Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σταυρο δεν ειναι μπασιμο. ειναι πολυωρο περπατημα. απο το πρωι που εφυγα γυρησα στο σπιτι στις 4 το απογευμα. με 2 και 3 ωρες δεν κανεις πουλια φιλε μου.... και ξεχασα και το σημαντικο να εχεις και καλα σκυλια...
Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου Λαμπρο..ειδικα τωρα που τα πουλια δεν ειναι ακομα πολλα θελει πολυ τοπο ψαξιμο και τα σκυλια να ναι μαστορες στο ειδος σε αυτα τα πουλια που ειναι πολυ ανησυχα..οποιος περνει πουλια τωρα σημαινει οτι το χουν τα σκυλια του

Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου Λαμπρο..ειδικα τωρα που τα πουλια δεν ειναι ακομα πολλα θελει πολυ τοπο ψαξιμο και τα σκυλια να ναι μαστορες στο ειδος σε αυτα τα πουλια που ειναι πολυ ανησυχα..οποιος περνει πουλια τωρα σημαινει οτι το χουν τα σκυλια του
Έχεις δίκιο Μίλτο αλλα το θέμα είναι και ο βιότοπος γιατί εδώ σε μας τα περισσότερα πουλιά ειναι στα πυκνά. Εγώ προσωπικά τα περισσότερα πουλιά που θα βρω είναι στα πυκνά με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι δύσκολη η προσέγγιση αλλά και η τουφεκιά σε τέτοια μέρη και τα πουλιά που είναι τώρα είναι χωμενα σε δύσκολα σημεία.

Το ξερω Γιαννη και σε μας ετσι ειναι..σπανια θα δεις ολοκληρο το πουλι για να ριξεις..ολες οι τουφεκιες γινοντε στα πυκνα..οπως και σημερα σηκωσα μια μπεκατσα 4 φορες και ουτε μια δεν μου εδωσε στο ελαχιστο στοχο..πολυ ανησυχα πουλια..αλλα που θα παει θα πεσουν πανω στο τουφεκι δεν μπορει

Ετσι ειναι μιλτο. αν υπηρχε μπασιμο θα εκανα πανω απο 15 σηκωματα αυτες τις ωρες.... εγω παιδια ξερω κατι,βασικα μου το μαθανε. τα σκυλια κανουνε το κυνηγο και ο κυνηγος το σκυλια.... αν αυτα τα δυο δεν παντρευονται τελος... οσο για το τοπο. υπαρχουνε δυσκολα τοπια παντου. εγω μεχρι σε δεντρο ανεβαινω να την τουφεκισω. χαχαχα
Είπαμε από σένα και τα ραντάρ σου θα γλυτώσουν μόνο αν αλλάξουν
....... Ήπειρο ( και να μεσολαβεί θάλασσα) .sarcastic.

Ειναι ευκολο να βαρεσεις μπεκατσα αυτο εννοεις....????
Καλημέρα.
Οχι ρε τρελαρα δεν εννοω οτι ειβαι ευκολη η μπεκατσα.
Μιλας με καποιο που ελευθερος εκανε δυο ωρες οδικος να παει κ δυο να ερθει για αυτο το πουλι μονος του σε μέρη που δεν σε βρισκουν ουτε με ελικόπτερο.
Ξεκινουσα πρωι και ερχόμουν αυτοκινητο μεσημέρι για να ξεκουραστω και να συνεχισω απογευμα.
Στα 7-8 σήκωμα τα επερνα μονο 2-3 τα αλλα μονο τα ακουγα.
Η μπεκατσα του δασους οποιος πει οτι ειναι ευκολη απλα δεκ την κυνηγησε.
Τωρα τα πουλιά που πιανουν στο καθαρο οταν χειμωνιασει καλα και φευγουν μονα τους αλλου παπα ευαγγελιο και πιστεύω τα καρπωνονται παιδια που τις κυνηγουν περιαρασιακα.
Όποιος δεν εχει γινει σαν γραφιατο απο τα κλαδια και δεν εχει βγαλει ματια να μπει κονρα στον σκυλο καταιδρωμενος και οταν πια φτάσει εκεί ειναι τοσο κουρασμένος που ακουγεται σαν σκυκι μετα απο διωξει και οταν βγει το πουλι τοκ καινε τα ματια απ τον ιδρωτα και το χασει δεν ξερει την δυσκολία του πουλιού αυτου αλλα ταυτοχρονα και την μαγια του.

Εγω απλα σε πειραζα σχετικα με τα σεττερ - ποιντερ.
Οτι τα ποιντερ εχουν τοσο ψαρωτικη φερμα που το πουλι παθαινει καρδιακό και πεθαινει επιτοπου .sarcastic.

