Και γαμώ τα τοπία στην ομίχλη ρε Χρήστο...Είπαμε να πάμε ψηλά σήμερα αλλά από τους πρόποδες είχε ομίχλη. Ανεβήκαμε περίπου στα 900 μέτρα αλλά η κατάσταση γινόταν χειρότερη. Περιμέναμε λίγο μήπως αραιώσει η ομίχλη αλλά μάταια. Με το ζόρι βλέπαμε τον δρόμο. Οπότε επιστρέψαμε και κάναμε έναν περίπατο στον κάμπο...
upload pics

Να σηκώνεται η μπεκάτσα και να μη μπορείς να τη δείς...
Ωραίες μπεκατσούλες ρε φίλε!!!Αφού δεν εχω σκύλο ,το επόμενο βήμα ειναι να μάθω να φερμάρω.Απο ξεφώλιασμα καλό είμαι.
Λαμπροοοοοο
Σωτήρηηηηηη
Ακόμη τιποτα ;
Σημερινή και παταλίγο να ζευγαρώσουν.
image hosting 5mb
Τώρα όμως ξαι μέχρι εσειε να τις βρείτε εγώ έχω μια δουλίτσα .Να τις μαδήσω......
image hosting 10mb limit
Μπράβο!!!
Ρε δεν αφήνεις τις κ@#$%&λες τις φάσσες και να πάρεις κάνα τσοπανόσκυλο από το βοσκό να αλωνίσεις το βουνό...κηδεία θα κάνεις...

Εδώ έμαθες τα πρόβατα να φερμάρουν, το τσοπανόσκυλο θα σε δυσκολέψει...

Ανήσυχες Γιάννη λόγω νοτιά...Καλησπέρα παρέα. Κοντά 5ωρες ψαξαμε σήμερα τις βασίλισσες. Τρία πουλάκια βρήκαμε, τουφεκισα μιαεγω και μια ο κουμπάρος μου αλλά σήμερα ηταν η μέρα τους. Εντάξει του κουμπάρου μου ήταν δύσκολη μέσα σε κυπαρισσωνα, ή δικιά μου ήταν αχαστη, τρεις φορές έκανε φτερό στα 20 μέτρα και τα σκυλιά έβρισκαν τη καυτή θέση, τη 4η ήμουν λίγο έξω απο το πυκνο και έβλεπα τα σκυλιά να τη ψάχνουν, ξαφνικά την βλέπω στα 15 μέτρα δεξιά τους να σηκώνεται αθόρυβα και ερχόταν να κάτσει εκεί που ήμασταν, μόλις μας βλέπει πέρνει ύψος στα 7-8 μέτρα αλλά μου πήρε το όπλο......( υπάρχει και το βιντεακι)
Δύσκολα πουλια, ανυσηχα που εκαναν φτερό και σηκωνόταν λίγο πριν φτάσουν τα σκυλιά. Στη πρώτη κατέβηκα 40 μέτρα περίπου μέσα στη ρεματιά αλλά λόγω πυκνού μόνο την άκουσα. Για τα σκυλακια μας τι να πω, ακούραστα, παρόλη τη ζέστη από το νοτιά οργωσαν τι βουνό και τις ρεματιές. Από κοντά και ο κούταβος που έψαξε πολλή τόπο και αυτός, κάποια στιγμή μου λέει ο κουμπάρος μου ' ψιλοτατυχος είναι τόσο τόπο έχει ψάξει και δεν έχει κουτρησει ενα πουλί, αλλα δεν το φοβάμαι αφού ψάχνει είναι θέμα χρόνου να βρει πουλιά. Στην δικιά μου μπεκατσα ηταν δίπλα ο πιτσιρίκος μου και είδε τη βασίλισσα, τρελάθηκε ο μικρός μου, ειδικά εκεί που μας ήρθε στα 2-3 μέτρα να καθήσει ήταν φανταστικά. Αυτά από εμενα, αύριο παλι, πηγαίνω να ταισω τα σκυλακια μου και να ξεκουραστούν γιατί σήμερα έδωσαν ρέστα.
*Αγναντευοντας τις ρεματιές και το πουρναρωτα.......
picture share
Το καλό είναι οτι υπάρχουν...
Ο κούταβος από τη στιγμή που έχει όρεξη και ψάχνει, κυνήγια θέλει και πουλιά στη μύτη του και θα πάρει μπροστά...
Οσο για τον μικρό σου, απ΄οτι βλέπω, αυτός το κόλλησε το μικρόβιο για τα καλά και σε λίγα χρόνια θα τον ψάχνεις στους λόγγους...Να τον χαίρεσαι τον παλληκαρό σου φίλε!!!