Δεν συμφωνω αλλα δεν σε πιεζω και αλλο.Οχι ρε φιλαρακι μου καλο.
Μην το συνεχίσουμε αδικως .
Μια χαρα ειναι ολα.
Θα κανουμε και τα καλαμπουρια μας και τα αστεια μας στην κυνηγετικη γωνια που ειναι η θεση τους![]()
Δεν συμφωνω αλλα δεν σε πιεζω και αλλο.Οχι ρε φιλαρακι μου καλο.
Μην το συνεχίσουμε αδικως .
Μια χαρα ειναι ολα.
Θα κανουμε και τα καλαμπουρια μας και τα αστεια μας στην κυνηγετικη γωνια που ειναι η θεση τους![]()
Υπομονη Στέφανε θα έρθουν και πιο πολλες!!Μπράβο Σταύρο τις πέτυχες τις κυρίες !!!!!
Εγώ εδώ στο χωριό μου να μαζεύω ελιές και η σκεψη μου εκεί ψηλά ......
Ετοίμασε το ψυγειακι εσυΌπως σας διαβάζω, με φωτό ή όχι, με αρρωσταίνετε.....
εφέτος, για πρώτη χρονιά διαβάζω παντού τις ιστορίες σας σε κάθε θήραμα και τρελαίνομαι....
Δεν ξέρω τί να πρωτοθαυμάσω από τα κυνήγια σας, εγώ ο κυνηγός από τα τσιμέντα της πρωτεύουσας που πρέπει να κάνω 2χ200χλμ για μια χούφτα τσιροπούλια !
Συνεχίστε έτσι, απολαύστε υπεύθυνα !
Πολλα πουλια Γιαννη.Αφου να φανταστεις σε δυο συντομες μεσημεριανες βολτες με το σπρινγκερ βαρεσα απο 2 την καθε φορα.χωρις να εχω παει γι αυτο το θηραμα.Πιο πολη για να ξεσκασει ο σκυλος πηγα.Πολλα πουλια στο νησί και τα περισσότερα έχουν πιάσει από τη μέση και κάτω. Είδα και άκουσα τρέλλα νούμερα, δυστυχώς τα καρτερία έχουν πάρει φωτιά γι'αλλη μία φορά. Το σούρουπο που ήμουν στα σκυλάκια να τα ταισω έπεφταν οι τουφεκιες και ένιωσα μία θλίψη και οργή να με διακατέχει, από το κτήμα πέρασαν τρία πουλιά ( ένα ζευγάρι και μία μονή). Απ'οτι μου είπαν το (αναθεματισμενο) fb έχει γεμίσει φωτο από τους "μπεκατσαδες" και τα κατορθωματα τους...........
Στα ξαναπα για σας εκει Γιαννη.Παντως ειναι γενικο το κακο.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣδυστυχώς τα καρτερία έχουν πάρει φωτιά γι'αλλη μία φορά.
ειδες χρηστο που εγραψα πιο πανω οτι φετος τα πουλια δεν περνανε ιδιαιτερα απο τα μερη μας ; περνουν απο τον δυτικο διαδρομο και ετσι θα παει
Δηλαδή κάτι σαν το Azax με διπλάσιο αμονιαζόλ: Ψεκάστε ( Βικ), σκουπιστε (τορρο), τελειώσατε (Βικ- τόρρο).KΑΛΗΜΕΡΑ, σημερα δεν ειχα χρονο και πηγα για αρπαχτη με τον τορρο, 7,15 βγηκα απο το αμαξι 8,30 ημουν πισω με 3 πουλακια απο τα τεσσερα που ειδα, προφανος ειχε περασμα στο μερος μου , αλλου που ηταν καποιοι δεν βρηκανε τιποτα
ετσι φιλε γιαννη χαχαχαχ, πεστα στον θεσαλλο αυτα με τα γατακια τουΔηλαδή κάτι σαν το Azax με διπλάσιο αμονιαζόλ: Ψεκάστε ( Βικ), σκουπιστε (τορρο), τελειώσατε (Βικ- τόρρο).
Μπράβο φιλαράκι.