χρυσανθε Ετσι ειναι....
Το θεμα σεττερ ποιντερ ειναι τι εκφραζει στο καθενα μας....
Ναι ρε φιλαρακι φυσικα αφου το πα γουστα ειναι.
Υπεροχα σκυλιά ολα πραγματικα απλα ειπα να σε πειραξω λιγο τιποτε αλλο.
Αμα δεν κανουμε και λιγο καλαμπουρι ρε λαμπρο η πιεση απ το αγχος.βγαινει στα υψη ρε φιλαράκι. :)

Ετσι ειναι μιλτο. αν υπηρχε μπασιμο θα εκανα πανω απο 15 σηκωματα αυτες τις ωρες.... εγω παιδια ξερω κατι,βασικα μου το μαθανε. τα σκυλια κανουνε το κυνηγο και ο κυνηγος τα σκυλια.... αν αυτα τα δυο δεν παντρευονται τελος... οσο για το τοπο. υπαρχουνε δυσκολα τοπια παντου. εγω μεχρι σε δεντρο ανεβαινω να την τουφεκισω. χαχαχα
Συμφωνω με το λαμπρο και νομιζω οτι σωστα εχει βαλει πρωτο ο σκυλός κανει τον κυνηγο.ο καλος σκυλος ειναι το αλφα ακι το ωμεγα.ολα τα υπολοιπα απο την εμπειρια αποκτουνται.βαρα φιλε βαρα και στειλε και καμια προς τα κατω γιατι δεν εχουμε αρκετες ακομα

ρε παιδια μη τρελλενεσται με τα ποιντερ και με τα σεττερ , τον χαβαλε αυτον τον κανω αποκλειστικα εγω με τον αδερφο μου τον λαμπρο γιατι δεν υπαρχει παρεξηγησει μεταξυ μας για τιποτα , ξερει ο λαμπρος πως τα λεω και εκεινος ξερει τι εννοω παντα, χαβαλες να γινεται

Σημερινο κυνηγι με την σιμπα καναμε καλο παιχνιδι και κερδησαμε τον αγωνα....
img hosting
image hosting no sign up
ΥΓ... εγω με τα σεττερ βαραω μπεκατσες....
πφφφφφφφφ παλιομπεκατσες που τρωνε σκουλικια, ουτε να τις δω δεν θελω τις συχαινομαι.yell at..yell at..yell at.

Σημερινο κυνηγι με την σιμπα καναμε καλο παιχνιδι και κερδησαμε τον αγωνα....
img hosting
image hosting no sign up
ΥΓ... εγω με τα σεττερ βαραω μπεκατσες....
Μπράβο ρε Λαμπρούκο !!Αντι να σβήνεις φωτιές,εσύ τις ανάβεις φίλε.

Την Κυριακή που περνούσα απο Καρδίτσα ,τον πήρα τηλέφωνο μήπως και ήταν στην δουλειά ,αλλά αυτός αγκομαχούσε σε κατι πυκνά και ρεματιές να βρει ενα πουλί .Παλιοζωή .....sarcastic.

Γεια σου μητσαρα. το κοπαδακι με τις φασες αυτο που ειδες μετα απο κανενα μισαωρο με περασε απο πανω απο το κεφαλι...χαχαχα
Αμα δεν αγκομαχισης στο βουνο φιλε δεν κανεις πουλια. στεναχωρηθηκα που δεν βρεθηκαμε να πιουμε ενα καφε....
Συμφωνώ απόλυτα.Όσο για τον καφέ θα έχουμε ευκαιρίες.

γιασας παιδεςςς πρωινη εξωδος για καμια κυρια και σημερα απωδηχτηκε παρα πωλη ωραια,,πωλες φερμες σηκωματα και βεβαια καρδιοχτιπιααααα,,αλαξα δυο μερη στο πρωτο πιαστηκε με μια κυρια αλα το μερως δεν μπωρουσα να το πιασω ευκωλα,την σηκωσαμε δυο φωρες και μωνο την ακουσααα,,,,τελικα την εδωσα ραντεβου για αλη μερα,,,,,στο δευτερο μερως στριμωξαμε μια κυρια σε σχετικα καθαρο μερως και δεν ελεγε να σηκωθηηη τελικα μπηκε γυλεκο,,απο εκη και περα στα 40 50 60 μετρα σηκωσαμε αλες 4 κυριες ακαταδεχτες στην φερμα και με πωλη πωδαρωμααα το μερως δυσκολο και τρελανανε την ποιντερινα,,,,τελικα της αφησα στην ησυχιατους κιαυτες για αυριο,,,παντως πεσαμε σε πουλια και αυτο ειναι ευχαριστο το οτι αρχησανε να μπαινουνεεεε.terror..RESPECT. upload a picture free screen capture software free photo upload.yelling.

