Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βίκτωρα σκέφτηκτα να τον βγάλω στην αρχή κοντά με τη σκυλίτσα για να παρει κοντά της 2-3 πουλιά και μόλις ψιλοκαταλαβει λίγο τη ψάχνει μετά θα βγαίνει μόνος του. Το καλό είναι που δεν πάει πίσω από τη σκύλα, παίρνει πρωτοβουλίες και ψάχνει ανεξάρτητος. Μπαίνει στο πυκνό και γενικά έχει πάθος. Ειδικά ή χθεσινη μπεκατσα με τη συμπεριφορά που είχε δεν μπορούσε κανένα σκυλί να τη μπλοκάρει μιας και τιναζε από μακρια.
γιαυτο σου λεω φιλε γιαννη, αφου ψαχνει και ανεξαρτητα ειναι οτι καλυτερο , βρες κανα πουλια εκει κοντα σου και μην το χτυπας και πηγαινε το κουταβι μονο του , θα το κουτουλισει μια δυο τρεις και στο τελος θα φερμαρει , φιλικα στα λεω αυτα δεν σου κανω τον εξυπνο φιλε μου;)

μπραβο ρε παιδια βαρατε και καμια να ξεκιναμε σιγα σιγα.βικ δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις ιδιαιτερα απο τωρα εγω που ειμαι στην δυτ ελλαδα αιτ\νια που εχουμε φαει το νερο απο το σεπτεμβριο και μετα μην νομιζεις οτ εχουμε κατι παραπανω σκορπιες συναντησεις οπως καθε τετοια εποχη και καποια πουλια που μπαινουν παροτι ο τοπος ειναι ιδανικος την κανουν νομιζω λοιπον οτι ειναι λιγο νωρις αυτη η εβδομαδα θα δειξει πως θα παει ο μηνας χρειαζομαστε κρυα πολλα κρυα τωρα πλεον για να κατηφορισουν καταρχην

Θα δουμε καμια μπεκατσα η πρεπει να παω κυνηγι εγω..... χαχαχ
Αντε και εχω να παω απο κυριακη....
Αφιερωμένη στον Λαμπρούκο και τον Σωτήρη.
Φιλαράκια συγνώμη ,αλλά επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται δεν μπορούσα να κανω διαφορετικά.
Ξεφώλιασμα απο πρόβατα και εκτέλεση με f2 στα 30 μ. Σουρωτήρι με 3 άρι τσοκ.
Εχω φύγει απο την φασσοπεριπέτεια στις 4:30 και συο δρομο ειδα πολλά κοτσύφια .Ειπα να ξεχαρμανιάσω.Παραπέρα ήταν κατι πρόβατα και ειχε πολλές φτερες.Καποια στιγμή μέσα στο ντουφεκίδι ,την σηκώσανε τα ζωντανά και το επήλθε το μοιραίο.
free photo upload

Όταν αποφασίσεις να βγεις στο βουνό με νότια 4 ,5 μ
Όταν αποφασίσεις να βγεις στο βουνό με δυνατό νοτια τότε βαζεις σε δοκιμασία και το σκύλο και εσένα Έτσι έγινε και σήμερα φέρμες αλλά τα πουλιά φαντάσματα ώσπου στο τέλος μια ακόμη φέρμα καταλάβαινεις ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για σήμερα Πρέπει όμως να ανέβεις ένα μεγάλο πρανές και δεν ξέρεις εάν η μπεκατσα θα μείνει στη φέρμα Έτσι και έγινε έφυγε και αποφάσισε να περάσει από πάνω μου ψηλά η πτώση θέαματικη μια όμορφη στιγμή με την πρώτη μπεκατσα της χρονιας

Ρε αστα περσινα τα φετινα θελω...
Οπως λεει και η παροιμια. φρεσκα κουλουρια λεει ο φουρναρης....yelling.

ΥΓ.... ωραιος βγενεις στην φωτο μην μας κρυβεσαι.... χαχαχα
ρε κουφαλα εισαι τυχερος που εχει ζημια το κιν και δεν μπορω να βγαλω φωτο αλλιως θα σε εστρωνα και σενα.my man..love1.

ελα να σου δειξω εγω που εχω πιο πολλες μεχρι τωρα απο σενα χουφτωσει αδερφε.yelling.
αμα παμε πισω ενα χρονο τα ιδια ελεγες. θυμασαι? και μετα σε εκανα προσπεραση και εβλεπες τα κολοφαναρα μου...... χαχαχαχα.yelling. .sarcastic. .yelling.
image hosting 10mb limitμανιακε παρε μια περσυνι για να δεις τι χρωμα εχουν γιατι μαλλον εχεις ξεχασει σδερφε.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ρε αστα περσινα τα φετινα θελω...
Οπως λεει και η παροιμια. φρεσκα κουλουρια λεει ο φουρναρης....yelling.

