Σημερινο κυνηγι κατευθειαν μολις σχολασα απο την δουλεια στις 7.30 το πρωι. παρεακι με το μπεμπη για ενα 4ωρο,βρηκαμε 4 κυριες πηραμε τις 3....
ελα και μια ωραια σελφι
image hosting adult
image hosting no account

Σημερινο κυνηγι κατευθειαν μολις σχολασα απο την δουλεια στις 7.30 το πρωι. παρεακι με το μπεμπη για ενα 4ωρο,βρηκαμε 4 κυριες πηραμε τις 3....
ελα και μια ωραια σελφι
image hosting adult
image hosting no account
γιασας και παλι παιδεςςς,αλη μια βωλτα μεσημεριανη στης χθεσινες κυριες με το ξαδελφακιμου και το σετερακιτου η κυριες ητανε πιστες και παλη στο ραντεβουτουςςς,,,,3 σηκωσαμε τουφεκιστηκανε ολες αλα κρατησαμε την μια,,,πωλα ποντοφερμαρισματα τυρτιπια απο της κυριες και κολπακια διαφυγης το μερως σφυχτοοο αλα ευχαριστηθηκαμε 3 ωρες κυνηγι
αυριο παληηηηη
upload pics
upload png
how to capture screen
windows 7 screen shot
picture upload
γιασας και παλι παιδεςςς,αλη μια βωλτα μεσημεριανη στης χθεσινες κυριες με το ξαδελφακιμου και το σετερακιτου η κυριες ητανε πιστες και παλη στο ραντεβουτουςςς,,,,3 σηκωσαμε τουφεκιστηκανε ολες αλα κρατησαμε την μια,,,πωλα ποντοφερμαρισματα τυρτιπια απο της κυριες και κολπακια διαφυγης το μερως σφυχτοοο αλα ευχαριστηθηκαμε 3 ωρες κυνηγι
αυριο παληηηηη
upload pics
upload png
how to capture screen
windows 7 screen shot
picture upload
Ομορφιές, ομορφιές βλέπω, μπράβο σας αγόρια μου. Λάμπρο στο χω ξαναπεί, ο Μπέμπης είναι η συμπάθεια μου. Φτου φτου......Σημερινο κυνηγι κατευθειαν μολις σχολασα απο την δουλεια στις 7.30 το πρωι. παρεακι με το μπεμπη για ενα 4ωρο,βρηκαμε 4 κυριες πηραμε τις 3....
ελα και μια ωραια σελφι
image hosting adult
image hosting no account
φιλαρακι λαμπρο ηπαμε βαζε φωτο με τα σκυλακιασου και οχι με την μουτσουνασουυυυυ,,,δεν συγκρινεται η φατσασου με τα σετερΣημερινο κυνηγι κατευθειαν μολις σχολασα απο την δουλεια στις 7.30 το πρωι. παρεακι με το μπεμπη για ενα 4ωρο,βρηκαμε 4 κυριες πηραμε τις 3....
ελα και μια ωραια σελφι
image hosting adult
image hosting no account
Λοιπόν εσενα σου έχω κάνει από πέρυσι 45 ξεματιασματα χ 5 ευρω γιατί έχεις και μεταφορικά μας κάνουν 225 μάζευε από τώρα φίλε..το χθεσιμο χαρισμα..και είδες πάλι βαρεσες.αρα κάνω καλή δουλειά αποδεδειγμένα πλέον..τράβα και στο κοτέτσι καμιά μέρα θα εχει βάλει και εκεί..το νιώθω με φωνάζουν τα πινοκιο..ηλιαααααα ήρθαμε μαλακοπιτουραααα τελειωνε με τις δουλειές και εεεεελαααααααα βγάλε το σκυλακιιιιιιι...γαματα άμα δεν σηκωσω μπεκατσα σε καμία βδομάδα θα κωψω τριχια και έφυγαΝα ειστε καλα παιδια,ευχαριστω.ητανε η τελευταια φωτο που εβαλα για φετος.... καλα να περνατε και καλα κυνηγια....
ANTE καιρος ηταν να το καταλαβεις πως δεν βαζουμε φωτο πλεον αδερφεΝα ειστε καλα παιδια,ευχαριστω.ητανε η τελευταια φωτο που εβαλα για φετος.... καλα να περνατε και καλα κυνηγια....
