Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερινο κυνηγι κατευθειαν μολις σχολασα απο την δουλεια στις 7.30 το πρωι. παρεακι με το μπεμπη για ενα 4ωρο,βρηκαμε 4 κυριες πηραμε τις 3....
ελα και μια ωραια σελφι
image hosting adult

image hosting no account
.congrats..asking. μπραβο Λαμπρο με της ομορφες εξορμησεις και την απιθανει παρεα σου

γιασας και παλι παιδεςςς,αλη μια βωλτα μεσημεριανη στης χθεσινες κυριες με το ξαδελφακιμου και το σετερακιτου η κυριες ητανε πιστες και παλη στο ραντεβουτουςςς.sarcastic.,,,,3 σηκωσαμε τουφεκιστηκανε ολες αλα κρατησαμε την μια,,,πωλα ποντοφερμαρισματα τυρτιπια απο της κυριες και κολπακια διαφυγης το μερως σφυχτοοο αλα ευχαριστηθηκαμε 3 ωρες κυνηγι.terror. αυριο παληηηηη upload pics upload png how to capture screen windows 7 screen shot picture upload
.congrats.Ωραιος ο Σακης μπραβο

γιασας και παλι παιδεςςς,αλη μια βωλτα μεσημεριανη στης χθεσινες κυριες με το ξαδελφακιμου και το σετερακιτου η κυριες ητανε πιστες και παλη στο ραντεβουτουςςς.sarcastic.,,,,3 σηκωσαμε τουφεκιστηκανε ολες αλα κρατησαμε την μια,,,πωλα ποντοφερμαρισματα τυρτιπια απο της κυριες και κολπακια διαφυγης το μερως σφυχτοοο αλα ευχαριστηθηκαμε 3 ωρες κυνηγι.terror. αυριο παληηηηη upload pics upload png how to capture screen windows 7 screen shot picture upload
Σημερινο κυνηγι κατευθειαν μολις σχολασα απο την δουλεια στις 7.30 το πρωι. παρεακι με το μπεμπη για ενα 4ωρο,βρηκαμε 4 κυριες πηραμε τις 3....
ελα και μια ωραια σελφι
image hosting adult

image hosting no account
Ομορφιές, ομορφιές βλέπω, μπράβο σας αγόρια μου. Λάμπρο στο χω ξαναπεί, ο Μπέμπης είναι η συμπάθεια μου. Φτου φτου.......sarcastic.

Ένα 2ωράκι στο καπάκι μετά τη δουλειά. Άξιζε ομως το κόπο, μόλις λυνω στο πρώτο πυκνο μπαίνει ο Κούμαν πρώτος και του φεύγει ή βασίλισσα από τη μούρη, αυτο ήταν, γισ το επόμενο 20λεπτο έγινε της τρελής, έβγαλε τρελό πάθος και ρυθμό, επήρε όλη τη πυκνή πλαγιά από άκρη σε άκρη. Ξαφνικά άλλαξε την έρευνα του, έπερνε τις άκρες με το κεφάλι ψηλά και μετά έμπαινε μέσα στο πυκνο. Βρηκα άλλη μία που δέχτηκε τη σκυλίτσα αλλά δεν μπόρεσα να τη τουφεκισω μισς και ήμουν στο κατέβασμα και η βασίλισσα ήταν μπροστά σπο ένα βράχο. Βρηκα αλλες δύο ζεστές θέσεις σπο πουλιά που είχαν φύγει,το καλό είναι που ο Κούμαν μύριζε εκεί που ήταν οι βασίλισσες, είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω.
*Εδώ το μέρος που ήταν ή φερμαριστη μπεκάτσα, σηκωθηκε στη βάση του βράχου, εγώ ήμουν λίγο πιο πάνω.
images hosting

ελα και μια ωραια σελφι
image hosting adult

image hosting no account
φιλαρακι λαμπρο ηπαμε βαζε φωτο με τα σκυλακιασου και οχι με την μουτσουνασουυυυυ,,,δεν συγκρινεται η φατσασου με τα σετερ.yelling..hair..sarcastic.

Μπράβο ρε μάγκες βαρτε καμιά γιατί εγώ άμα δεν τελειώσουν οι κωλο δουλειες που έχω δεν με βλέπω..και εδώ γύρω εχει πολύ ξερα και δεν σταματάνε τα πουλιά..βγητε αυτές οι μέρες είναι τύμπανο για περάσματα..καλή τύχη σε όλους..α μπι μπακ που λέμε και στο χωριό ευχομαι σύντομα με μπεκατσουλες από τον κουτάβι..θα λιωσω παπούτσια φέτος μόλις λασκαρο αλλά τον μικρο θα τον κάνω τύμπανο γιατί βλέπω ότι το έχει..χρυσάνθεμο περίμενε τον άλλο μήνα θα δεις φωτο με το κουρτχααρ αφιερωμένες σε εσένα που τ γουσταρης

