Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφου δεν ξερεις ρε φιλε γιατι δεν αλλαζεις αθλημα? .yelling.

Δικαιολογώ τη θέση μου με την εξής παράθεση: .yelling.
Εδω πολυ χαλια τα πραγματα μεχρι στιγμης..

Αλλά και να μην ξέρω το άθλημα, εδώ έχει καλά παιδιά και δεκτικά .sarcastic. και είναι έτσι επειδή γνωρίζουν άριστα το άθλημα. Γνωρίζουν από παρέα, δεν κάνουν τους ξερόλες και έχουν χιούμορ... ;)

Καλησπερα παρεα..η γκινια συνεχιζεται..σχολωντας το πρωι απο την δουλεια πηγα για ενα διωρο σε μερος που το κυνηγαμε λιγο αργα..απο την αρχη σηκωσα ενα ζευγαρι που ουτε το ειδα μονο ακουσα τα πεταγματα..προχωρωντας σηκωσα αλλα 4 πουλια που δεν μου εκαναν την χαρη ουτε αυτα και τα δυο απο αυτα τα σηκωσα απο 5 φορες το καθενα χωρις να καταφερω να τους βαλω χερι..επειδη ειχα δουλεια κατεβαινωντας προς το αμαξι σε ενα μονοπατι μεσα σηκωσα αλλες δυο που δεν τις ειδα ουτε αυτες..εχουν σπασει τα νευρα μου..δεν εξηγειται αυτο καποιος με εχει ματιασει γαμωτο και να μην σταυρωνω πουλι

Καλησπερα παρεα..η γκινια συνεχιζεται..σχολωντας το πρωι απο την δουλεια πηγα για ενα διωρο σε μερος που το κυνηγαμε λιγο αργα..απο την αρχη σηκωσα ενα ζευγαρι που ουτε το ειδα μονο ακουσα τα πεταγματα..προχωρωντας σηκωσα αλλα 4 πουλια που δεν μου εκαναν την χαρη ουτε αυτα και τα δυο απο αυτα τα σηκωσα απο 5 φορες το καθενα χωρις να καταφερω να τους βαλω χερι..επειδη ειχα δουλεια κατεβαινωντας προς το αμαξι σε ενα μονοπατι μεσα σηκωσα αλλες δυο που δεν τις ειδα ουτε αυτες..εχουν σπασει τα νευρα μου..δεν εξηγειται αυτο καποιος με εχει ματιασει γαμωτο και να μην σταυρωνω πουλι
μην μασας φιλε μουυ σε ολουσμας συνβενουν αυτα θα ερθη και η στιγμη που θα φανε το κεφαλιτους.pray to God..terror. γενικα αμα δεν αλαξη ο καιρως τα πουλια θα ειναι αγρυμιαααα.hair.

ΤΙ εγινε ρε αετοπουλα δεν πηγα και ησυχασε η σελιδα;ενταξει θα παω αυριο και θα σας εχω νεα.buy..buy..buy.
Για πήγαινε βρε φιλε να'αναψει λίγο το τοπίο. Αααααααααααα να σε ρωτησω εσένα που θα ξέρεις, οι μπεκάτσες είναι αυτά τα πουλιά με τις μεγάλες μύτες.......fool.

Μίλτο όλα αυτά σε δύο ώρες; Αν μη τι άλλο οι βασίλισσες σε είχαν στα κόκκινα......ha ha ha.
Μην αγχωνεσαι θα έρθει και ή καρπωση, δυστυχώς αυτο είναι το τίμημα με το κυνήγι τους στα πυκνα. Το θετικό είναι που έχει πουλιά και κάνει μεταπτυχιακά το σκυλάκι σου. ;)

Επιβάλλεται ξεματιασμα .pop..pop..pray to God.

Για διδακτορικο παμε Γιαννη ετσι οπως το βλεπω..σημερα επρεπε να χα καμερα μαζι μου για τις φασεις που εβλεπα..δεν περιμενα να εχει τοσα πουλια σε εκεινο το μερος αλλα διαψευστηκα..το καλο επειδη ηταν ακυνηγητο τα πουλια ολα ηταν ησυχα και δεχοταν για ωρα το σκυλι στην φερμα..βεβαια οταν εμπαινα στα πυκνα για να βρεθω κοντα στο σκυλι εκεινες ποδαρωναν πολυ αλλα και παλι το σκυλι τις εβρισκε και τις μπλοκαρε