ΥΓ.... ωραιος βγενεις στην φωτο μην μας κρυβεσαι.... χαχαχα
Αρχίσαμεεεεεεεεεε και πολλή που αργήσατε!!!!!.shake hands.

Φιλαράκια συγνώμη ,αλλά επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται δεν μπορούσα να κανω διαφορετικά.
Εχω φύγει απο την φασσοπεριπέτεια στις 4:30 και συο δρομο ειδα πολλά κοτσύφια .Ειπα να ξεχαρμανιάσω.Παραπέρα ήταν κατι πρόβατα και ειχε πολλές φτερες.Καποια στιγμή μέσα στο ντουφεκίδι ,την σηκώσανε τα ζωντανά και το επήλθε το μοιραίο.
free photo upload
Φτου φτου να σου σπάσει τη γκινια ή βασίλισσα......sarcastic.
Μήπως τελικά να πάρεις ένα σκυλάκι και να πάνε να μπιπ οι γαλάζιες;.sarcastic.
Όχι τίποτα δηλαδή αλλά να γλυτώσεις και τα λεξοτανίλ............sarcastic.

Όταν αποφασίσεις να βγεις στο βουνό με νότια 4 ,5 μ

Όταν αποφασίσεις να βγεις στο βουνό με δυνατό νοτια τότε βαζεις σε δοκιμασία και το σκύλο και εσένα Έτσι έγινε και σήμερα φέρμες αλλά τα πουλιά φαντάσματα ώσπου στο τέλος μια ακόμη φέρμα καταλάβαινεις ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για σήμερα Πρέπει όμως να ανέβεις ένα μεγάλο πρανές και δεν ξέρεις εάν η μπεκατσα θα μείνει στη φέρμα Έτσι και έγινε έφυγε και αποφάσισε να περάσει από πάνω μου ψηλά η πτώση θέαματικη μια όμορφη στιγμή με την πρώτη μπεκατσα της χρονιας
Ωραίος Σταύρο, καλή αρχή. Είπαμε με τις βασίλισσες μόλις μπεις στο σπίτι ξεμπερδεψες........sarcastic.
*Τελικά κάθε μέρα μαζί τους είναι αρωστεια..........ha ha ha.
Οι φώτο δε φενονται όμως.

Φτου φτου να σου σπάσει τη γκινια ή βασίλισσα......sarcastic.
Μήπως τελικά να πάρεις ένα σκυλάκι και να πάνε να μπιπ οι γαλάζιες;.sarcastic.
Όχι τίποτα δηλαδή αλλά να γλυτώσεις και τα λεξοτανίλ............sarcastic.
Αν μπορούσα νσ εχω ενα σκυλάλι ,πραγμα που υο επιχείρησα προν 4 χρόνια ,θα ήταν όλα καλύτερα Γιάννη .

free photo upload
φιλε αυτη να την αφιερωσεις σε αλλους οχι σε εμενα και το λαμπρο που ειμαστε μανιακοι σεττεραδες.να το πεις σε αυτους που κατηγορουν τα μαλλιαρα.οριστε ρε ακομα και προβατο μαλλιαρο σηκωσε μπεκατσα και την εκτελεσε ο δημητρακης.χα χα χα.ωραιος φιλε εγω απο αυτο το σαβ\κο θα ξεκινησω την αναζητηση της και ελπιζω να πανε ολα καλα

φιλε αυτη να την αφιερωσεις σε αλλους οχι σε εμενα και το λαμπρο που ειμαστε μανιακοι σεττεραδες.να το πεις σε αυτους που κατηγορουν τα μαλλιαρα.οριστε ρε ακομα και προβατο μαλλιαρο σηκωσε μπεκατσα και την εκτελεσε ο δημητρακης.χα χα χα.ωραιος φιλε εγω απο αυτο το σαβ\κο θα ξεκινησω την αναζητηση της και ελπιζω να πανε ολα καλα
Σωτήρη με τοση μπεκάτσα που περασε τις προηγούμενες μέρες και με τις βροχές που ευτυχώς θα κανει,νομίζω οτι ήρθε η ώρα να μπεις στον χορό.
Οσο για το μαλλιαρό ,όπως και να το κάνεις εχει άλλη χάρη.

