Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και εγω παιδες επιασα σημερα στα ψιλαααα 3 πουλια σηκωσαμε και ενα μαζιμας μιλαμε ητανε χωμενες μεσα στης βατσινιες και ουτε που σκεφτωσουνα για μπηςςςς 15 με 20 λεπτα ποντοφερμαρισματα και πωδαρωμα στο φουλλλ να σε πηγαινουνε 60,70 μετρα μπρωστα,,,,,εως που στο τελος εκανε το λαθος μια κυρια και μου πεταχτηκε στα 20 μετρα δινωντασμου ενα παραθυρακι και ετσι εφαγε το κεφαλιτηςςςςς,,,,παντως θελουμε βροχες γιατι τα βουναμας ειναι καταξερααααα και τα πουλια πωλη ανυσηχααααα.terror. upload image photo sharing sites image hosting without registration screen grab

Καλησπέρα αγορια. Ενα 2ωρακι το απόγευμα και αξιζε το κόπο μιας και βρήκα 2 πουλάκια. Το πρώτο το βρήκε ο Κούμαν και αυτο που μου αρεσε ειναι οτι τρέχοντας εξω απο το πυκνό τη μύρισε και γύρισε προς το πυκνό μόλις έφτασε ισα να μπει η βασίλισσα σηκώθηκε στα 2 μετρα μέσα κάνοντας θόρυβο μιας και μπλέχτηκε στο πουρνάρι, αυτό ηταν,για την επομενη ώρα αλώνιζε βγαζοντας πολλή πάθος. Το πουλι δεν το ξαναβρήκα, η δεύτερη ειχε αλωνίσει μέσα στο πυκνό και αυτην την ανέλαβε η εμπειρη Ήρα μου η οποιααφου την έψαξε για καμποση ώρα, τελικά τη φερμαρε ψηλά στη πλαγιά αλλα λιγο πριν φτάσω η βασίλισσα σηκώθηκε και έγινε καπνός. Ωραια ηταν αν και λίγο. Πολλη ζέστη όμως, με το πουκάμισο ημουν και ειχα γινει μούσκεμα απο τον ιδρώτα, οταν έφτασα στο μέρος το θερμόμετρο έγραφε 24 βαθμούς. Θελει μια βροχη γιατι στεγνώνουν και τα πυκνά ανήλια μεροι.
Ακούστηκε πως στα ψηλά εχουν πιάσει τα πουλιά, αν αληθεύει λογικό ακούγεται μιας και τα πουλιά με την ζέστη το νοτιά ανεβαίνουν στα ψηλα.

Σημερα ειπα να παω παλι μια βολτα μπας και βρουμε καμια..περπατησαμε πολυ αλλα συναντησαμε 5 πουλια αλλα πολυ ανησυχα και ολο ποδαρωναν..οι δυο μου εδωσαν περιθωριο τουφεκιας αλλα ηταν οι αρσενικες ατυχησα..το μονο που με τρελανε ηταν οτι ςνω γυρναγα στο αμαξι ειχα κλεισει το μπιπερ και προχωραγα..σε μια στιγμη η σκυλιτσα μου μυριζει στον αερα και χωνεται μεσα σε ενα πυκνο και σταματαει και το κουδουνι..να μην τα πολυλογω ηταν σε φερμα αλλα η μπεκατσα ηταν πολυ πιο μπροστα της..την σηκωσα δυο φορες αλλα δεν καταφερα να την παρω..πολυ πυκνο μερος με βατα και αγριοτριανταφυλιες παλι καλα που δεν κατεβηκα σπιτι με το σωβρακο

Σημερα ειπα να παω παλι μια βολτα μπας και βρουμε καμια..περπατησαμε πολυ αλλα συναντησαμε 5 πουλια αλλα πολυ ανησυχα και ολο ποδαρωναν..οι δυο μου εδωσαν περιθωριο τουφεκιας αλλα ηταν οι αρσενικες ατυχησα..το μονο που με τρελανε ηταν οτι ςνω γυρναγα στο αμαξι ειχα κλεισει το μπιπερ και προχωραγα..σε μια στιγμη η σκυλιτσα μου μυριζει στον αερα και χωνεται μεσα σε ενα πυκνο και σταματαει και το κουδουνι..να μην τα πολυλογω ηταν σε φερμα αλλα η μπεκατσα ηταν πολυ πιο μπροστα της..την σηκωσα δυο φορες αλλα δεν καταφερα να την παρω..πολυ πυκνο μερος με βατα και αγριοτριανταφυλιες παλι καλα που δεν κατεβηκα σπιτι με το σωβρακο
Τουλάχιστον Μίλτο ειχε πουλάκια, θα ερθει και η καρπωση, τωρα οι βασίλισσες ειναι ανήσυχες προφανώς λογω της ζέστης και ξηρασία, αν και γενικώς οι περισσότερες εχουν γινει πλέον πιο αναλαφρες.

