαζα 5,45
Βάλτε μια φωτό με 5,45 δίπλα δίπλα με ένα τωρινό ... δεν έχω δει ποτέ.τα 5,45 μπορεις να τα βαλεις και σε συχρονους καλυκες
Φιλε μου με την πρωτη ευκαιρια να τα βρω Σε καποιο χαρτοκουτο τα εχω Ειναι ποο μικρα απο τα 6,45 διπλης διαπνοηςΒάλτε μια φωτό με 5,45 δίπλα δίπλα με ένα τωρινό ... δεν έχω δει ποτέ.
Ειναι πολυς χαμηλης ισχυος .τα 5,45 μπορεις να τα βαλεις και σε συχρονους καλυκες
Τα 6,45 είναι όλα τριπλής διαπνοής αυτά που έχω δουλέψει.Φιλε μου με την πρωτη ευκαιρια να τα βρω Σε καποιο χαρτοκουτο τα εχω Ειναι ποο μικρα απο τα 6,45 διπλης διαπνοης
Η πυρκαλ εβγαζε 6,45 διπλης διαπνοης ανοξιδωτα σε κουτι των 300 πλαστικο Καλα καψουλιαΤα 6,45 είναι όλα τριπλής διαπνοής αυτά που έχω δουλέψει.
Απλά τις διαπνοές τις είχαν ή στο εσωτερικό ή στο χείλος απ' ότι θυμάμαι (εκεί που δείχνουν τα βέλη).
Ποτέ δεν αναρωτήθηκα γιατί ... ίσως έχει σχέση με το σχήμα της φλόγας, ίσως με την ισχύ του καψυλίου, ή τίποτα από τα δύο.
View attachment 71691
Απο που να τα παραγγείλεις?ειναι πανακριβα εχουν 15 ευρω το κουτι των 100 , βαλε και τα μεταφορικα , και δεν τα βρισκεις ευκολα, οποτε καλυτερα τρυπα στον καλυκα , και βαζεις οτι καψουλι βρεις με 5 ευρω τα 100
δεν καταλαβα ποια τα καψουλια , η τους καλυκες , εαν λες και τα δυο τοτε απο το https://idiogomosishop.gr/20.-metaheirismena/cci-large-pistol-magnum-100tem./Απο που να τα παραγγείλεις?
Απίστευτα πράγματα! Ευχαριστώ για την πληροφορία.δεν καταλαβα ποια τα καψουλια , η τους καλυκες , εαν λες και τα δυο τοτε απο το https://idiogomosishop.gr/20.-metaheirismena/cci-large-pistol-magnum-100tem./
ποια απιστευτα , παλι δεν καταλαβα , εμεις λεμε για ολο μπρουτζινους καλυκες λειοκανου , GAL 12 , GAL 20 , GAL 410 , πια λες απιστευτα της τιμες τους , και τα καψουλια αυτα τα λανγερ πιστολ , ειναι για αυτους του καλυκεςΑπίστευτα πράγματα! Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Ότι υπάρχουν σε διαθεσιμότητα.ποια απιστευτα , παλι δεν καταλαβα , εμεις λεμε για ολο μπρουτζινους καλυκες λειοκανου , GAL 12 , GAL 20 , GAL 410 , πια λες απιστευτα της τιμες τους , και τα καψουλια αυτα τα λανγερ πιστολ , ειναι για αυτους του καλυκες
boehler blitz ??????????????????
Η λέξη boehler παραπέμπει στα γνωστά υψηλής ποιότητας ατσάλια με μεγάλη αντοχή και αντίσταση στην οξείδωση !!! Και σιγά μην έχει ατσάλι boehler αυτό το μονόκαννο !!! ... Εδώ η Beretta, μόνο στα πανάκριβα όπλα της σειράς SO χρησιμοποιούσε ατσάλι boehler !!!!!!
Επίσης η λέξη blitz, αναφέρεται συνήθως στην ονομασία του μηχανισμού πυροδότησης δίκαννων, που στηρίζεται πάνω στην πλάκα της σκανδάλης. Εν αντιθέσει με τις "μισές φωτιές" (boxlock, Anson - Deeley), και τις "ολόκληρες φωτιές" (sidelocks) ... Οι ορολογίες αυτές αφορούν κυρίως πλαγιόκαννα ... αλλά στην ουσία και τα περισσότερα σουπερποζέ και μονόκαννα έχουν επίσης πυροδοτικό μηχανισμό blitz !!!
http://www.oplognosia.com/opla/opla122.php
Επομένως οι δυο αυτές λέξεις στο παραπάνω μονόκαννο, στην ουσία δεν λένε απολύτως τίποτα, (κι αν μάλιστα πάνε μαζί, ακόμα χειρότερα ! ) ... και χρησιμοποιήθηκαν μόνο για να δώσουν λίγη ... αίγλη και ... πρεστίζ στο όπλο αυτό, για παραπλάνηση του υποψήφιου αγοραστή!!!
Για μένα, οι δυο αυτές λέξεις απλώς ενισχύουν την αρχική μου υπόθεση, ότι πρόκειται για όπλο τουρκικής κατασκευής και προελεύσεως ...