Στα χαμηλά σήμερα και οι βασίλισσες ηταν εκει χαρίζοντας μου όμορφες εικόνες. Στο σημερινό μέρος με πυκνά (τι άλλο

και υγρασίες βρήκα 5 πουλιά (3 μονές και ενα ζευγαράκι). Απο τις 3 μονές τουφεκισα τις δυο και ειχαμε αγκαλίτσες, η αλλη παρ όλο που ηταν στη φερμα η σκυλίτσα μου 7-8 λεπτά και ημουν κοντά στη προσπάθεια μου να φερω κοντά τον Κούμαν έκανα φασαρία και η βασίλισσα ξεκίνησε το ποδαρωμα, οταν σηκώθηκε μου έφυγε απο την απέναντι μεριά με αποτέλεσμα να μην μου δώσει χρονο για τουφεκιά. Η μια απο τις δύο έκανε ποδάρι για 20-30 μέτρα μέσα στο πυκνό, η σκύλα ξοπισω της ποντα και εγω να προσπαθώ να περασω απο τα πυκνά και να βγω μπροστά, με τα πολλά έφτασα σε ενα ξέφωτο, μολις η βασίλισσα έφτασε στην ακρη έμεινε στη φερμα, ευτυχώς ο Κουμαν πέρασε απο δίπλα και τη σήκωσε, η ομορφη βασίλισσα βρέθηκε αρχικά στο στομα της Ήρας και μετέπειτα στου Κούμαν και εμένα να προσπαθώ να ηρεμησω......

το ζευγαράκι ηταν στο τέλος σε μια τεράστια πλαγιά αλλα έκαναν συνέχεια φτερό και το μονο που κατάφερα ηταν να κάθομαι στο καθαρό και να προσπαθώ να κατεβάσω τη σκυλίτσα που δεν έλεγε να γυρίσει πίσω, μια ωρα κοντά κράτησε η ολη φάση με τις βασίλισσες να γυριζουν γύρω-γύρω στο πυκνό και την Ήρα να τις ξαναβρίσκει, αν δεν έριχνα μια τουφεκιά να τις τρομάξω ακόμα εκεί θα ήμασταν. Τα πουλιά ειναι βαθιά στα πυκνά μιας και εκει εχει υγρασία και το χωμα εινα μαλακό. Δύσκολα πουλιά που ενα άπειρο σκυλί δεν προκειται να τα βρει.