Γιαννη σε οποια προσφερει το πιο αποτελεσματικο ξεματιασμα..αν και το καλυτερο ξεματιασμα γινεται στο βουνο πανω..αυριο θα βαλω ματακι στο σκυλι θα γυρισω και το βρακι αναποδα να μην με πιανει ματι και βουρ για την μπεκατσα..συνταγη δοκιμασμενη

ΚΑΛΗΜΕΡΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, 3 ΑΤΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ(ΧΡΗΣΤΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙς ΚΕΡΑΙΕΣ ΗΜΟΥΝ)ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΑ , ΠΕΤΡΑ, ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ ΚΑΙ ΦΤΕΡΗ, ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΡΟς ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟ , ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΧΑΧΑΧ, ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΙΖΩ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΔΑΜΕ , 5 ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ 4 ΠΗΡΑΜΕ , ΦΕΡΜΑΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΑΚΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ 5-6 ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ 40 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΛΥΛΙΑ ΜΑΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΥΣΗΧΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΣΑς

Όποιος με ρωτάει πως πάνε οι μπεκατσες του δείχνω αυτό
20161125_164404_001.jpg

Επιστροφή μετα απο μια εβδομάδα στα ψηλά,αποφάσισα να πάρω και την κουταβα μαζί να μαθαίνει.Η πρώτη φέρμα δεν άργησε να γίνει από την τζιλντα σε μέρος πολύ καλό ανοιχτό Όμως δεν πρόλαβα να πάω γιατί η κουταβα ετρέξε και σχεδόν πέρασε πάνω από την μπεκατσα ,αυτό είναι το τιμήμα της εκπαίδευσης.Αυτό έγινε τουλάχιστον δύο φορές ακόμα και σε άλλες δύο περιπτώσεις οι μπεκατσες είχαν μόλις φυγει.Στο τέλος ακόμα μια φέρμα η μπεκατσα Ομως μόλις με είδε έφυγε από μακριά,από το ίδιο σημείο φεύγει ακόμα μια που δεν μπορεσα να πετυχω.Όπως λέει ο βΙΚ κάποια πουλιά είναι δεκτικά στη φέρμα και άλλα πολύ ανήσυχα.το ευχάριστο είναι πως παρόλο την ξηρασία υπάρχουν πουλιά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, 3 ΑΤΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ(ΧΡΗΣΤΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙς ΚΕΡΑΙΕΣ ΗΜΟΥΝ)ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΑ , ΠΕΤΡΑ, ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ ΚΑΙ ΦΤΕΡΗ, ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΡΟς ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟ , ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΧΑΧΑΧ, ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΙΖΩ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΔΑΜΕ , 5 ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ 4 ΠΗΡΑΜΕ , ΦΕΡΜΑΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΑΚΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ 5-6 ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ 40 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΛΥΛΙΑ ΜΑΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΥΣΗΧΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΣΑς

Μόλις διάβασα για το μέρος με τις κεραίες κατευθείαν σκέφτηκα ¨"καλά για πέρδικες ή για μπεκάτσα πήγαν αυτοί;" και μετά διαβάζοντας ότι σηκώσατε 5-6 πέρδικες με έπιασαν τα γέλια. Κανένα μάρμαρο πήρες για το σπίτι; .sarcastic. Όσο για το κυνήγι σας ένα μεγάλο μπράβο στην παρέα σας ρε φίλε! .well done.
Και εγώ σήμερα δύο φορές σηκώθηκα από μακριά οι κυρίες πριν προλάβουν να φτάσουν τα σκυλιά...

Καλημέρα την παρασκευή πηγα βοιωτια τρεις.ωρες έρευνα.μια φερμα και ήρθε μαζί μας το τρίτο πουλι για φέτος. Πηγα πάλι εχτες τίποτα. Έχει ξερά θέλει βροχή επειγόντως.

Το είπες για τη βροχή και έγινε!

Αν θες Βασίλη πέρνα και απόεδώ να μας πεις δυο λόγια για σένα :) http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-197

Καλημέρα την παρασκευή πηγα βοιωτια τρεις.ωρες έρευνα.μια φερμα και ήρθε μαζί μας το τρίτο πουλι για φέτος. Πηγα πάλι εχτες τίποτα. Έχει ξερά θέλει βροχή επειγόντως.
Αυτό είδα και γω προχθές που είχα πάει για φασσες στα ψηλά.Εκει που υπήρχαν ρεματάκια και άλλη χρονιά τετοια εποχή κυλούσαν νερά ήταν σκέτη ξεραΐλα.
Και μου είχε κάνει εντύπωση το πρωί που δεν είδα κανέναν μπεκατσοκυνηγό.

Status
Not open for further replies.
Back