ρε παιδια μη τρελλενεσται με τα ποιντερ και με τα σεττερ , τον χαβαλε αυτον τον κανω αποκλειστικα εγω με τον αδερφο μου τον λαμπρο γιατι δεν υπαρχει παρεξηγησει μεταξυ μας για τιποτα , ξερει ο λαμπρος πως τα λεω και εκεινος ξερει τι εννοω παντα, χαβαλες να γινεται
Βικτωρα Εγω τον Λαμπρο δεν τον ξερω σαν αδερφό αλλα η εντυπωση μου ειναι αριστο παιδι του χωριου σαν εμενα που λατρεύει να κυνηγα και μετα ολα τα αλλα, απλος , ντομπρος και γιαυτο εχω το θαρρος να τον πειράζω . :)
Το ξέρει .shake hands.
Και γελα με τα πειραγματα μου γιατι ξέρει οτι είμαι καλη καρδια και δεν εχω κακια στ λογια μου:)

γιασας παιδεςςς πρωινη εξωδος για καμια κυρια και σημερα απωδηχτηκε παρα πωλη ωραια,,πωλες φερμες σηκωματα και βεβαια καρδιοχτιπιααααα,,αλαξα δυο μερη στο πρωτο πιαστηκε με μια κυρια αλα το μερως δεν μπωρουσα να το πιασω ευκωλα,την σηκωσαμε δυο φωρες και μωνο την ακουσααα,,,,τελικα την εδωσα ραντεβου για αλη μερα,,,,,στο δευτερο μερως στριμωξαμε μια κυρια σε σχετικα καθαρο μερως και δεν ελεγε να σηκωθηηη τελικα μπηκε γυλεκο,,απο εκη και περα στα 40 50 60 μετρα σηκωσαμε αλες 4 κυριες ακαταδεχτες στην φερμα και με πωλη πωδαρωμααα το μερως δυσκολο και τρελανανε την ποιντερινα,,,,τελικα της αφησα στην ησυχιατους κιαυτες για αυριο,,,παντως πεσαμε σε πουλια και αυτο ειναι ευχαριστο το οτι αρχησανε να μπαινουνεεεε.terror..RESPECT. upload a picture free screen capture software free photo upload.yelling.
Μπραβο Σακη και σε σενα και στο σκυλακι σου παντα τετοια .congrats..well done.

Μπράβο Σάκαρε με τη μοντέλα σου. Καλή αρχή με τις βασίλισσες, διαβάζω και εκεί τα πιο πολλά πουλιά τρελλαμενα, τι γίνεται βρε παιδιά; Παλιά θυμάμαι τα νεόφερτα πουλιά ως επί το πλείστον δεχόταν τα σκυλακια, τώρα πλέον παλιές ή καινούργιες σε ένα τόπο έχουν αυτή τη άστατη συμπεριφορά, όλο και λιγότερες πλέον δέχονται τα σκυλιά μιας και φεύγουν από πολλή πριν τα σκυλιά πλησιάσουν. Έχει περάσει στο DNA τους αυτή ή συμπεριφορά.

Ετσι ειναι μιλτο. αν υπηρχε μπασιμο θα εκανα πανω απο 15 σηκωματα αυτες τις ωρες.... εγω παιδια ξερω κατι,βασικα μου το μαθανε. τα σκυλια κανουνε το κυνηγο και ο κυνηγος τα σκυλια.... αν αυτα τα δυο δεν παντρευονται τελος... οσο για το τοπο. υπαρχουνε δυσκολα τοπια παντου. εγω μεχρι σε δεντρο ανεβαινω να την τουφεκισω. χαχαχα

σιμπα-θας το αφεντικο σου πολυ καλό παιδί είναι απλά τρελαρας με την μακρομυτα
Κατι ξερει μια ψυχη τι λεει .sarcastic..my man.

Μπράβο ρε Σάκη!!! Μας έβαλες στην μπρίζα τώρα αφού μιλάς για πέρασμα !το δίλλημα είναι έξοδος αύριο η μεθαύριο?

γιασας και παλι παιδεςςς,αλη μια βωλτα μεσημεριανη στης χθεσινες κυριες με το ξαδελφακιμου και το σετερακιτου η κυριες ητανε πιστες και παλη στο ραντεβουτουςςς.sarcastic.,,,,3 σηκωσαμε τουφεκιστηκανε ολες αλα κρατησαμε την μια,,,πωλα ποντοφερμαρισματα τυρτιπια απο της κυριες και κολπακια διαφυγης το μερως σφυχτοοο αλα ευχαριστηθηκαμε 3 ωρες κυνηγι.terror. αυριο παληηηηη upload pics upload png how to capture screen windows 7 screen shot picture upload

Status
Not open for further replies.
Back