Να ειστε καλα παιδια,ευχαριστω.ητανε η τελευταια φωτο που εβαλα για φετος.... καλα να περνατε και καλα κυνηγια....
Λοιπόν εσενα σου έχω κάνει από πέρυσι 45 ξεματιασματα χ 5 ευρω γιατί έχεις και μεταφορικά μας κάνουν 225 μάζευε από τώρα φίλε..το χθεσιμο χαρισμα..και είδες πάλι βαρεσες.αρα κάνω καλή δουλειά αποδεδειγμένα πλέον..τράβα και στο κοτέτσι καμιά μέρα θα εχει βάλει και εκεί..το νιώθω με φωνάζουν τα πινοκιο..ηλιαααααα ήρθαμε μαλακοπιτουραααα τελειωνε με τις δουλειές και εεεεελαααααααα βγάλε το σκυλακιιιιιιι...γαματα άμα δεν σηκωσω μπεκατσα σε καμία βδομάδα θα κωψω τριχια και έφυγα
.bike.bike

πρωινο 2ωρακι σε μερος πιο χαμηλα απο οτι συνηθως αρχικα δεν βρηκα τιποτα , οπως περπατω ακουω ψιλα πανω ενα κουδουνακι απο φιλο μου σκυλι που παμε καμια φορα μαζι, δεν παιρνουν 5 λεπτα ισα ισα ακουω το μπιπερ του σε φερμα για ωρα , ενα ντουμπλε σε λιγο και τελος, δεν κανω 3 λεπτα περπατημα φερμα η σκυλα και μαζευω απο το στομα της μια μεγαλη κυρια, αλλο τιποτα δεν βρηκα μονο αλλους 2 κυνηγους συναντησα στο δρομολογιο που ειχα κανει πριν εγω, μιλησα αργοτερα με τον φιλο μου και αυτος βρηκε την χρυσα το πρωι κλασσικα δεν εκατσε στην φερμα και αυτην που τουφεκισε σε πολυ ευκολο μερος και δεν την πηρε, σαβαττο παλι ,αυριο ρεπο

Βίκτωρα γιατί ρε φίλε; Έγινε κάτι;
οχι χρηστακο φιλε, αλλα εγω πλεον τις εχω σταματησει τις φωτο στο φπ εδω και δυο χρονια, αλλα και φετος δεν βαζω ουτε και δω μεσα στο φορουμ και σε κανενα φορουμ , εκτος απο 1-2 που εβαλα φετος και δεν βλεπω να ξανα βαζω , προτειμω να σας αφηγουμε τηνμερα μερα, να βαζω και λιγο την φαντασια σας να δουλευει, χωρις να θελω να παρεξηγηθω ειναι η προσωπικη μου αποψη και λαικ κανω σε φωτο φιλων μου εδω μεσα και δεν παρεξηγιεμαι με τις φωτο σας, ευχαριστω για την κατανοηση

οχι χρηστακο φιλε, αλλα εγω πλεον τις εχω σταματησει τις φωτο στο φπ εδω και δυο χρονια, αλλα και φετος δεν βαζω ουτε και δω μεσα στο φορουμ και σε κανενα φορουμ , εκτος απο 1-2 που εβαλα φετος και δεν βλεπω να ξανα βαζω , προτειμω να σας αφηγουμε τηνμερα μερα, να βαζω και λιγο την φαντασια σας να δουλευει, χωρις να θελω να παρεξηγηθω ειναι η προσωπικη μου αποψη και λαικ κανω σε φωτο φιλων μου εδω μεσα και δεν παρεξηγιεμαι με τις φωτο σας, ευχαριστω για την κατανοηση
Οκ φίλε.
Πάντως εκτός από τις όμορφες αφηγήσεις, το θέμα ομορφαίνει ρε φίλε και από τις φωτό... :)

Σημερα ειπα να παω σε ενα κοτετσι που κραταει παντα τα πουλια που ερχοντε..απο νωρις φανηκε καλη μερα..σε ενα πυκνο φερμα η σεττερινα και μετα απο λιγο σηκωνεται η κυρια αλλα ποιος ο λογος να μου δωσει βολη..κανενας..εφυγε παλι μεσα στα πυκνα και την ξανασηκωσε πολυ πιο πανω το σκυλι..συνεχιζοντας την βολτα μου σηκωσαμε αλλα 2 πουλια που ουτε αυτα μας εκαναν την χαρη..ολο ποντα φερμα και δρομο στα πυκνα..δεν ξερω πως θα παει το πραμα με τοσο αγριεμενα πουλια..εχουμε τρελαθει και εγω και το σκυλι

Ποιος σας μάλωσε ρε φιλαράκι;;;:)
Βάλτε φωτογραφίες να γουστάρουμε και μην ανησυχείτε για τίποτα :)!!!!!!!!!

