Χειμωνιάτικος ο καιρός σήμερα με βοριά και συναντήσαμε 4 σκόρπια πουλιά τα 3 να μην δέχονται φέρμα με τίποτε η μία που έμεινε δεκτική στη φέρμα την κράτησα κιόλας
click image upload
adult picture hosting

ωραιωςςςςς στεφανεεεε,και εμης εδω αναμαινουμε να μας κωψη λιγο η κακοκαιρια για να βγουμε καμια βωλτα να ξεσκουριασουμε,,,,παντως αυτο το γυριαμα του καιρου πιστευω να εχη καλητερο παιχνιδη απο της αλες φωρεςΧειμωνιάτικος ο καιρός σήμερα με βοριά και συναντήσαμε 4 σκόρπια πουλιά τα 3 να μην δέχονται φέρμα με τίποτε η μία που έμεινε δεκτική στη φέρμα την κράτησα κιόλας
click image upload
adult picture hosting
ρε φιλε παρε λιγες βιταμινες στο σκυλακι δεν το λυπασαιΌποιος με ρωτάει πως πάνε οι μπεκατσες του δείχνω αυτό![]()
Αν ειχες αλλο σκυλι μαζι έμπειρο κ κυριαρχικο θα σου λεγα προσοχή.Δεν φοβάται να τρυπηθεί και να μπεί στο πυκνό. Αν τον κατευθύνεις και του δείξεις να μπεί θα μπει ή αν ακολουθώντας άλλον σκύλο μπαίνει κι αυτός.
Το μυαλό του όμως είναι πως θα βγεί στο ανοιχτό και στον δρόμο.
Απ' όσο κατάλαβα δεν έχει εμπειρία στη μπεκάτσα και δεν βγήκε όσο έπρεπε για 2+ χρονών.
Θα στρώσουμε όμως με την επανάληψη και την επιμονή.
Το καλό είναι πως δεν κουράζεται και να γυρνάει μέσα στα πόδια σου και γενικά παίρνει τόπο.
Έχει μια εμμονή με το τριχωτό γιατί όπου βρει πατήματα και σκαψίματα από γουρούνια ντοριάζει και γυρνάει εκεί τριγύρω.
Όπως προείπα δεν έχει εμπειρία τι θέλουμε να κυνηγήσουμε αλλά σιγά σιγά μπαίνει στο νόημα.
Εισαι φοβερος ΝικοΌποιος με ρωτάει πως πάνε οι μπεκατσες του δείχνω αυτό![]()
γιασας παιδες και απο μενα, μετα την απελαση του χιονια και της βροχης ξεκινησα με την ποιντεριναμου για αναζητηση scolopax,,επιασα στα σχετικα ψιλα 400μετρα αλα ειχε πωλη χιονι και ετσι αναγκαστικα κατεβηκα σε ξεχιονα μερη,,3κυριες μας παιζανε κρυφτουλι πωδαρωμα βατραχοπηδηματα και μαγκιες στο τελως 2 κυριες μπηκανε στο γυλεκο,,τωρα πιστευω απο εδω και περα αρχηζουνε τα καλα γουσταααααα![]()
image hosting gif
free image hosting
upload a picture
upload images free
image hosting over 10mb
Ομορφιές, καλοθρεμενη ή βασίλισσα. Μπράβο.image hosting 20mb Το τελευταιο max διασπορας δεν με προδωσε ουτε σημερα,και μαλιστα σε αρκετα μεγαλη αποσταση για διασπορας περιπου 25-27m.Η κυρια της φωτογραφιας αφου ταλαιπωρησε το ρεξ κανα εικοσαλεπτο γιατι περπατουσε συνεχεια και ο σκυλος προσπαθουσε συνεχως να την κυκλωσει αλλαζοντας θεσεις,στο τελος οταν στριμωχθηκε εκανε το λαθος να βγει στρωτα[στο μισο μετρο απ το εδαφος] στο ανοικτο.Το αποτελεσμα η φωτο....