ANTE καιρος ηταν να το καταλαβεις πως δεν βαζουμε φωτο πλεον αδερφε![]()
οχι χρηστακο φιλε, αλλα εγω πλεον τις εχω σταματησει τις φωτο στο φπ εδω και δυο χρονια, αλλα και φετος δεν βαζω ουτε και δω μεσα στο φορουμ και σε κανενα φορουμ , εκτος απο 1-2 που εβαλα φετος και δεν βλεπω να ξανα βαζω , προτειμω να σας αφηγουμε τηνμερα μερα, να βαζω και λιγο την φαντασια σας να δουλευει, χωρις να θελω να παρεξηγηθω ειναι η προσωπικη μου αποψη και λαικ κανω σε φωτο φιλων μου εδω μεσα και δεν παρεξηγιεμαι με τις φωτο σας, ευχαριστω για την κατανοησηΒίκτωρα γιατί ρε φίλε; Έγινε κάτι;
Οκ φίλε.οχι χρηστακο φιλε, αλλα εγω πλεον τις εχω σταματησει τις φωτο στο φπ εδω και δυο χρονια, αλλα και φετος δεν βαζω ουτε και δω μεσα στο φορουμ και σε κανενα φορουμ , εκτος απο 1-2 που εβαλα φετος και δεν βλεπω να ξανα βαζω , προτειμω να σας αφηγουμε τηνμερα μερα, να βαζω και λιγο την φαντασια σας να δουλευει, χωρις να θελω να παρεξηγηθω ειναι η προσωπικη μου αποψη και λαικ κανω σε φωτο φιλων μου εδω μεσα και δεν παρεξηγιεμαι με τις φωτο σας, ευχαριστω για την κατανοηση
Ποιος σας μάλωσε ρε φιλαράκι;;;οχι χρηστακο φιλε, αλλα εγω πλεον τις εχω σταματησει τις φωτο στο φπ εδω και δυο χρονια, αλλα και φετος δεν βαζω ουτε και δω μεσα στο φορουμ και σε κανενα φορουμ , εκτος απο 1-2 που εβαλα φετος και δεν βλεπω να ξανα βαζω , προτειμω να σας αφηγουμε τηνμερα μερα, να βαζω και λιγο την φαντασια σας να δουλευει, χωρις να θελω να παρεξηγηθω ειναι η προσωπικη μου αποψη και λαικ κανω σε φωτο φιλων μου εδω μεσα και δεν παρεξηγιεμαι με τις φωτο σας, ευχαριστω για την κατανοηση
Λιακο μου και τα σεττερ τα γουστάρω ρε αδερφέ.Μπράβο ρε μάγκες βαρτε καμιά γιατί εγώ άμα δεν τελειώσουν οι κωλο δουλειες που έχω δεν με βλέπω..και εδώ γύρω εχει πολύ ξερα και δεν σταματάνε τα πουλιά..βγητε αυτές οι μέρες είναι τύμπανο για περάσματα..καλή τύχη σε όλους..α μπι μπακ που λέμε και στο χωριό ευχομαι σύντομα με μπεκατσουλες από τον κουτάβι..θα λιωσω παπούτσια φέτος μόλις λασκαρο αλλά τον μικρο θα τον κάνω τύμπανο γιατί βλέπω ότι το έχει..χρυσάνθεμο περίμενε τον άλλο μήνα θα δεις φωτο με το κουρτχααρ αφιερωμένες σε εσένα που τ γουσταρης
Δεν ειναι θεμιτο αυτο. Αν δεν μπορεις να κανεις καλαμπουρια τοτε κατι δεν γινεται σωστα.Κανενα παραπονο Βασίλη με ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ουτε παρεξηγηση.
Αμα εχω παραπονο μιλάω απευθείας με τον ανθρωπο εγω ετσι είμαι.
Απλα πραγματι λεω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε ευκολα και αθελα και παρα να δινω λαθος εντυπώσεις σε ανθρωπους που εκτιμώ προτιμω να μην κανβ καλαμπουρια.
Απλα πραματα![]()