Ξηρασια δεν εχει πολυ Γιαννη..ειχα γινει μουσκεμα απο την υγρασια..αλλα ειναι πολυ ανησυχα τα πουλια και δεν δεχοντε ευκολα τον σκυλο..ειδικα παρατηρησα οτι χωρις το μπιπερ καθοντε πανω απο 10 λεπτα στην φερμα και μπορεις να παρεις και πιο ευκολα θεση στον σκυλο..γενικα σε αυτα τα πουλια θελει απολυτη ησυχια στο βουνο

Παω μονος γιατι ετσι μπαινω και μεσα στο πυκνο αλλα και ειμαι συγκεντρωμενος μονο στον σκυκο μου στην φερμα και οχι για το που θα βρισκεται ο συγκυνηγος μου..αλλα παω και με παρεα..απλα μεχρι τωρα δεν εκατσε να παρω καποιον μαζι

Σίγουρα δύο άτομα είναι καλύτερα, αν έχουν και αρμονική συνεργασία και κυνηγούν χρόνια μαζί ακόμα καλύτερα. Παράδειγμα εγώ με τον κουμπάρο μου κυνηγαμε μαζί τη μπεκατσα πάνω από 20 χρόνια, τα σκυλιά μας συνεργάζονται και δεν έχουν ανταγωνισμό, συνεονουμαστε με τα μάτια και.με απόλυτη ησυχία και το πιο βασικό δεν έχουμε ανταγωνισμό ποιος θα πάρει το πουλί. Ή αλήθεια είναι οταν μπαίνει τρίτος στη παρέα αποσυντονιζομαστε λίγο αλλά δε πειράζει.

Ξηρασια δεν εχει πολυ Γιαννη..ειχα γινει μουσκεμα απο την υγρασια..αλλα ειναι πολυ ανησυχα τα πουλια και δεν δεχοντε ευκολα τον σκυλο..ειδικα παρατηρησα οτι χωρις το μπιπερ καθοντε πανω απο 10 λεπτα στην φερμα και μπορεις να παρεις και πιο ευκολα θεση στον σκυλο..γενικα σε αυτα τα πουλια θελει απολυτη ησυχια στο βουνο
Μιλτο ή υγρασία είναι επιφανειακή, δεν είναι το ίδιο όπως ή βροχή. Ο νοτιάς τη στεγνώνει γρήγορα, δεν πάει σε βάθος όπως ή βροχή. Όσο για τη φέρμα πιστεύω άσχετα με το μπιμπερ ή το κουδούνι αν το πουλί θέλει να μείνει θα μείνει στη φέρμα. Έχω δι πουλιά να φεύγουν ειτες το μπιμπερ είτε με το κουδούνι.

Σήμερα πάλι αλλη μία στον τορβά .....φασούλι το φασούλι..... μια βόλτα στο χθεσινό μέρος με δύο συναντήσεις που μόνο το πέταγμά τους έβλεπα δεν δεχόταν ενόχληση αλλαξα μέρος έπιασα ενα υψωματάκι που βλέπει στο ποτάμι με μεσέ και τσαλί και άφθονο ξερό χόρτο στην πορεία μας παράλληλα με τα δένδρα πετάχθηκε η κυρία αλλα μου έδωσε στόχο και έπεσε, αλλη μία η οποία σηκώθηκε απο τα σκυλιά 3 φορές δεν μπορεσα εγώ να την ζυγώσω. Αυτά τα νέα μας σήμερα. Τα πουλιά ολίγα ανύσηχα και ξηρασία ........
free image uploader

ΚΑΙ ΓΩ εκανα το πρωι μαζι με φιλο μου την κλασσικη μου βολτα δυο πουλια βρηκαμε συγχρωνος τα σκυλια μας , σε διαφορετικα σημεια , φερμα ο τορρο ανεβαινω , ακουω και το σκυλο του φιλου μου στα 150 μ μακρια αλλη φερμα, τελικα βλεπω και το φιλο κοντα μου δεν προλαβαμε να φτασουμε εκει που θελαμε σηκωθηκε της εριξε δυο ο φιλος μου αλλα ηταν λιγο μακρια, εφυγε και η αλλη μαλλον με το μπαμ . ψαξαμε πιο χαμηλα εκει που νομιζαμε οτι μπορει να επιασαν αλλα τελικα δεν βρηκαμε τιποτα , αυτα τα νεα

ΤΙ εγινε ρε αετοπουλα δεν πηγα και ησυχασε η σελιδα;ενταξει θα παω αυριο και θα σας εχω νεα.buy..buy..buy.
Εισαι τυχερος που χαθηκε ο Λαμπρος και γλυτωσες τα πειραγματα ρε φιλε.... .yel. .buy.
Αυριο θα παω κι εγω αλλα μου φαινεται οτι παλι απο εσας θα δω μπεκατσα.... .sarcastic. Εδω πολυ χαλια τα πραγματα μεχρι στιγμης..
.hair.

Εισαι τυχερος που χαθηκε ο Λαμπρος και γλυτωσες τα πειραγματα ρε φιλε.... .yel. .buy.
Αυριο θα παω κι εγω αλλα μου φαινεται οτι παλι απο εσας θα δω μπεκατσα.... .sarcastic. Εδω πολυ χαλια τα πραγματα μεχρι στιγμης..
.hair.
Αφου δεν ξερεις ρε φιλε γιατι δεν αλλαζεις αθλημα? .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back