αλο ενα ωμορφο πρωινο με 6 σηκωματα και μια μαζιμου,,τα πουλια νευρικα παρα πωλη,,στο φουλλλ πωδαρωμα και χωμενες μεσα στα σφυχταααα,,τουφεκισα της 3 αλα χωμενες μεσα σε αγριοαγκαθιες και πωλη δυσκολα να πιασης μερως,,παντως περασα ωμορφα με την ποιντεριναμου που της πεταλωνεεεεε τις κυριες,,,απο της φωτο θα καταλαβαιτε περιπου τον κυνηγοτοπο,,,αυριο παλιιιιι imageupload uploading pictures upload an image gif uploader upload gif from url upload a picture οχι που λενε καποιει οτι τα ποιντερ δεν μπαινουν στο πικνο και χαζα,,,μαλιστα η κυρια ητανε σκαλωμενη πανω σε αγριοαγκαθια και σκαρφαλωσε η ποιντερινα 1,5 μετρο και την κατεβασεεεεε τι αλο θες μετα οταν βλεπης τετεια απο το σκυλακισουυυυ.RESPECT..terror.

Μπράβο ρε μάγκες βαρτε καμιά γιατί εγώ άμα δεν τελειώσουν οι κωλο δουλειες που έχω δεν με βλέπω..και εδώ γύρω εχει πολύ ξερα και δεν σταματάνε τα πουλιά..βγητε αυτές οι μέρες είναι τύμπανο για περάσματα..καλή τύχη σε όλους..α μπι μπακ που λέμε και στο χωριό ευχομαι σύντομα με μπεκατσουλες από τον κουτάβι..θα λιωσω παπούτσια φέτος μόλις λασκαρο αλλά τον μικρο θα τον κάνω τύμπανο γιατί βλέπω ότι το έχει..χρυσάνθεμο περίμενε τον άλλο μήνα θα δεις φωτο με το κουρτχααρ αφιερωμένες σε εσένα που τ γουσταρης
Λιακο μου και τα σεττερ τα γουστάρω ρε αδερφέ.:)
Δεν ειπα ότι δεν τα γουσταρω η τα μισω η δεν τα θέλω
Απλα ότι μου αρεσουν πιο πολυ τα ποιντερ.o_O
Αφου με ξερεις ρε φιλαράκι ποσα χρονια τωρα.
Παντα δεν είμουν κουετσχααρας και ποιντερας?
Σαν τις γυναίκες ειναι.
Εχει αρσενικο που δεν τ αρεσει η γυναικα?
Αλλοι το θελουν ξανθο αλλοι μελαχρινο αλλοι κοκκινιμαλλα....αλλα αν τους κατσει δεν πα να ειναι ολα τα χρωματα μαζι θα τα βολεψουν τα δυο τους.

Γενικά αναφερομαι τωρα.
Ενα πειραγμα εκανα στον Λαμπρο να τον πειραξω και μου βγηκε το ονομα οτι δεν παω τα σεττερ. :-(

Εμενα που η αγαπη που χω στα ζωντανα αυτα ακομη και τα μη κυνηγετικα δεν περιγράφετεo_O

Δεν προκειτε να κανω αστεια ξανα.

Ο γραπτος λογος παρεξηγειτε πολυ ευκολα και ειναι κριμα να θες να κανεις ενα αστείο ενα καλαμπουρι μια παρεα και να δημιουργειται λαθος εντύπωση.

Ρε μαγκες παρτε μια ανασα. Μην παρεξηγηστε τοσο ευκολα. Σαν μικρα παιδια κανετε και λετε δεν ξαναλεω αυτο δεν ξανακανω εκεινο. Οποιος εχει καποιο παραπονο ας μου στειλει ενα πμ αν δεν θελει να πει κατι δημοσια και θα την βρουμε την λυση. Την υγεια μας να εχουμε και ολα τα αλλα τα διορθωνουμε :)

Κανενα παραπονο Βασίλη με ΚΑΝΕΝΑΝ.:)
Ουτε παρεξηγηση.:)
Αμα εχω παραπονο μιλάω απευθείας με τον ανθρωπο εγω ετσι είμαι.
Απλα πραγματι λεω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε ευκολα και αθελα και παρα να δινω λαθος εντυπώσεις σε ανθρωπους που εκτιμώ προτιμω να μην κανβ καλαμπουρια.
Απλα πραματα :)

Κανενα παραπονο Βασίλη με ΚΑΝΕΝΑΝ.:)
Ουτε παρεξηγηση.:)
Αμα εχω παραπονο μιλάω απευθείας με τον ανθρωπο εγω ετσι είμαι.
Απλα πραγματι λεω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε ευκολα και αθελα και παρα να δινω λαθος εντυπώσεις σε ανθρωπους που εκτιμώ προτιμω να μην κανβ καλαμπουρια.
Απλα πραματα :)
Δεν ειναι θεμιτο αυτο. Αν δεν μπορεις να κανεις καλαμπουρια τοτε κατι δεν γινεται σωστα.

Status
Not open for further replies.
Back