ασε βικτορα φετος μετα το πασχα με σκεισαναι..
φαντασου οτη ξεμπερδεβω την μερα που φευγω το μεσημερη και το βραδυ ταξιδεβω..

δεν κρατιεμιαι:):)
ANTE pointera moy na mpeiw kai s
ασε βικτορα φετος μετα το πασχα με σκεισαναι..
φαντασου οτη ξεμπερδεβω την μερα που φευγω το μεσημερη και το βραδυ ταξιδεβω..

δεν κρατιεμιαι:):)
αντε ΠΟΙΝΤΕΡΑ μου να μπεις και συ στο χορο να δουνε ορισμενοι εδω μεσα (εναν φωτογραφιζω οι υπολοιποι μην τσιμπατε σας παρακαλω) με τα μαλλιαρα τους ....yell at.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, μολις γυρισα , πρωινο μαζι με εναν φιλο και την σκυλιτσα μου πηγαμε στα ψιλα συνδιασμος ελατο, μαυρη πευκη και πολυ φτερη απο κατω , ψιχαλισε και την νυχτα , απολυ ομιχλη και υγρασια γυναμε μουσκεμα μεχρι το βρακι χαχαχα, η σλυλα μονο μια βρηκε η οποια δεν καθοταν για πολυ , τρεις φορες την βρηκε αλλα ουτε προλαβαμε να παμε κοντα , τιποτα αλλο και η ξερα συνεχιζεται ουτε μανιταρια δεν βρηκαμε , αυριο μαλλον για περδικα μας βλεπω:confused:

εκεινος ο θεσσαλος με τα μαλλιαρα του που ειναι χαμενος και δεν κελαδαει?.yelling.αδερφε ακομη παιζω μπαλα με το αναπληρωματικο απο βδομαδα που θα βγει στο βουνο και το βασικο θα κανεις να μπεις πολλες μερες εδω μεσα.evil.

Σήμερα είπα να παω σε ψηλό μέρος όπου φίλος χθες είχε σηκώσει 2 πουλιά..πολύ υγρασία κάτω αφού είχε βρέξει τις προηγούμενες μέρες πολύ..ο τόπος πολύ πυκνό με πουρνάρι και λίγο κέδρο..σε ένα πυκνό φερμαρισμένη η σεττερίνα αλλά το πουλί της ποδάρωσε σχεδόν αμέσως..εγώ την ακολουθούσα που σήκωνε τον τόπο στο ψάξιμο και βγαίνοντας σε ένα καθαρό ήταν η ρουφιάνα καθισμένη ακριβώς στην μέση και πετάχτηκε μόλις την πλησίασε ο σκύλος..δυστυχώς ούτε όπλο δεν μπόρεσα να σηκώσω γιατί η φάση με βρήκε σχεδόν στα γόνατα που προσπαθούσα να βω έξω..την ψάξαμε αρκετά αλλά λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε..δεν πειράζει την άλλη φορά θα ναι δικιά μου..το θετικό είναι ότι πήραμε την πρώτη φέρμα ια φέτος..έπεται συνέχεια

Εγώ σήμερα με το φίλο Ζήση πήγαμε στα δικά μας εδώ μέρη λιγο ψηλά για κανα 2ωρο με μια ελαφριά ψυχάλα, μέρος που βάζει πουλιά με σοβαρές αλλαγές του χειμωνιάτικου καιρού. Ούτε μυρωδιά ξέρα ξέρα και πάλι ξέρα στην επιστροφή και ενω ο Daby μου μπαίνει σε ένα πουρνάρι με γαύρα λέω στο φιλο να εδώ πέρυσι μου βρήκε μια μπεκάτσα ο σκύλος και πετάγεται ενας Ζάρκαδος σαν κατσίκα, αυτά τα χάλια μας, καλά κανω εγώ και επέμενα και όλο το Νοέμβριο στα ορτύκια . Βλέπεις το τοπιο κόκκινο ξερό λες και είναι Αύγουστος όλα τα ρέματα ξερά τα δέντρα με ξερά φύλλα να είναι ετοιμα να τα ρίξουν πριν την ώρα τους. Μου φαίνεται θα πιστέψω τις φήμες περι ψεκασμου των νεφών για να μη βρέξει λογω εργασιών του Αγωγού ΤΑΠ τι να πω άλλο ? απο τον Μάϊο εχει να βρέξει εκτός απο ένα βράδυ που μας εριξε λίγο.

Status
Not open for further replies.
Back