Είδατε τι κάνει το Noxima? Το αποτελεσματικότερο αποσμητικό.και να περνανε τα σκυλια απο πανω της και να μην παιρνουν χαμπαρι εμεις να καθομαστε και να βλεπουμε τα σκυλια να μη μπορουν να την βρουν, τι να πεις ,
ΒΊκτορα χρόνια πολλά με υγεία για την ονομαστική σου εορτή χθές ημουν εν κινήση για το χωριό μου γιαυτο και η καθηστέρηση των ευχώνΚΑΛΗΜΕΡΑ, αλλο ενα πρωινο με μικρη διαρκεια , 1,30 ωρα μονο γιατι βαρεθηκα, μολις εφτασα να σου ερχεται ακομη ενας γνωστος απο πισω π βαζει οπισθεν να φυγει και τον φωναζω ελα δω ρε να παμε παρεα δεν εχω τετοια κολληματα , ανοιγει απο πισω βγαζει και αυτος ενα μαλλιαρο.wash.σφουγγαροπανο(ακου μανιακε), περπαταμε κανα 5 λεπτο στα σημεια που βρισκω συνεχως την χρυσα αλλα δεν ηταν εκει, μετα απο κανα 5λεπτο ακουω φερμα χτυπαει το μππιπερ της σκυλα ςμου , ψιλο παιρνω θεση αλλα μετα το 5-6 μπιπ παντα την κανει η κυρια , ετσι και σημερα ηθελα 3-5 μετρα για να την παρω , της εριξα 2 τουφεκιες η δευτερη πηγε ολη στον πευκο, αφου συνεχισαμε ο αφιλος εχασε το μαλλιαρο του , εγω συνεχισα εψαξα στα γνωστα σημεια αλλα δεν βρηκα τιποτα αλλο εκτος της χρυσας, αυριο θα παω απο την αλλη πλευρα μιας και εχω να παω 2 βδομαδες απο κει, καλη συνεχεια σε ολους σας, απο βδομαδα με το φεγγαρι και την πτωση και το βορεια πιστευω να μουνε μαζικα τα πουλια, αλλιως την χασαμε τη χρονια
Σταύρο βλέπω εχεις καλές ανταμώσειςΚαλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους με ασφάλεια,πρωινή έξοδος σήμερα νοτιάς και άρα δεν περίμενα κάποιο πέρασμα που όντως δεν είχε έτσι έψαξα σε μέρος που βρίσκονται πιάσμενα πουλιά, δεν άργησε να γίνει η πρώτη φέρμα αλλά αρκετά μακριά όμως η βασίλισσα έμεινε για πολύ ώρα στη θέση της καλά προστατεύμενη. Πήρα θέση πάλι απέναντι από το σκύλο και προχωροντας προς το μέρος της την υποχρεωσα να φύγει ψηλά πάνω από το σκυλο ,το όπλο μπλέχτηκε στα κλαδιά αλλά και με λίγη τύχη την επιασα άλλη μια φέρμα πάλι μακριά που δεν πρόλαβα να φτάσω εγκαιρως και άλλη μια που έφυγε μακριά από το σκύλο.Δυστυχώς γρήγορα έπιασε πυκνή Ομίχλη.
Σταύρο βλέπω εχεις καλές ανταμώσειςΚαλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους με ασφάλεια,πρωινή έξοδος σήμερα νοτιάς και άρα δεν περίμενα κάποιο πέρασμα που όντως δεν είχε έτσι έψαξα σε μέρος που βρίσκονται πιάσμενα πουλιά, δεν άργησε να γίνει η πρώτη φέρμα αλλά αρκετά μακριά όμως η βασίλισσα έμεινε για πολύ ώρα στη θέση της καλά προστατεύμενη. Πήρα θέση πάλι απέναντι από το σκύλο και προχωροντας προς το μέρος της την υποχρεωσα να φύγει ψηλά πάνω από το σκυλο ,το όπλο μπλέχτηκε στα κλαδιά αλλά και με λίγη τύχη την επιασα άλλη μια φέρμα πάλι μακριά που δεν πρόλαβα να φτάσω εγκαιρως και άλλη μια που έφυγε μακριά από το σκύλο.Δυστυχώς γρήγορα έπιασε πυκνή Ομίχλη.
Στέφανε το μέρος είναι πολύ δυνατό και ακόμα δεν έχουν έρθει μαζικά τα πουλια η Τζιλντα βεβαια κάνει σπουδαία δουλειά ,η εμπειρία μετράειΣταύρο βλέπω εχεις καλές ανταμώσεις
Στέφανε το μέρος είναι πολύ δυνατό και ακόμα δεν έχουν έρθει μαζικά τα πουλια η Τζιλντα βεβαια κάνει σπουδαία δουλειά ,η εμπειρία μετράει
Σπεσιαλιστα μπραβο σάς όλο καμάρι ο Μπεμπης, κάτι τέτοια εννοείς με τα μαλλιαρα.Καλησπερα στην παρεα. σημερα βγηκα με τον μπεμπη για κυνηγι. βρηακαμε 3 πουλακια τα οποια τα πηραμε. ωραια περασαμε με συνεργασιες,φερμες απορτ,μπλοκαρισματα αλλα και με πολυ καλη ερευνα του τοπου...
upload gambar...
ΥΓ....νησιωτη μην μιλας για νουμερα αφου ξερεις οτι δεν σε περνει....
Παρε κανα μαλιαρο να εχεις και να βλεπεις καμια φερμα αδερφε. και δωσε σουτ στα φαλακρα σκυλια που εχεις γιατι δεν περνουνε χαμπαρι απο μυρωδιες.... χαχαχα.... μακια
Μάνο προσωπική άποψη. Ενα πλεονέκτημα του απογευματινου ειναι οτι το πουλί αν δεν εχει ενοχληθεί θα εχει περπατήσει περισσότερο αφήνοντας και πιο πολλά "ίχνη" για το σκυλί. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα πιστευω ειναι πως αν εχουν περάσει άλλοι και την εχουν σηκώσει ή τουφεκισει τοτε θα ειναι ποιό επιφυλακτική και ειδικά στα νησιά λογω περιορισμένου τόπου το να βρεις απογευματινό μέρος ακυνηγητο ειναι πιο δύσκολο πιστευω. Αλλα και παλι με αυτό το απρόβλεπτο πουλί δεν μπορείς να εισαι σίγουρος για τιποτα γιατί εχω κανει απογευματινα κυνηγια σε μέρη που το πρωί έγινε παρέλαση και τα πουλιά δεχοταν τα σκυλιά μου λες και ήταν ακυνηγητα.Τη μπεκάτσα την έχω κυνηγήσει λίγο οπότε δεν ξέρω πολλά πράγματα. Η ερώτησή που έχω να σας κάνω είναι τι διαφορά, αν έχει διαφορά, έχει το κυνήγι της το απόγευμα σε σχέση με το πρωί.
Επίσης, μου έχουν πει ότι όταν πετάγεται μια μπεκάτσα, όταν την βγάζουμε εμείς δλδ, η πτήση που ακολουθεί είναι το 7, ισχύει;