![]()
γιασας παιδες και απο μενα, μετα την απελαση του χιονια και της βροχης ξεκινησα με την ποιντεριναμου για αναζητηση scolopax,,επιασα στα σχετικα ψιλα 400μετρα αλα ειχε πωλη χιονι και ετσι αναγκαστικα κατεβηκα σε ξεχιονα μερη,,3κυριες μας παιζανε κρυφτουλι πωδαρωμα βατραχοπηδηματα και μαγκιες στο τελως 2 κυριες μπηκανε στο γυλεκο,,τωρα πιστευω απο εδω και περα αρχηζουνε τα καλα γουσταααααα![]()
image hosting gif
free image hosting
upload a picture
upload images free
image hosting over 10mb
Μπραβο σας παιδιά, τώρα αρχίζουν τα καλά.Η επιδείνωση του καιρού και το χιόνι που έπεσε στα ψηλά έβαλε πουλάκια χθες βράδυ, αναζήτηση στα χαμηλά 07:30 με 10:00 και με πολύ βοριά όπου με δυσκολία άκουγα τα μπίπερ, σηκώσαμε με τα σκυλάκια μου 6 κυρίες οι οποίες φαινόταν ανήσυχες και κάποιες που εντοπίζονταν στο 3 πηδηματάκι τους δέχονταν τη φέρμα με αποτέλεσμα να κρατήσω 3 μπεκατσούλες. Πιστεύω τώρα να εμπλουτίστηκε ο τόπος μας με νέες αφίξεις !!!
upload image online
ΣΑΚΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΧΑΧΑΧγιασας παιδες και απο μενα, μετα την απελαση του χιονια και της βροχης ξεκινησα με την ποιντεριναμου για αναζητηση scolopax,,επιασα στα σχετικα ψιλα 400μετρα αλα ειχε πωλη χιονι και ετσι αναγκαστικα κατεβηκα σε ξεχιονα μερη,,3κυριες μας παιζανε κρυφτουλι πωδαρωμα βατραχοπηδηματα και μαγκιες στο τελως 2 κυριες μπηκανε στο γυλεκο,,τωρα πιστευω απο εδω και περα αρχηζουνε τα καλα γουσταααααα![]()
image hosting gif
free image hosting
upload a picture
upload images free
image hosting over 10mb
Μπράβο Βικτωρα, πήρες τη "δόση" σου φίλε. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να βγω το πρωι έστω και μία ωριτσα. Περιμένουμε τώρα τα αυριανα νέα σας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ απο τα βορεια , με πολυ παγωνια ξεκινησαμε μαζι με το φιλαρακι μου για αναζητηση στα χαμηλα (300-400μ) μιας και στα λημερια μου ψιλα εχει χιονι,2 σκυλια 2 ατομα , στο πρωτο μερος ειχαμε μια φερμα αλλα το πουλι ειχε φυγει πριν , αλλαξαμε μερος 34-4 χιλιομετρα ,στην μια πλευρα δεν βρηκαμε κατι , με το που μπηκαμε στην αλλη φερμαρει του φιλου ο σσκυλος τρεχω εγω τρεχει και ο φιλος μου σηκωνεται την ειδα για ενα κλασμα δεν της εριξα αν και θα επρεπε και μαλλον θα την εκοβα , παει και καθεται παλι στα 15 μετρα την ξανα φερμαρουν τα σκυλια την κλεινουμε αλλα μας την κανει , τις ριχνα μια εγω και μια ο φιλος αλλα μακρια, στα 100 μετρα φερμαρει ο σκυλος μου αλλη την οποια και πηρα , στα 100 μετρα ξανα αλλη ο σκυλος μου , ερχεται και ο αλλος σκυλος που μαλλον αδεν εκανε συναιναση τρεχουμε ποιανουμε θεση αλλα μας την κανει πολυ ομορφα την οποια και παλι χασαμε , δεν τις ξανα ψαξαμε γιατι εχω δουλεια , αυριο παλι εκει θα μαστε το πρωι
νασαι καλα αδερφε, τι να κανουμε γιαννη πηγαινω σχεδον πρωι παρα πρωι για κανα δυωρο να παιρνω την δοση μου, ναρκωτικο ειναι οι ατιμες χαχαχΜπράβο Βικτωρα, πήρες τη "δόση" σου φίλε. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να βγω το πρωι έστω και μία ωριτσα. Περιμένουμε τώρα τα αυριανα νέα σας.